Kuinka siirtää iPhoto-kirjasto Photos-sovellukseen Mac OS X Yosemite -sovelluksessa

Apple on tuonut valokuvakirjaston uusimmalla OS X -päivityksellään 10.10.3. Toisin kuin iPhoto-kirjasto, Kuvat-sovelluksessa on käyttäjäystävällisempiä ominaisuuksia, joiden avulla voit hallita valokuviasi aivan uudella tavalla. Parasta on, että valokuvakirjasto on toiminnallisuuden suhteen lähes identtinen iOS 8: n kirjaston kanssa.

Uuden Kuvat-sovelluksen myötä iPhone-kirjastolla ei ole paljon merkitystä. Lisäksi sitä ei enää löydy edes Mac App Storesta.

Toisin sanoen Apple on päättänyt jättää sen taakseen tarjoamalla käyttäjille hyödyllisemmän Kuvat-sovelluksen. Jos olet päivittänyt Mac-tietokoneesi käyttöjärjestelmään OS X 10.10.3, haluat siirtää kaikki valokuvat iPhoto-kirjastosta valokuvakirjastoon. Tässä on nopein tapa tehdä se. Katsotaanpa!

merkintä: Ennen kuin jatkat, muista poistaa päällekkäiset tiedostot ja päivittää kaikki metatiedot, jos haluat iPhoto-kirjastoon. Kun olet karsinut iPhoto-kirjastosi, sulje se.

Kuinka siirtää iPhoto-kirjasto Photos-sovellukseen Mac OS X Yosemite -sovelluksessa

Vaihe 1. Klikkaa Finder ja mene omaan Kuvia kansio.

Vaihe # 2. Näet Valokuvat-kirjaston ja iPhoto-kirjaston. Avata Valokuvakirjasto ja varmista, ettei sisällä ole mitään. Poista nyt Valokuvat-kirjasto tavalliseen tapaan estääksesi useita tiedostoja luomasta.

Vaihe # 3. Seuraavaksi avaa Kuvat-sovellus telakalta.

Vaihe # 4. Valikko viittaa siihen, että järjestelmä ei löydä valokuvakirjastoa. Ohita ehdotus ja napsauta Avaa Muu.

Vaihe # 5. Valitse iPhoto-kirjasto ja napsauta sitten Valitse Kirjasto.

Odota hetki, kunnes kaikki valokuvasi on tuotu uuteen Kuvat-sovellukseen.

Siinä kaikki! Jos haluat tarkistaa, onko valokuvia tuotu iPhotosta vai ei, käynnistä Kuvat-sovellus ja varmista, että kaikki on tehty täydellisesti.

Voit silti käyttää iPhoto-kirjastoa, mutta sen tietoja ei voida tallentaa automaattisesti iCloudiin. Jos napsautat sitä nyt, se kertoo, että kaikki valokuvasi on siirretty Kuvat-sovellukseen.

Voit poistaa iPhoto-kirjaston, jos et löydä mitään merkitystä sen pitämiselle laitteellasi. Vaikka en aio päästä eroon siitä juuri nyt, en pidä sitä liian kauan. Mitä mieltä sinä olet? Aiotko poistaa sen pian?

Haluatko saada kiinni enemmän tällaisia ​​artikkeleita?

Uusimmat viestit