Kuinka korjata Apple News -sovellus, joka pitää kaatumisen iPhonessa

Heti kun iOS 12.2 saapui, asensin sen iPhoneen antamaan kuvan Apple News Plus -palvelulle (vaihtamalla App Storen maata / aluetta). Olen vaikuttunut satojen aikakauslehtien eri aiheista, ja tilasin myös uutistilauspalvelun.

Mutta juuri kun halusin tutkia aiheita, joita pidän lukemisesta, Apple News -sovellus alkoi yhtäkkiä kaatua odottamattomasti iPhonellani. Joissakin tapauksissa sovellus sulkeutui heti käynnistettäessä, toisinaan; se sulkeutuu käytön aikana.

Aluksi kaatuminen tapahtui vain silloin tällöin. Taajuus kuitenkin nousi rajusti, ja sitten tuli aika, jolloin en vain voinut käyttää uutissovellusta. Kokeilin joitain luotettavia temppuja, jotka ovat onneksi toimineet ongelman ratkaisemisessa. Katsokaa, koska ne voivat auttaa sinua pääsemään eroon ongelmasta.

Vinkkejä korjata Apple News -sovellus ei toimi iOS 12.2: ssä tai uudemmassa

Ratkaisu # 1. Pakota Lopeta Apple News App ja käynnistä se uudelleen

Jee, tämä kuulostaa melko yksinkertaiselta, ja jotkut teistä saattavat jopa miettiä, miksi olen ehdottanut sitä. Mutta haluan kertoa teille, että se on pitkään ollut yksi luotettavimmista temppuista pienten ongelmien korjaamiseen iOS-laitteilla. Siksi olen maininnut sen.

Pakottaaksesi sovelluksen lopettamisen iOS-laitteellasi Koti-painikkeella, kaksoisnapsauta vain Koti-painiketta ja sulje sitten pyyhkäisemällä ylös sovelluskortilla.

Saadaksesi sen tehtyä iPhone X -sarjassa ja 2018 iPad Prossa, sinun täytyy pyyhkäistä ylös kotipalkista ylöspäin ja pitää näytön keskellä pitämällä alhaalla App Switcher. Sitten pyyhkäise vain ylös sovelluskortilla sen sulkemiseksi. Avaa nyt News-sovellus ja katso, onko se alkanut toimia normaalisti.

Ratkaisu # 2. Käynnistä laite uudelleen

Kova uudelleenkäynnistys on ollut (tavallaan) pelastajani aina, kun laitteeni näyttää jumittuvan tai näyttää käyttäytyvän epänormaalisti. Ja luulen, että en ole yksin luottaa tähän pieneen mutta luotettuun ratkaisuun päästäkseni pois muista asioista. Joten, älä unohda antaa voimalle uudelleenkäynnistysmahdollisuus osoittaa sen luotettavuus.

Käynnistä uudelleen iPhone 8, 8 Plus / X tai uudempi ja 2018 iPad Pro (12.9 '' ja 11 '') sinun on painettava ja vapautettava äänenvoimakkuuden lisäyspainike. Paina sitten vapauta äänenvoimakkuuden vähennyspainike. Paina seuraavaksi uni / herätyspainiketta, kunnes Apple-logo tulee näkyviin.

Pakota uudelleenkäynnistys iPhone 7/7 Plus: pidä virtapainiketta ja äänenvoimakkuuden vähennyspainiketta painettuna kerralla.

Käynnistä iPhone 6 ja 6 Plus, iPhone 6s ja 6s Plus, iPhone SE tai iPhone 5s uudelleen pitämällä nukkumispainiketta ja Koti-painiketta painettuna samanaikaisesti noin 10 sekunnin ajan. (Se toimii samalla tavalla myös iPadissa, jossa on Koti-painike.)

Kun iOS-laite on käynnistynyt uudelleen, käynnistä Apple News -sovellus selvittääkseen, onko ongelma kadonnut.

Ratkaisu # 3. Yritä päivittää iOS laitteellasi

Ehkä sovellus on tukkeutunut salaperäisistä virheistä, ja iOS-päivitys on saanut heille täydellisen korjauksen. Joten, etsi päivitys heti, kun se osuu laitteeseesi. Ja heti kun se on saatavilla (Asetukset → Yleiset → Ohjelmistopäivitys), lataa ja asenna se.

Ratkaisu # 4. Poista sovellus ja asenna se uudelleen

Jos ongelma edelleen häiritsee sinua, on aika poistaa sovellus ja asentaa se uudelleen. Tämä temppu on toiminut minulle vianmäärityksessä laitteellani kaatuneen sovellusongelman suhteen. Joten toivon, että onni suosii myös sinua.

Muista, että Apple News -sovelluksen poistaminen pyyhkii myös sen tiedot. Kaikki iCloudiin tallennetut asiakirjat ja tiedot pysyvät kuitenkin turvassa.

Kosketa pitkään Uutiset-sovellusta ja paina sitten "X" -painiketta. Napauta nyt ponnahdusikkunassa Poista vahvistaaksesi. Siirry nyt App Storeen, etsi sovellus ja asenna se uudelleen.

Oletetaan, että ongelma on takanasi ...

Luulen, että onni on vihdoin hymyilevä sinulle. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Kerro minulle temppu, joka on ratkaissut Apple News -ongelmat iOS-laitteellasi.

Haluat lukea myös seuraavat artikkelit:

  • Paras uutissovellus iPhonelle ja iPadille
  • Parhaat uudemmat -sovellukset iPhonelle ja iPadille
  • Apple News -ilmoitusten poistaminen käytöstä tietylle kanavalle iPhonessa
  • Mac-sovellukset kaatuvat jatkuvasti? Selvitä miksi ja korjaukset!

Uusimmat viestit