Parhaat iPhone 8 Plus -sotilaalliset kotelot vuonna 2021

iPhone 8 Plus -laitteessa on lasinen takaosa, jonka avulla laite saa virran langattomasti langattoman latausalustan avulla. Vaikka Apple on käyttänyt joitain käytettävissä olevista vankimmista lasista, phablet ei ole tarpeeksi vahva selviytymään julmista pudotuksista, kuten eri pudotustestit ovat paljastaneet. Haavoittuvuuden vuoksi haluat varmistaa, että älypuhelimellasi on ylimääräinen suoja taistelujen torjumiseksi. Auttaakseni sinua löytämään oikean puolustajan, olen järjestänyt parhaat iPhone 8: n raskaat sotilastason kotelot.

1. X-Doria Defense Shield -sarja

Jos haluat tarjota älypuhelimellesi erittäin suojaavan puvun suhteellisen ohuessa muodossa, valitse X-Doria Defense -sarja. Kotelo tarjoaa sotilaallisen luokan pudotussuojan (MIL-STD-810G, pudotuksille, joiden pituus on enintään 3 m-10 jalkaa) älypuhelimeesi.

Erittäin kestävä PC-takakuori antaa sille voiman selviytyä kolhuista, kun taas pehmeä kumi sisätilojen avulla absorboi iskut. Kosketusnäyttö pysyy suojattuna kohotetulla huulella. Kumipinnoitetulla ulkopinnalla sinulla on parempi pito. Tarkat aukot ja reagoivat painikkeet mahdollistavat laitteen kaikkien ominaisuuksien käytön.

USP: Yksiosainen rakenne

Tutustu Amazoniin

2. TAPAUSVOIMA

CASE FORCE on keksinyt edistyneen rakennesuunnittelun, joka voi suojata premium-laitettasi suurten nopeuksien iskuilta. Tämä monitoiminen kotelo suojaa laitettasi ja antaa sinun käyttää sitä jalustana ja kotelona. Vyöpidikkeellä voit työntää puhelimen vyösi.

Jos luulet, että tapaus on kaikki peto eikä kauneutta, tarkista väriyhdistelmät; voit noutaa minkä tahansa kahdeksasta täältä saatavasta väriyhdistelmästä.

USP: Edistyksellinen rakennesuunnittelu

Tutustu Amazoniin

3. YOUMAKER

YOUMAKER on valmistanut tämän vahvan kotelon huippuluokan hybridikova-PC: stä ja TPU: sta. Nämä kaksi materiaalia tarjoavat paitsi armeijan tason suojauksen myös erinomaisen tekstuurin. Elinikäisellä takuulla varustetussa raskaassa kotelossa on kaksikerroksinen rakenne, joka tarjoaa 360 asteen kestävän suojan iPhonelle.

Kaksikerroksinen varmistaa myös, että se nostaa huulensa suojaamaan puhelimesi kosketusnäyttöä naarmuilta. Voit laittaa iPhonen rauhallisesti kuvapuoli alaspäin. Esteettisten elementtien lisäämiseksi YOUMAKER on käyttänyt metallimaalausta ensiluokkaiseen materiaaliin.

USP: Metallimaalaus

Tutustu Amazoniin

4. Kitoo

Tämä Kitoon armeijan luokan tapaus on läpäissyt pudotustestin 12 jalan korkeudesta. Jos käydään usein seikkailunhaluisilla matkoilla tai työskentelet rakennustyömaalla, sinun pitäisi olla tämä. Kotelo on erittäin vahva kestämään pudotuksia ja putoamisia. Lisäksi kulmat ovat hyvin koholla lisäsuojakerroksen saamiseksi.

Suojauksen lisäksi kotelon takaosassa on jalusta, jota voidaan käyttää rentoutuen ja katsellessa videoita tai elokuvia. Lopuksi on olemassa erilaisia ​​värivaihtoehtoja.

USP: 12 jalan pudotustesti läpäisty

Tutustu Amazoniin

5. Vena

Vena on valmistanut armeijan käyttöön tarkoitetun kotelon, jossa on lompakkokotelon ominaisuuksia. Tuotemerkki on saavuttanut vaivattomasti tämän haastavan tehtävän yhdistää vahvuus ja toiminnallisuus. Tämän kotelon takaosaan Vena on asentanut monikulmaisen magneettisen lukitustelineen, joka voidaan taittaa kolmeen asentoon. Kun avaat tämän lukkotelineen, se toimii myös lompakkona muovirahojen ja setelien tallentamiseen.

