Mitä tehdä ennen vanhan iPhonen myyntiä

Vuosien käytön jälkeen iPhone on alkanut näyttää hieman tylsältä nyt. Joten, olet päättänyt myydä sen loppuun ja päivittää täysin uuteen älypuhelimeen. Mutta ennen vanhan iPhonen myyntiä sinun täytyy tehdä tiettyjä asioita, kuten varmuuskopioida tietosi turvallisesti ja pyyhkiä pois kaikki olemassa oleva sisältö sekä asetukset.

Se on tehty sen varmistamiseksi, että laitteellesi ei jää mitään ja että kaikki tietosi ovat turvallisia. Seuraa mukana, kun käymme läpi 12 tärkeintä asiaa!

12 asiaa, jotka sinun on tehtävä ennen vanhan iPhonen myymistä

# 1. Varmuuskopiointi iTunesiin

Tiedät, että iCloud-varmuuskopiot ovat hienoja ja hienoja, mutta niissä on korkki. Lisäksi todellisen, helposti saatavilla olevan varmuuskopion käyttäminen paikallisessa järjestelmässä voi mennä pitkälle, jos asiat menevät pieleen iCloud-varmuuskopion kanssa. Siksi suosittelen aina iTunes-varmuuskopiota.

Käynnistä iTunes vain tietokoneellasi. Liitä sitten iPhone tietokoneeseesi → Valitse laite. Napsauta sitten Varmuuskopioi nyt.

merkintä: Jos haluat tallentaa terveys- ja aktiviteettitietosi iOS-laitteestasi ja Apple Watchistasi, muista salata varmuuskopio. Tee se valitsemalla Salaa [laitteen] varmuuskopiointi -ruutu ja kirjoita sitten muistettava salasana.

Kun varmuuskopiointi on valmis, voit tarkistaa päivämäärän ja kellonajan Viimeisin varmuuskopio -osiosta.

# 2. Varmuuskopio iCloudiin

Vaikka iTunes-varmuuskopiot ovat turvallisia, iCloud-varmuuskopiot ovat hyödyllisiä, kun haluat helpon tavan asentaa uusi iPhone. Kun yrität palauttaa iTunes-varmuuskopiosta, sinun on oltava yhteydessä tietokoneeseen varmuuskopiotiedostoilla. ICloudin avulla voit olla missä tahansa (tietenkin Wi-Fi-yhteyden avulla).

Myös iCloudiin varmuuskopiointi on helppoa.

 • Avata Asetukset-sovellus laitteellasi
 • Napauta nyt profiilikuvake.
 • Napauta sitten iCloud.
 • Napauta seuraavaksi iCloud-varmuuskopio.
 • Varmista, että iCloud Backup -kytkin on PÄÄLLÄ. Napsauta nyt Varmuuskopioi nyt. Odota sitten jonkin aikaa, kunnes laitteesi varmuuskopiointi onnistui

Verkon nopeudesta ja varmuuskopioitavista asioista riippuen varmuuskopiointi voi kestää muutaman minuutin - tunnin. Hyvä uutinen on, että annat sen käydä taustalla ja jatkat työtäsi.

Tärkeä asia on muistaa, että voit valita, mitkä tiedot varmuuskopioidaan iCloudiin. Tämä on erittäin hyödyllistä.

# 3. Vie yhteystiedot iCloudiin ja sieltä

Olitpa siirtymässä uuteen iPhoneen tai Android-maailmaan, on aina parempi suojata osoitekirja. Ja mikä on parempi tapa varmuuskopioida kaikki yhteystiedot kuin iCloud-synkronoinnin avulla. Lisäksi voit viedä yhteystietosi vCardina.

Avaa Asetukset-sovellus → napauta profiiliasi → iCloud → nyt, varmista, että Yhteystietojen kytkin on päällä.

Vie yhteystietosi vCard-kortiksi siirtymällä osoitteeseen icloud.com → kirjaudu sisään Apple ID: lläsi ja salasanoillasi → Napsauta Yhteystiedot-kuvaketta → Napsauta pientä hammaskuvaketta vasemmassa alakulmassa ja valitse Vie vCard.

Kuinka poistaa iPhone-tiedot ennen myyntiä

# 4. Poista valokuvat

Toistan sen. Yleinen nollaus tyhjentää kaikki valokuvasi, mutta on aina turvallisempaa poistaa ne yksitellen. Tällä tavoin tyhjennät jäljet ​​(paremmin kuin mitä yleinen nollaus tekee).

Valokuvien tyhjentäminen sisältää albumien tyhjentämisen. Valitettavasti, koska iPhonessa / iOS: ssä ei ole mahdollisuutta poistaa sovelluskuvia kerralla, sinun on [turvauduttava pieneen temppuun niiden poistamiseksi kerralla] [0].

# 5. Poista sovellukset

Kun olet poistanut valokuvat (mikä on yksi henkilökohtaisimmista tavoista, joita sinulla olisi vanhalla iPhonellasi), voit aloittaa sovellusten tyhjentämisen.

