Kirjasinkoko on liian pieni iPhonen tai iPadin sovelluksissa

Suurin osa kunnollisesti suunnitelluista iPhone- ja iPad-sovelluksista huolehtii fontin koosta. Mutta on joitain sovelluksia, joiden kirjasinkoko on liian pieni ollakseen mukavasti luettavissa. Tai joskus käyttäjillä on näkövamma, joka tekee stressistä lukea tekstin sovelluksessa. Kirjasinkoon suurentaminen on suuri apu näissä tapauksissa.

Aikaisemmin voit muuttaa vain iPhonen tai iPadin peruskirjasinkokoa - tämä ei vaikuttanut sovellusten kirjasinkokoon (erityisesti sovellusten sisältämään tekstiin). Nyt Apple esitteli kaksi uutta kytkintä, jotka lisäävät sovelluksen tekstin kirjasinkokoa, mikä tekee niistä helpommin luettavissa.

Tekstin koko- ja Suurempi tyyppi -asetukset muuttavat kirjasinkokoa. Kaikki Apple-varastosovellukset vaikuttavat kaikkiin näissä asetuksissa tekemiin muutoksiin, ja myös iOS: n dynaamista tyyppiä tukevat kolmannen osapuolen sovellukset vaikuttavat niihin. Dynaaminen tyyppi on ominaisuus, jonka avulla käyttäjät voivat vaihtaa yhteensopivien sovellusten kirjasinkokoa säätämällä Asetukset-sovelluksen asetusta.

Kuinka lisätä tekstikokoa iPhonessa tai iPadissa näytön asetuksista

Vaihe 1. Avata asetukset → Napauta Näyttö ja kirkkaus.

Vaihe # 2. Näpäytä Tekstin koko.

Vaihe # 3. Suurenna kokoa vetämällä liukusäädintä oikealle. Liukukansi näyttää likimääräisen kuvan tekstin ulkoasusta.

Tekstin koko on vain yksi asetuksista, joita voit käyttää fontin koon suurentamiseen (tai pienentämiseen). On vielä yksi esteettömyysasetus, jonka Apple on asettanut iPhoneen / iPadiin.

Kirjasinkoon muuttaminen iPhonessa tai iPadissa esteettömyydestä

Vaihe 1. Avata asetukset → Vieritä alas ja napauta Esteettömyys.

IOS 12: ssa tai aikaisemmin Avata asetukset → Napauta Kenraali → Vieritä alas ja napauta Esteettömyys.

Vaihe # 2. Näpäytä Näytön ja tekstin koko VISION-alla.

Vaihe # 3. Näpäytä Suurempi teksti.

Vaihe # 4. Käynnistä kytkin vieressä Suuremmat esteettömyyskoot ja vedä liukusäädintä.

Tekstin koko ja isompi tyyppi voivat toimia rinnakkain, ja tuloksena on, että kasvatat kirjasinkoon erittäin suuriksi. Tietysti joskus liian suuri koko voi pilata käyttöliittymän ja kokemuksen. Mutta tämä ominaisuus on hyödyllinen, kun tekstikoon enimmäiskoko ei riitä ja sinun on hiottava se hieman.

Siinä kaikki, kaveri!

LUE LISÄÄ:

  • Paras kirjasinsovellus iPhonelle

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found