Parhaat kryptovaluuttaohjelmat iPhonelle ja iPadille vuonna 2021

Kryptovaluutat ovat saaneet paljon vetovoimaa viime vuosina, ja on kätevää käydä kauppaa ja sijoittaa niihin iPhonella tai iPadilla. Voit seurata reaaliaikaisia ​​hintoja, saada viimeisimmät uutiset ja päivitykset, ostaa, myydä, tallentaa, lähettää ja vastaanottaa valitsemiasi valuuttoja globaaleissa pörsseissä vain muutamalla napautuksella, samalla kun pysyt turvassa. Jos etsit sitä, tarkista nämä parhaat kryptovaluuttaohjelmat iPhonelle ja iPadille.

 1. Kolikkopohja
 2. Blockchain-lompakko
 3. Kolikkotilastot
 4. Kolikkokorkki
 5. Salkku
 6. HODL-reaaliaikainen kryptovaluutta
 7. Binance
 8. BitScreenerin salausseuranta
 9. Luottamus: Salaus ja Bitcoin-lompakko
 10. Crypto.com

1. Kolikkopohja

Tämä on maailman suurin kryptovaluutanvaihto 32 maassa. Se on ihanteellinen salakirjojen, kuten Bitcoin, Litecoin, Ethereum, ja muiden kaupankäyntiin. Käyttöliittymä on käyttäjäystävällinen ja sen avulla voit omistaa salauksen hetkessä.

Se auttaa sinua pysymään ajan tasalla päivityksistä ja ominaisuuksista, jotka auttavat sinua rakentamaan tietosi ja salkun. Hallintapaneeli auttaa sinua näkemään omaisuuden hinnat ja arvot, jotta olisit aina tietoinen ja voit tehdä perusteltuja päätöksiä.

Hinta: Vapaa

ladata

2. Blockchain-lompakko

Tässä on toinen suosittu salauslompakko, jonka avulla voit suorittaa turvallisen ja tehokkaan kaupankäynnin kryptovaluuttojen, kuten bitcoinin ja ethereumin, välillä. Voit ostaa, myydä, ansaita korkoa, lähettää, vastaanottaa, tallentaa ja vaihtaa valuuttoja pienillä maksuilla useissa maissa.

Lompakko ei ole vapaudenrajoittaja, joten vain sinä hallitset pääsyä salaukseen ja yksityisiin avaimiin. Lisäksi kaksivaiheinen todennus tukee tietoturvaa, ja voit asettaa nelinumeroisen tai biometrisen todennuksen.

Hinta: Vapaa

ladata

3. Kolikkotilastot - salaussalkku

Tutustu tähän iPhonen kryptovaluutta-sovellukseen, jonka avulla on helppo omistaa useita kryptovaluuttoja eri pörsseissä ja lompakoissa. Voit hallita kaikkia kauppoja, tapahtumia ja omistuksia yhdestä kätevästä paikasta.

Lisäksi voit seurata ja seurata yli 7000 salausvaluutan reaaliaikaisia ​​hintoja käyttämällä yksityiskohtaisia ​​kaavioita ja analytiikkaa. Voit myös hyödyntää edistynyttä suodatuslajittelua ja -tutkimusta päättääksesi seuraavista investoinneistasi.

Hinta: Ilmainen (4,99 dollaria kuukaudessa Pro: lle)

ladata

4. CoinCap

Tämä iOS-salaussovellus tukee monia erilaisia ​​kryptovaluuttoja ja päivityksiä reaaliajassa, jotta pysyt ajan tasalla. Siinä on kätevä altfolio-ominaisuus, jonka avulla kaikkien valuuttojen arvo on helppo tietää kerralla.

Tilojen lisääminen ja poistaminen on helppoa tai jopa pari erilaista altfolia. Lisäksi hälytysominaisuus lisää mukavuutta ja voi jopa integroida altfolioosi.

Hinta: Vapaa

ladata

5. Blockfolio - Salausseuranta

Tarkista tämä sovellus, jotta voit seurata yli 8000 kryptovaluutan, kuten Bitcoin, Ethereum, Ripple, Litecoin, jne. Hintoja ja tarkastella salkkuasi yli 100 fiat-valuutassa tai salauspohjassa. Se tarjoaa maailmanlaajuisen kattavuuden yli 300 pörssissä.

Lisäksi voit tarkastella kynttilänjalka-kaavioita ja reaaliaikaisia ​​tilauskirjoja koskevia tietoja jokaisesta kolikosta. Käytä sitä haluamallasi tavalla asettamalla mukautetut hinta-ilmoitukset välittömille ilmoituksille, kun asiat muuttuvat. Voit myös pysyä ajan tasalla mukautetun syötteen uusimmista salausuutisista.

