Kuinka seurata salaa ystävän sijaintia iPhonella / iPadilla

Löydä ystäväni on melko mukava sovellus, jonka avulla voit etsiä ystäviäsi ja perhettäsi iPhonen tai iPadin avulla. Jos haluat seurata lapsesi tai jonkun läheisen sijaintia turvallisuussyistä, tämä sovellus voi toimia hyvin antamalla sinun tehdä niin.

Lisäksi Löydä ystäväni -toiminnon avulla voit asettaa sijaintiin perustuvia ilmoituksia ilmoittamaan aina, kun ystäväsi saapuu johonkin paikkaan tai poistuu siitä. Voit myös asettaa sen ilmoittamaan ystävällesi sijaintisi muutoksista. Jos olet huolissasi lapsesi tai ystäväsi turvallisuudesta, voit seurata salaa hänen sijaintiaan iPhonella. Aloittaminen on melko yksinkertaista. Mennään yli tarkistamaan!

Seuraa ystävän sijaintia salaa iPhonella

Vaihe 1. Tuoda markkinoille Etsi ystäväni ystäväsi iPhonessa.

Vaihe # 2. Seuraavaksi sinun on napautettava ystäväsi ottaa yhteyttä kuva alareunassa.

Vaihe # 3. Kiihottua Jaa Oma sijainti. Aivan alapuolella Jaa Oma sijaintini, sinun on varmistettava, että sijainti jaetaan Tämä laite.

Vaihe # 4. Päällä iPhoneen, pyyhkäise alhaalta ylöspäin, jolloin esiin tulee Ohjauskeskus. Ota AirDrop käyttöön ja valitse Kaikki. (Jopa Vain yhteystiedot sopii. Mutta on parempi valita Kaikki.)

Vaihe # 5. Päällä ystäväsi laitteella, Näpäytä Lisätä (kohdassa Etsi ystäväni) oikeassa yläkulmassa. Napauta yhteystietoasi ja valitseJaa loputtomiin“.

Vaihe # 6. Napauta laitteellasi ystäväsi ottaa yhteyttä sovelluksessa. Näet hänen nykyisen sijaintinsa.

Lisäksi on mahdollisuus ilmoittaa sinulle, kun ystäväsi lähtee / saapuu kyseiseen paikkaan.

Siinä kaikki! Aloita seurata ystävääsi salaa, kunnes hän löytää temppusi.

Saatat pitää myös lukemisesta:

  • Kuinka seurata puhelinnumeroa helposti
  • Kuinka estää iPhonen sovellukset seuraamasta sinua

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found