Parhaat iPhone 5s -kotelot vuonna 2021

Turistien ja matkailijoiden kannalta iPhone SE, 5- tai iPhone 5s -akkut ovat hyödyllisiä. Nämä tapaukset kaksinkertaistavat iPhonen valmiustilan ja puheajan, mikä on erittäin hyödyllistä, kun olet poissa latausportista. Olemme kirjoittaneet iPhone 5s: n akkukoteloista aiemmin. Vaikka mophie- ja Belkin-kotelot ovat edelleen joitain suosituimpia iPhone-akkuja, sinulla on enemmän vaihtoehtoja. Tässä on luettelo.

1. OtterBoxin uusiutuminen

OtterBoxin Resurgence-akkukotelo iPhone SE / 5: lle on helposti yksi alan parhaista. Siinä on kompakti muotoilu, joka kiertyy kätevästi älypuhelimen ympärille.

Kaikille, jotka ovat niin tyylikkäitä, se tarjoaa laitteelle sotilaallisen tason suojan. Virtalähteenä on 2000 mAh: n akku, ja se tarjoaa paljon enemmän akun käyttöikää iPhoneen.

LED varmistaa, että voit seurata virran tilaa helposti. Lopuksi sitä on saatavana useina väreinä, kuten musta, valkoinen / harmaa, aqua / valkoinen ja liuskekivi / vaaleanpunainen.

USP: Sotilasluokan suoja

Tutustu Amazoniin

2. Maxboost Atomic S

Haluatko toimivamman akkukotelon iPhone 5s: lle tai iPhone SE: lle? Maxboost Atomic S on vakavan harkinnan arvoinen.

Kotelossa on melko tyylikäs muotoilu. Voit kuitenkin luottaa siihen, että se puolustaa älypuhelinta tahattomilta pudotuksilta ja naarmuilta.

Vankalla 2, 400 mAh: n akulla se tarjoaa jopa 120% enemmän akun käyttöikää. Tämä tarkoittaa, että saat 12 tuntia puheaikaa tai jopa 15 tuntia web-selausaikaa.

Parasta tässä akkukotelossa on sisäänrakennettu jalusta, joka parantaa handsfree-median katselua. Lisäksi Atomic S on saatavana kahtena väriyhdistelmänä: valkoinen / vaaleanpunainen ja valkoinen / hopea.

USP: Sisäänrakennettu jalusta

Tutustu Amazoniin

3. FNSON

Tässä on akkukotelo, jossa on hämmästyttävä synkronointitekniikka, jonka avulla voit ladata akkukotelon ja iPhone 5 / 5S / SE: n samanaikaisesti. Lisäksi 3,5 mm: n kuulokeliitäntä on suunniteltu antamaan sinun nauttia musiikista puhelinta ladattaessa.

4000 mAh: n ladattava, sisäänrakennettu litiumpolymeeriakkukotelo tarjoaa ylimääräisen 150% + tehon, joka tarjoaa ylimääräisen 8+ tunnin puheajan tai 12 + tunnin online-selausajan. Ja neljä LED-valoa ilmaisevat, kuinka paljon virtaa sinulla on jäljellä milloin tahansa.

USP: Monitoiminen

Tutustu Amazoniin

4. UNU AERO

UNU AERO on poikkeuksellisen tehokas. Siinä on vankka 2000 mAh: n akku, joka tarjoaa yli 100% mehua älypuhelimeesi. Tarkemmin sanottuna saat noin 12 tuntia puheaikaa.

Se on Apple MFi -sertifioitu ja tarjoaa tarvittavan suojauksen iPhonelle. Kestävän sisäänrakennuksen ansiosta se voi kestää vahingossa tapahtuvia putoamisia ja suojaa laitettasi tyhjästä.

Lisäksi korotettu reuna toimii luotettavana suojana naarmuilta. Siksi kosketusnäyttösi on suojattu naarmuilta, kun se asetetaan tasaiselle pinnalle.

USP: Tehokas lataus

Tutustu Amazoniin

5. AUYOO

AUYOO on saanut profiilin olevan hyvännäköinen akkukotelo iPhone SE: lle. Kannessa on ohut mutta kestävä muotoilu, joka kestää iskuja. Lisäksi 4000 mAh: n akku tarjoaa jopa 18 tuntia ylimääräistä puheaikaa.

Suojauksen osalta AUYOO on saanut CE- ja RoHS-sertifikaatin. Älykkään sirun avulla se pystyy torjumaan ylilatauksen ja ylivirran kaltaiset vaarat. Lisäksi AUYOO: lla on 12 kuukauden takuu.

USP: Jopa 18 tuntia ylimääräistä puheaikaa

Tutustu Amazoniin

Siinä se, ihmiset!

Valintasi?

Oletetaan, että olet valinnut älypuhelimellesi älykkäät iPhone 5s -kotelot. Kumpi se on ja mitkä ominaisuudet ovat viehättäneet sinua?

Haluat tutkia:

  • Parhaat iPhone 5s -lompakkokotelot
  • Parhaat iPhone 5s -kotelot

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found