Miksi poistaa sovelluksia, kun palautus tyhjentää ne? Vain ylimääräinen varotoimi. Sovellusten poistaminen poistaa useimmat näihin sovelluksiin liittyvän välimuistin. Se poistaa myös kaikki kirjautumis- / henkilökohtaisten tietojen jäljet, jotka sovellukset ovat saattaneet tallentaa iPhoneen. (Ajattelen Facebookia, Twitteriä, Instagramia jne.)

# 6. Kirjaudu ulos iCloudista, iMessagesta ja Facetime

Toinen tärkeä asia, jonka sinun on tehtävä, on kirjautua ulos iCloudista, iMessagesta ja FaceTimesta.

Avaa Asetukset-sovellus → Profiilisi → Napauta Kirjaudu ulos → Syötä Apple ID -salasanasi ja paina ponnahdusikkunassa Sammuta.

Siirry kohtaan Asetukset → Viestit → Lähetä ja vastaanota → napauta Apple ID: täsi → napauta Kirjaudu ulos.

Avaa Asetukset → FaceTime → osuma Apple ID → napauta Kirjaudu ulos.

# 7. Kirjaudu ulos iTunes / App Storesta

Tämä on vain rutiinimenettely.

 • Avata asetukset
 • Selaa alaspäin ja napauta iTunes ja App Store
 • Napauta Apple ID
 • Napauta nyt Kirjaudu ulos

# 8. Poista kaikki salasanat / näyttöajan salasana käytöstä

Yleinen nollaus (tyhjennä kaikki sisällöt ja asetukset) nollaa yleensä kaiken, myös salasanat, mutta vain varmistaaksesi, haluat ehkä poistaa näyttöajan salasanan käytöstä, jos olet asettanut sen.

Voit poistaa sen käytöstä vain siirtymällä kohtaan Asetukset → Näytön aika → Napauta Vaihda näytön ajan salasana → Napauta Poista näytön ajan salasana käytöstä → Vahvista antamalla salasana.

# 9. Safari, Mail, kalenterit, muistutukset

Kun poistat iCloud-tilisi, suurin osa Safarin, Muistutusten, Kalentereiden jne. Kohteista on kadonnut. Sama koskee myös sähköpostitilejä. Mutta voi olla historiajäämiä, sivuvälimuistit, luetteloluetteloiden lukeminen, jotka haluat poistaa vanhasta iPhonesta. Sinun pitäisi tehdä se nyt.

Koska nämä ovat varastosovelluksia, et voi poistaa niitä (eikä myöskään ole järkevää tehdä sitä). Joten poistat mitä tahansa jäljelle jäänyttä dataa.

iOS tarjoaa sinulle helpon tavan päästä eroon kaikista Safarin historiasta ja verkkosivustojen tiedoista. Varmista, että koko selaustiedot poistetaan.

# 10. Yleinen nollaus (Poista kaikki sisältö / asetukset)

Tässä vaiheessa iPhone näyttää jo olevan palautettu. Mutta muista: sinulla on edelleen tallennettuja Wi-Fi-salasanoja, mahdollisesti joitain APN-profiileja, henkilökohtaisia ​​tietoja, kuten iPhonen nimi, jne. Aiomme tyhjentää ne.

 • Avata asetukset
 • Näpäytä Kenraali
 • Vieritä alareunaan ja napauta Nollaa
 • Näpäytä Poista kaikki sisältö ja asetukset
 • Vahvista ja iPhone nollautuu, sammuu ja käynnistyy uudelleen

# 11. Poista iPhonen pariliitos Apple Watchista

Tämä on todella tärkeää. Ja se on saatava valmiiksi ennen kauppaa tai laitteen luovuttamista.

Apple Watchisi tiedot varmuuskopioidaan automaattisesti pariliitoksen muodostamisen yhteydessä. Joten sinun ei pitäisi huolehtia siitä. Päästäksesi tähän tehtävään, siirry tähän viestiin.

# 12. Poista iMessagen rekisteröinti

Etenkin vaihdettaessa muuhun kuin Apple-laitteeseen, sinun on rekisteröitävä iMessage. Muuten et ehkä saa SMS / MMS-viestejä laitteellesi. Voit tehdä tämän tutustumalla tähän käytännön oppaaseen.

Ole hyvä!

Käärimistä…

Joten nämä ovat joitain välttämättömiä asioita, jotka sinun on tehtävä ennen laitteen luovuttamista kenellekään (tai siinä tapauksessa myymällä sen pois). Tietenkin se on vähän aikaa vievää. On kuitenkin parempi käydä läpi jauhatus tietojen suojaamiseksi.

Älä missaa myös näitä viestejä:

 • Kuinka poistaa iPhone Backup Macista ja tietokoneesta
 • Kuinka siirtää tietoja vanhasta iPhonesta uuteen iPhoneen
 • 12 parasta tapaa vanhan iPhonen uudelleenkäyttöön: Ota kaikki irti käytetystä iPhonesta
 • iPhonen kotipainike ei toimi tai ei vastaa? Korjataan se

Joten mihin laitteeseen aiot vaihtaa?

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found