Onko iPhone ohitettu kappaleita satunnaisesti? Kokeile näitä korjauksia

Monet käyttäjät löytävät itsensä tästä hankalasta paikasta. Myös tämä, kun se ohittaa ne suosikkikappaleet, joita haluat erityisesti kuunnella. Tämä ei kuitenkaan ole uutta. Nämä asiat ovat olleet siellä jo aikojen ajan. Ja tähän on monia syitä. Tämä ei oletettavasti ole tyhjentävä luettelo vianmääritysvihjeistä, mutta olen yrittänyt sovittaa kaiken tähän. Innokkaana kuuntelijana tiedän kuinka paha on, kun iPhone ohittaa kappaleita satunnaisesti.

Ohittaako iPhone satunnaisesti musiikkikappaleita?

# 1. Huonoja kappaleita?

Tämä on bummer. Huonoja tai vioittuneita tiedostoja ei toisteta. Eikä myöskään tule virheilmoitusta, vaikka sillä ei ole mitään järkeä. Jos et ole ostanut raitaa iTunesista (mikä tarkoittaa, jos olet ostanut muualta tai vain ladannut), sinun on todennäköisesti varmistettava, että tiedosto ei ole vioittunut tai sitä ei tueta.

Varmista, että tiedosto on iTunesin oikeassa kirjastossa ja että se toistetaan tietokoneella. Ehkä tarkista, toistetaanko tiedostoa muilla iOS-laitteilla (iPod, iPad jne.) Ja palaa sitten lisäämään sitä iPhoneen. Jos se ei toistu muilla iDevices-laitteilla, ongelma voi olla tiedostossa tai synkronointiprosessissa.

Jos saat saman kappaleen vaihtoehtoisia versioita, yritä lisätä ne kirjastoon ja synkronoida se. Jos sisältö toimii, olet poistanut virheen.

Jos ei, jatka.

# 2. Synkronointivirheet

Keskeyttikö jotain synkronoinnin? Yleensä, kun yrität synkronoida, on parasta antaa iTunes ja iPhone olla tekemättä kumpaakaan. Loppujen lopuksi synkronointi (jos teet sen usein) kestää alle muutaman minuutin. Jos synkronointi keskeytyy (vaikka kaikki musiikkitiedostot olisi synkronoitu), on suuri mahdollisuus, että tietoja ei kirjoitettu oikein iPhoneen. Tee uusia kirjastoja musiikkikappaleistasi ja synkronoi ne sitten uudelleen. Tämä voi auttaa korjaamaan iPhonen satunnaisesti ohittamalla kappaleita.

# 3. Väärä Apple ID?

Jos käytät kahta erilaista Apple ID: tä yrittäessäsi synkronoida iPhonen ja iTunesin välillä, sinulla on tällainen ongelma. Oudolta, miltä se kuulostaa, sillä on järkeä.

Ostat kappaleita iTunes PC: stä / Macista yhdellä Apple ID: llä ja yrität sitten synkronoida ne iPhoneen, joka on rekisteröity toisella Apple ID: llä; asiat eivät mene suunnitellusti.

On outoa, miksi tällaista tapahtuu (hyville ihmisille!), Mutta hei, varmista, että henkilöllisyystodistuksesi on sama, jotta näet, toimivatko kunnossa!

# 4. Poista ja synkronoi uudelleen

Joillekin käyttäjille tämä näyttää toimivan (varsinkin kun tiedostot eivät ole vioittuneet tai huonot, ja ne toistavat hienosti muissa iDevices-laitteissa). Poistat kaiken mediasisällön iPhonesta ja synkronoit sen sitten uudelleen iTunesin kanssa (kun olet luonut uuden kirjaston kaikelle synkronoitavalle musiikille).

Ongelma tulisi korjata noudattamalla yllä olevia vinkkejä.

Siinä kaikki, kaverit!

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found