Parhaat Netflix-laajennukset Safarille, Chromelle ja Firefoxille

Uusia elokuvia Netflixissä lisätään kuukausittain yhdessä uusien TV-ohjelmien kanssa. Kun sisältöä tulee niin paljon joka kuukausi, niiden selaaminen syö suurimman osan ajastamme katsomisen sijaan. Jos haluat mieluummin katsella Macilla tai PC: llä, voimme auttaa sinua parhaalla Netflix-laajennuksella, joka helpottaa työtäsi ja antaa sinun sijoittaa aikaa viihdyttämään itseäsi.

Parasta näistä Netflix-laajennuksista on, että joko ne ovat täysin ilmaisia ​​tai niiden hinnat ovat likaa alhaiset. Aloitetaan siis tuhlaamatta lisäaikaa.

Pikalinkit:

  • Netflix-laajennukset Safarille
  • Firefox Netflix -laajennukset
  • Netflix-laajennukset Chromelle

Paras Netflix-laajennus Safarille

1. Ei yhteenvetoa sinulle!

Laajennuksen nimi itse selittää melkein kaiken sen toiminnallisuudesta. Se piilottaa synopsiat ja yhteenvedot hämärtämällä niitä. Kun siirrät kohdistinta sen päälle, voit tarkastella yhteenvetoa. Voit vaihtaa sumennuksen työkalurivin painikkeesta. Jos yhteenvedot eivät todellakaan vaikuta sinuun, lataa tämä Safari-laajennus heti.

ladata

2. PiPer

PiPer-laajennus Safarille ei ole yksinomaan Netflixille, itse asiassa se tukee suurinta osaa videoiden suoratoistopalveluista, mukaan lukien YouTube. Laajennus lisää kuvan kuvassa -toiminnon suljettujen tekstitysten tuella. Jos haluat katsella Netflixiä työskennellessäsi, tämä laajennus auttaa varmasti saavuttamaan tavoitteesi.

ladata

Parhaat Netflix-laajennukset Firefoxille

1. Parempi Netflix

Parempi Netflix on kaikin tavoin parempi. Aluksi sen tarjoamien ominaisuuksien luettelosta voit asettaa kuvasuhteeksi 21: 9, joka on erittäin leveä. Sen lisäksi voit lähentää ja loitontaa videota, näyttää kuluneen ajan, poistaa hiiren liikkeen käytöstä ja valita videon bittinopeuden parhaan käytettävissä olevan videon laadun saavuttamiseksi. Se on pakollinen laajennus kromin käyttäjälle.

ladata

2. Netflix-luokan selain

Netflixillä on jo useita luokkia, mutta Netflixissä on yli 200 piilotettua luokkaa, jotka eivät ole suoraan saatavilla. Tämän Chrome-laajennuksen avulla voit käyttää kaikkia piilotettuja luokkia muutamalla napsautuksella. Jos olet Netflixin kovaa fania, tämä on pakollinen laajennus.

ladata

3. Elokuvatulokset Netflixille

Miksi tuhlata aikaa katsomalla flop-esitystä vain siksi, että olit laiska tarkistamaan sen luokituksen eri alustoilla. Asenna Netflixin elokuvapisteet Chrome-selaimeesi, ja arviot näkyvät näytölläsi.

Laajennus näyttää luokitukset eri alustoilta, kuten IMDB, FilmWeb, MetaCritics ja muutama muu. Joten, mitä sinä odotat? Lataa se vain.

ladata

4. Skippy Netflixille

En halua katsoa trailereita tai introja, kun haluaisin katsella suosikkielokuvaani tai -esitystäni. Siellä tämä laajennus auttaa minua.

Skippy ohittaa jakson lopussa olevat introt ja aloittaa uuden jakson. Tämän lisäksi se poistaa myös valintaikkunan "katsotko edelleen". Jos jokaisella minuutilla on merkitystä, kun nautit Netflix-ajastasi, lataa tämä laajennus heti.

ladata

5. Netflix-tauon poisto

Netflix kysyy yhtäkkiä, katsotko sarjaa silmänräpäyksessä makaamassa kodikkaassa sängyssä, "katsotko edelleen?". Tietysti katson. Mutta painaaksesi yhtä painiketta, minun täytyy nousta sängystäni ja säätää asento uudelleen napsauttamalla painiketta.

Tämä laajennus on tarkoitettu kaikille minun kaltaisilleni. Se poistaa "Jatka katsomista" -painikkeen pysyvästi. Siinä kaikki, ei muita hienoja juttuja täällä.

ladata

Parhaat Netflix-laajennukset Chromelle

1. Netflix-juhlat

Tämä on yksi suosikeistani. Tämän laajennuksen asentaminen antaa sinun katsoa suosikkisisältöäsi ystävän kanssa, joka istuu toisessa maan nurkassa. Se synkronoi sisällön reaaliajassa. Tämän lisäksi se lisää myös ryhmäkeskusteluvaihtoehdon näiden erityisten tunteiden jakamiseksi. Jos olet pitkän matkan suhteen, tätä laajennusta kannattaa käyttää.

ladata

# 2. Netflix Flip - Kierrä Netflixiä selaimessasi

Netflixin katselemisella iPadilla tai iPhonella on omat edut. Voit kiertää iDevicea haluamallasi tavalla, ja näyttö kiertyy automaattisesti. Mutta näin ei ole kannettavan tai työpöydän kohdalla. Tämä taistelu on aina ärsyttävää, koska sinun on säädettävä nukkumisasentosi näkymää varten, kun taas sen pitäisi olla päinvastoin.

Hyvin yllätät, Netflix Flip ratkaisee tämän ongelman. Sen avulla voit kiertää näyttöä mukavaksi katselupaikkaasi. Tämän lisäksi voit myös lähentää ja loitontaa videota. Joten mikä haittaa sinua, lataa se nyt.

ladata

Siinä kaikki ihmiset! Mikä luettelosta teki sinulle vaikutuksen?

Käärimistä…

Ei ole väliä mitä selainta käytät Netflix-ajan nauttimiseen, saimme takaisin. Olemme sitoutuneet päivittämään tämän viestin, kun uusia mahtavia laajennuksia on saatavilla. Älä unohda merkitä tätä viestiä kirjanmerkkeihin; yksinkertainen Command + D riittää kirjanmerkkeihin.

Katsotaan

Katso nämä erinomaiset artikkelit:

  • Salaiset Netflix-koodit piilotettujen luokkien selaamiseen
  • Parhaat Netflix-sovellukset iPhonelle ja iPadille, jotta saat enemmän hauskaa peliin
  • 30 parasta Chrome-laajennusta
  • Kuinka asentaa Safari-laajennukset Maciin?

Kaipasimmeko muita mahtavia laajennuksia? Kerro siitä meille kommentoimalla alla.

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found