Katsellessasi videoita tai elokuvia plus-kokoisella iPhonella, voit säätää lukitustelineen haluamaasi kulmaan ja mukavuuteen. Tapauksen räikeä piirre on langattoman latauksen yhteensopivuus; avaa läppäkansi ja aseta puhelin langattomalle latausalustalle. Varmista, että poistat luotto- tai maksukorttisi tallennustilasta.

USP: Langattoman latauksen yhteensopivuus

Tutustu Amazoniin

6. Spigen Slim Armor

Komeasti muotoiltu Spigen Slim Armor näyttää älypuhelimestasi. Kaksiosaista rakennetta vahvistaa iskua vaimentava TPU ja kova polykarbonaatti. Ilmapehmustetut kulmat lisäävät sen rakennetta entisestään.

Mukana toimitettu metallinen jalusta paransi handsfree-toimintoa ja parantaa handsfree-kokemusta. Korotetut sivut takaavat, että sinulla on välttämätön pito pitäen laitetta kädessäsi. Ennen kaikkea Slim Armour on saatavana yhdeksässä lumoavassa värivaihtoehdossa, kuten suihkumusta, ruusukulta ja karmiininpunainen. 16 dollaria, tämä tapaus on varastaminen ja kannattaa tarkastella vakavasti.

USP: Metallinen jalusta

Tutustu Amazoniin

7. OtterBox-työmatkasarja

Mikä tekee tästä OtterBox COMMUTER -sarjan tapauksesta todellisen sopimuksen, on vankka rakenne, joka napsahtaa saumattomasti iPhoneen lisäämättä siihen paljon painoa. Kaksiosainen muotoilu on saanut tarpeeksi voimaa torjua iskut. Sileä sisustus vaimentaa iskuja ja estää myös naarmuja.

Taskuystävällisen ansiosta se voi liukua taskuun tasaisesti sisään ja ulos. Viistetty reuna ei salli kaapimisen vahingoittaa näyttöä. Sitä paitsi, se on saatavana seitsemässä värissä ja sillä on elinikäinen takuu.

USP: Kaksiosainen muotoilu

Tutustu Amazoniin

8. Speck

Jos etsit erittäin kestävää koteloa, jolla on vaikuttava muotoilu, Speck voi olla huippuluokan osto. Siinä on iskunkestävä sisustus ja iskuja kestävä ulkokuori, ja se on valmis tarjoamaan tinkimättömän suojan laitteellesi.

Sertifioitu MIL-STD-810G-pudotustestillä, se on erittäin luotettava toimimaan tehtävän mukaan vaikeina aikoina. Kumipinnoite tuntuu melko mukavalta käsissä. Korotettu huuli toimii luotettavana näytön vartijana. Lisäksi CandyShell Grip on saatavana kolmessa värissä: hiiliharmaa / tumma unikonpunainen, säteilevä orkidea / Mykonosin sininen ja nikkeliharmaa / jäätymisenestokeltainen.

USP: Kumipäällysteinen kansi

Tutustu Amazoniin

9. OtterBox DEFENDER -SARJA

DEFENDER SERIESin OtterBoxin kotelo on puhdas luokka. Ja tämä ei ole erilainen. Kolmen suojakerroksen ansiosta se tarjoaa älypuhelimellesi täydellisen suojan iskuilta. Kohotettu puskuri ei anna näytön koskettaa maata tasaisesti makattaessa. Vyöpidikkeen kotelossa on turvallinen lukitusmekanismi, joka pitää älypuhelimesi tukevasti paikallaan.

Se toimii myös kätevänä jalustana. Ei siinä kaikki; tätä suojakoteloa on saatavana kahdeksana värivaihtoehtona. 57 dollaria, tämä tapaus voi olla vähän kallis, mutta laadun vuoksi se on sen arvoista.

USP: Kolmikerroksinen suoja

Tutustu Amazoniin

10. Caseologian aallonpituussarja

Mikä erottaa tämän tapauksen Caseology Wavelength -sarjasta, on 3D-lineaarinen muotoilu. Pehmeän kuvion ansiosta se tarjoaa paremman otteen; mikä tekee siitä erittäin mukavan pitää iPhone.

