Parhaat iPhone SE, 5s, 5 Bluetooth-kuulokkeet vuonna 2021

Bluetooth-kuulokkeet myyvät nykyään kuin kuumia kakkuja. Kyky tuottaa erinomaista ääntä, nopea yhteys ja mikä tärkeintä; mahtava melunvaimennus, tee langattomista kuulokkeista ehdoton ilo paitsi musiikin kuuntelusta myös puheluiden hallinnasta. Ottaen rakkautesi langattomiin kuulokkeisiin vakavasti olemme asettaneet parhaan iPhone 5 / 5s Bluetooth-kuulokkeet (toimivat myös iPhone SE: n kanssa).

Joten hyödynnä ergonomisen muotoilun kaikki edut pysyäksesi jäähdytettynä työn, liikunnan tai matkan aikana. Älä missaa tärkeitä puheluita ja puhu rauhallisesti jopa ruuhkaisessa paikassa. Sukelletaan eteenpäin tarkistaaksemme, miksi nämä langattomat kuulokkeet iPhone 5 / 5s / SE: lle ovat niin käyttäjäystävällisiä! (Tutustu uusimpaan iPhone SE Bluetooth -kuulokemallistoon).

1. GLCON GJ-02

Langattomilla GLCON GJ-02 -kuulokkeilla on ergonominen muotoilu, joka auttaa nappikuulokkeita pysymään korvan sisällä. Pidän tästä kuulokkeesta keskimääräistä suurempaa melunvaimennustoimintoa, joka paitsi parantaa musiikkikokemusta myös antaa sinun kommunikoida häiriöttömästi missään.

Pystyt hallitsemaan musiikkia ja vastaamaan / hylkäämään puheluita. Lisäksi sen avulla voit myös liittää kaksi laitetta kerralla hauskempaa.

Ominaisuudet:

  • In-ear-muotoilu
  • Kristallinkirkas ääni
  • Mahdollisuus hallita musiikkia ja vastata puheluihin / hylätä ne

USP: Kristallinkirkas ääni

Tutustu Amazoniin

2. Mpow

Mpow esittelee Bluetooth-kuulokkeet ammattikäyttöön. Tulet nauttimaan tämän kuulokemikrofonin käytöstä, jossa on herkkä ihoystävällinen kumipäällyste ja tyylikäs muotoilu. Paremman mukavuuden takaamiseksi tässä Bluetooth-kuulokkeessa on 180 asteen säädettävät nappikuulokkeet, jotka sopivat tarkasti vasempaan tai oikeaan korvaan.

Tuote painaa vain 25 grammaa, joten se ei aiheuta taakkaa korvillesi. Voit käyttää tätä kuuloketta varsinkin, kun joudut puhumaan jonkun kanssa pitkään.

USP: Executive-suunnittelu

Tutustu Amazoniin

3. Meidong E6ANC

Mmeidong E6ANC -kuulokkeet tarjoavat huippuluokan äänenlaadun. 4 mm: n stereo-ohjaimilla kuulokkeet tarjoavat paremman tasauksen ja erinomaisen korkean / matalan äänen. Ulkoilma tarjoaa sinulle mukavuuden nauttia musiikista parhaimmillaan. Korvatyynyt ja pääpanta on pehmustettu vaahdolla.

Sisäänrakennetulla ladattavalla 340 mAh: n litiumioniakulla se voi toistaa jopa 8 tuntia. Bluetooth-kuulokkeita on saatavana kahtena värinä - kultaisena ja mustana.

Ominaisuudet:

  • 70% rungosta koostuu alumiiniseoksesta
  • Melua vaimentava tekniikka voi vähentää taustamelua jopa 70%
  • 8 tuntia musiikin toistoaikaa
  • 4 mm: n stereo-ohjaimet

USP: Kehittynyt peruutustekniikka

Tutustu Amazoniin

4. TaoTronics

Tutustu maailman ensimmäisiin tekoälyn melua vaimentaviin kuulokkeisiin, jotka vähentävät taustamelua jopa 40 dB. Joten sinut voidaan kuulla selkeästi meluisissa tilanteissa ja nauttia selkeistä puheluista ja musiikista. Se tarjoaa jopa 34 tuntia jatkuvaa puhetta yhdellä latauksella.

Lisäksi se on mukava, kevyt ja säädettävä pääpannalla, joka sopii mihin tahansa pään muotoon. Pehmeä korvapehmuste ja luistamaton tyyny pysyy turvallisesti paikallaan mukavuuden takaamiseksi koko päivän. Puheluihin on myös helppo vastata, mykistää, hylätä tai siirtää puheluja.

USP: Tekoälyn melunvaimennus

Tutustu Amazoniin

5. Levin

Levin Bluetooth -kuulokkeet ovat upea sekoitus tyyliä ja mukavuutta. Sisäänrakennettu mikrofoni ja kunnollinen äänenlaatu tekevät siitä merkittävän valinnan. Se väittää toimittavansa 13,5 tuntia puheaikaa täyden latauksen jälkeen. Tämä tarkoittaa, että tuskin häiritset kuulokkeiden mehuttamista uudestaan ​​ja uudestaan!

Kuulokemikrofoni tukee myös melunvaimennusominaisuutta, joka on erittäin hyödyllinen, kun olet tungosta. Koska kuulokkeet ovat täysin hikiestäviä, pysyt huolettomana tiukan harjoittelun aikana.

Ominaisuudet:

  • Jopa 12 tuntia puheaikaa
  • Selkeä ääni
  • Erittäin mukava muotoilu

USP: Jopa 12 tuntia puheaikaa

Tutustu Amazoniin

Siinä kaikki!

Kirjautua ulos

Toivon, että olet vaikuttunut näiden kuulokkeiden laadusta. Heillä on kaikki tarvittavat ominaisuudet ollakseen yrityksen parhaat, eikö niin? Lisäksi niitä on saatavana erittäin edulliseen hintaan. Oletko valinnut jonkin näistä kuulokkeista? Haluamme tietää valintasi.

Uusimmat viestit