Hinta: Vapaa

ladata

6. HODL-reaaliaikainen kryptovaluutta

Tämä on toinen kattava sovellus, jonka avulla voit seurata kaikkea kryptovaluuttaa ja osakkeita: Voit nähdä reaaliaikaisia ​​kaavioita ja hintoja pörsseistä ympäri maailmaa.

Lisäksi se tarjoaa rikkomatta otsikoita ja suodatettuja twiittejä maailman johtavista uutislähteistä. Yksinkertainen käyttöliittymä lisää käyttäjäystävällisyyttä ja mukavuutta. Siellä on myös monia hienoja ominaisuuksia, kuten kyky synkronoida salkku automaattisesti Coinbase Pron, Binancen tai minkä tahansa Ether-lompakon kanssa.

Hinta: Ilmainen (0,99 dollaria Basicille)

ladata

7. Binance: Osta Bitcoin turvallisesti

Valitse yli 200 kryptovaluutasta ja pysy aina uusien kolikoiden leviämisen eturintamassa. Voit vaihtaa minkä tahansa salauksen välillä, vaikka kaupankäyntiparia ei olisikaan, sovelluksen Lite-tilan ansiosta.

Lite-tila on erinomainen aloittelijoille, mutta voit siirtyä Pro-käyttöliittymään vain napautuksella päästäksesi lisäominaisuuksiin. Tietenkin se on turvallinen, ja varojasi suojaa sovelluksen Secure Asset Fund for Users (SAFU Funds).

Hinta: Vapaa

ladata

8. BitScreenerin salausseuranta

Hyödynnä yli 2000 kolikon hintaa reaaliajassa yli 200 salausmarkkinoilta ja kaupankäyntialustalta tällä kätevällä sovelluksella. Se antaa sinulle ajan tasalla olevat päivitykset ja tukee API-integraatiota suosituimmista pörsseistä.

Lisäksi voit laskea reaaliaikaiset lainaukset: kolikosta kolikoksi, kolikosta fiatiksi, fiatista kolikoksi ja fiat fiatiksi. Nauti myös mukavuudesta tallentamalla ja synkronoimalla muuntimet useille laitteille.

Hinta: Ilmainen (4,99 dollaria rajoittamattomasta pääsystä)

ladata

9. Luottamus: Salaus ja Bitcoin-lompakko

Etsitpä sitten Ethereum- tai Bitcoin-lompakkoa, tässä on turvallinen järjestelmä kaikkiin salaustarpeisiisi. Se auttaa sinua ostamaan ja tallentamaan useita valuuttoja yhdessä paikassa tyydyttävän käyttökokemuksen takaamiseksi.

Siellä on erittäin helppo navigoida, ja on myös mahdollista muuttaa tapahtumamaksuja kolmella yleisellä tasolla. Se on yksi parhaista digitaalisista lompakoista, joilla yksityiset avaimet voidaan tallentaa laitteellesi turvallisesti.

Hinta: Vapaa

ladata

10. Crypto.com

Viimeiseksi tämä on erinomainen vaihtoehto kaikkiin salaustarpeisiisi ilman piilotettuja levitysmerkkejä. Voit turvallisesti tallentaa, lähettää ja vastaanottaa kryptovaluuttoja, kuten Bitcoin (BTC), Ether (ETH), Ripple (XRP), Litecoin (LTC) jne.

Lisäksi se toimii monikäyttöisenä lompakkona, joka tuntuu pankilta. Siinä on puhdas ja kaunis muotoilu, joka on intuitiivinen käyttää, mutta tarjoaa tarpeeksi tietoa kokeneemmille kauppiaille. Voit myös saada sovelluksen metallisen viisumikortin lisäetuihin.

Hinta: Vapaa

ladata

Parhaat kryptovaluuttaohjelmat iPhonelle, jotka sinun on asennettava nyt!

Joten, mikä on valitsemasi cryptocurrency -sovellus iPhonessa ja iPadissa? Jaa kokemuksesi alla olevissa kommenteissa. Haluat ehkä myös tarkistaa parhaat rahansiirtosovellukset ja kulujen seurantasovellukset iPhonelle ja iPadille.

Voit myös lukea nämä:

 • Palkanhallinta iPhone ja iPad
 • Parhaat henkilökohtaisen rahoituksen sovellukset iPhonelle ja iPadille

Uusimmat viestit