WhatsApp-chat-viestien varmuuskopiointi iPhonessa

Kuka haluaa olla vuorovaikutuksessa järkyttävien tapahtumien kanssa? Melko yksinkertainen vastaus on - "Kukaan." Otetaan esimerkiksi tapaus! Et ollut varmuuskopioinut WhatsApp-keskusteluhistoriaasi iPhoneen, ja yhtäkkiä pieni lapsesi poistaa tietämättään sovelluksen ja kaikki siihen liittyvät tiedot. Etkö valitettavasti ole tarjonnut ylimääräistä suojaustasoa viesteillesi? Todennäköisesti olisit.

WhatsAppin avulla voit varmuuskopioida tiedot sekä manuaalisesti että automaattisesti. Tarpeestasi riippuen voit asettaa sovelluksen varmuuskopioimaan tiedot joka päivä, viikoittain tai jopa kuukausittain. Jos kohtaat odottamattoman tilanteen (kuten edellä mainitsin), voit palauttaa WhatsApp-keskusteluhistoriasi milloin haluat. Ilman paljon vaivaa, haluan näyttää sinulle, miten se toimii!

Kuinka varmuuskopioida / palauttaa WhatsApp-chat-viestit ja -valokuvat iPhonessa

Aloita varmistamalla, että iCloud Drive on päällä WhatsApp Backup -sovelluksessa. Avaa Asetukset-sovellus → Apple ID -banneri → iCloud → Kytke iCloud Driven vieressä oleva kytkin päälle ja varmista, että WhatsAppin vieressä oleva kytkin on päällä.

Vaihe 1. Tuoda markkinoille WhatsApp iPhonellasi.

Vaihe # 2. Napauta nyt asetukset -kuvake oikeassa alakulmassa.

merkintä: Napauta Android-laitteesi oikeassa yläkulmassa olevaa valikkopainiketta ja valitse Asetukset.

Vaihe # 3. Napauta sitten Chatit ja sitten osui Chat-varmuuskopio.

Vaihe # 4. Seuraavaksi sinulla on mahdollisuus sisällyttää videoita varmuuskopioon. Jos haluat tuoda kaikki lähetetyt / vastaanotetut leikkeet laivaan, varmista kiihottua kytkin Sisällytä videot -kohdan vieressä. Napauta sitten Varmuuskopioi nyt.

Anna sovelluksen seuraavaksi varmuuskopioida chat-historiasi rauhallisesti. Aika, joka kestää sen suorittamiseen, riippuu tiedoston koosta ja Internet-nopeudesta.

Automaattinen varmuuskopiointi WhatsApp-keskusteluhistoria

Jos et halua varmuuskopioida keskusteluhistoriaa manuaalisesti, valitse automaattinen varmuuskopiointi. Voit tehdä sen päivittäin, viikoittain tai kuukausittain. Voit tehdä tämän noudattamalla samoja edellä mainittuja vaiheita ja napauttamalla sitten Automaattinen varmuuskopiointi. Valitse seuraavaksi haluamasi taajuus.

Kärki: Jos kaistanleveys on rajoitettu tai et halua käyttää matkapuhelindataa keskustelun varmuuskopiointiin, siirry Asetukset-sovellukseen → Matkapuhelin → iCloud Drive ja sammuta sen vieressä oleva kytkin. Tästä lähtien WhatsApp käyttää tietojen varmuuskopiointia vain Wi-Fi-yhteydelläsi.

Kuinka palauttaa WhatsApp-chat-viestit ja -valokuvat iPhone-varmuuskopiosta

Yllä olevien vaiheiden avulla tekemäsi varmuuskopio tallennetaan iCloud-tilillesi. Voit palauttaa varmuuskopion noudattamalla alla mainittuja vaiheita.

Vaihe 1. Ennen kuin teet mitään muuta, tarkista, että olet kirjautunut sisään samalla Apple ID: llä, jota käytettiin varmuuskopioinnin aikana.

Vaihe # 2. Asenna, jos sitä ei ole vielä asennettu WhatsApp ja käynnistä se.

Vaihe # 3. Varmista, että kirjaudut sisään samaan puhelinnumeroon WhatsApp.

Vaihe # 4. Kun kirjaudut sisään, sinua pyydetään palauttamaan varmuuskopio iCloudista. Osuma "Palauta keskusteluhistoria" ja anna prosessin päätökseen onnistuneesti.

merkintä: Valokuvat ja muu media palautuu taustalla, kun viestit on palautettu.

Se on melkein kaikki!

Sinulle:

Nyt kun tiedät kuinka tarjota ylimääräinen suojaustaso chat-historiaasi, hyödynnä tätä ominaisuutta ja pidä viestisi suojattuna. Onko sinulla palautetta? Ammu se alla kommenttiosassa.

Haluat vilkaista myös näitä viestejä:

  • Parhaat WhatsApp-vaihtoehdot
  • Kuinka käyttää WhatsApp-ryhmäkutsuja iPhonessa ja Androidissa
  • Lähetä WhatsApp-ryhmäviestit Sirin avulla iPhonessa
  • Kuinka sallia vain järjestelmänvalvojan lähettää ryhmäviestejä WhatsAppissa iPhonessa ja Androidissa
  • WhatsApp-kielen vaihtaminen iPhonessa ja Android-puhelimessa

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found