Kaksi kerrosta kestävästä kotelosta on tuettu korkealaatuisilla PC- ja TPU-materiaaleilla. Äännetyt painikkeet ovat erittäin herkkiä ja tarjoavat terävää palautetta. On myös etuhuuli, joka suojaa näyttöä naarmuilta. Lopuksi, tämä tyylikäs näköinen kotelo on seitsemässä houkuttelevassa värivaihtoehdossa, mukaan lukien viininpunainen, korallipinkki, mintunvihreä. Saatavana vain 15 dollaria, se on helvetti kauppa - jota sinun ei pidä jättää käteisenä.

USP: 3D-lineaarinen suunnittelu

Tutustu Amazoniin

11. X-Doria Defense Clear -sarja

Etkö halua piilottaa phabletisi kauneutta, vaikka silti se antaa sille tarvittavan suojan pudotuksia vastaan? Et voi tulla paremmaksi kuin tämä tapaus X-Doria Defense Clear -sarjassa. Selkeän muotoilun ansiosta se antaa iPhonen 8 Plus: n hehkua täydellä vapaudella. Se on varustettu kolminkertaisella rakennuskerroksella, ja se voi helposti torjua iskut ja iskut.

Pehmeät teksturoidut sivut tuntuvat kädessä melko mukavilta, kun taas etuhuuli toimii luotettavana kosketusnäytön puolustajana. Taktiilipainikkeet ovat erittäin herkkiä puristimille, mikä helpottaa laitteen hallintaa.

USP: Selkeä muotoilu

Tutustu Amazoniin

12. Zizo Static -sarja

Jos haluat saada älypuhelimellesi ylimääräisen suojan pudotuksia vastaan, älä unohda Zizo Static -sarjaa. Tämä raskas kotelo täyttää sotilasluokan 810.1-G standardin. Kestävä rakenne kestää pudotuksia ja pitää naarmuuntumisen haasteena. Sisäänrakennettu jalusta tukee median katselukokemustasi.

Telineen avulla voit laittaa laitteen sekä vaaka- että pystytilaan. Ennen kaikkea voit valita tämän iskunkestävän kotelon seitsemänä väriyhdistelmänä. 11 dollaria, se on hyvä vastine rahalle.

USP: Iskunkestävä

Tutustu Amazoniin

13. Patchworks ITG -taso

Patchworks ITG Level on se, mitä sinun tulisi valita älypuhelimesi tyylistä, mutta antamatta suojaa kaipaamaan. Pidän sen ohuesta muotoilusta, joka on läpäissyt armeijan pudotustestin. Kaksikerroksinen rakenne voi hajottaa vaikutuksen.

Matta pinta estää sormenjäljet, pölyn ja öljyn. Sivuilla olevat mikroseuraavat tekstuurit tarjoavat paljon paremman pidon, kun taas tarkat leikkaukset mahdollistavat ongelmattoman pääsyn kaikkiin toimintoihin. Lisäksi ITG Level -tuotetta on saatavana kolmessa kauniissa värissä, ja sillä on elinikäinen takuu.

USP: Mikrosyövytetyt tekstuurit

Tutustu Amazoniin

14. X-Doria Defense Lux -sarja

Jos haluat tarjota älypuhelimellesi erittäin suojaavan puvun suhteellisen ohuessa muodossa, valitse X-Doria Defense Lux -sarja. Kotelo tarjoaa sotilaallisen luokan pudotussuojan (MIL-STD-810G, pudotuksille, joiden pituus on enintään 3 m-10 jalkaa) älypuhelimeesi.

Erittäin kestävä PC: n takakuori antaa sille voimaa selviytyä kolhuista, kun taas pehmeä kumi sisätilojen avulla absorboi iskut. Kosketusnäyttö pysyy suojattuna kohotetulla huulella. Kumipinnoitetulla ulkopinnalla sinulla on parempi pito. Tarkat aukot ja reagoivat painikkeet antavat sinun käyttää kaikkia laitteen ominaisuuksia.

USP: Kompakti muotoilu

Tutustu Amazoniin

Se siitä! Toivottavasti olet nauttinut navigoinnista tässä luettelossa kanssani.

Valintasi?

Mikä näistä armeijan tason tapauksista on tehnyt sinulle vaikutuksen? Kerro meille sen nimi ja laatu, josta olet pitänyt siinä.

Voit myös tarkistaa nämä viestit:

  • Parhaat iPhone 8 Plus -kotelot
  • Parhaat iPhone 8 Plus -lompakkokotelot
  • iPhone 8 Plus nahkakotelot
  • Parhaat iPhone 8 Plus -kotelot

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found