Parhaat iPhone 6s -lompakkokotelot vuonna 2021

Tällä muovirahan aikakaudella melkein kaikilla meillä on erilaiset luotto-, maksukortit ja käteinen lompakossa. Sen lisäksi emme koskaan astu ulos talostamme tai toimistostamme ilman iPhonea. Emme voi myöskään jättää mitään taakse, koska näistä asioista on tullut välttämättömyys. Voimme vain etsiä lisävarusteita, jotka täyttävät nämä perusvaatimukset yhdessä. Olemme valinneet parhaat iPhone 6s -lompakkokotelot, jotka säästävät suurista taskuistasi.

1. ZVEdeng

ZVEdengin lompakkokotelot näyttävät isoilta, mutta ne ovat erittäin tilavia, koska ne tarjoavat tarpeeksi säilytystilaa välttämättömyyksien säilyttämiseen. Tämä lompakkokotelo on tarkoitettu iPhone 6: lle, ja se sopii tarkasti myös iPhone 6: een. Tässä yksinkertaisessa kotelossa voi olla yli kymmenen korttia; voit helposti tallentaa luotto- / maksukorttisi, henkilöllisyystodistuksesi ja passikuvasi.

Parasta tässä tapauksessa on, että voit helposti irrottaa lompakon ja kotelon. Lisäksi kotelossa on metallilevyt, jotta voit liittää iPhonen magneettiseen autotelineeseen.

USP: Yhteensopiva autotelineen kanssa

Tutustu Amazoniin

2. Dreem Fibonacci Luxury -sarja

Dreem Fibonacci Luxury -sarjassa on paljon pidettävää. Ensinnäkin kotelossa on vintage-profiili ja se on suunniteltu täydelliseksi lompakkokoteloksi.

Kansi on veistetty korkealaatuisesta tekonahasta ja esteettisestä ammattitaidosta. Siinä on useita paikkoja, joiden avulla voit kuljettaa turvallisesti jopa 3-6 luottokorttia. Lisäksi on rahatasku, johon voit sijoittaa jopa 5-10 dollarin seteleitä.

RFID-varkaussuojan ansiosta se pitää korttitietosi turvassa. Tukevan kotelon ansiosta kotelo tarjoaa tinkimättömän turvallisuuden iskuilta ja naarmuilta. Lisäksi Fibonacci Luxury -sarjassa on yhdeksän värivaihtoehtoa, kuten kahvi, punainen, karamelli jne.

USP: RFID-varkaussuoja

Tutustu Amazoniin

3. SHIELDON

SHIELDON-lompakkokotelo on yksi parhaimmista iPhone 6s -koteloista, koska se on valmistettu aidosta nahasta. Nahan laadun lisäksi se on valmistettu käsityönä vastaamaan täydellisyystasoja. Lompakossa on kolme korttipaikkaa ja pieni tasku käteisen kuljettamiseen.

Läppän magneetti helpottaa pääsyä iPhone 6: eesi. Lisäksi kaikki portit ja toiminnot ovat helposti käytettävissä. Viimeisenä on kaksi värivaihtoehtoa: Kiinteä musta ja konjakki ruskea.

USP: Klassinen matala profiili

Tutustu Amazoniin

4. J&D

J&D on yksi luotetuimmista tuotemerkeistä iPhonen lisävarusteissa. Tässä iPhone 6s -kotelossa on kolme kortinpidikettä ja tasku joillekin laskuillesi. Napsautettava kotelo on valmistettu kestomuovipolyuretaanista, joka suojaa iPhonea normaaleilta iskuilta ja putoamisilta.

Loput kotelosta on valmistettu nahasta, jotta saadaan tyylikäs ilme. Aquasta on saatavana viisi värivaihtoehtoa, ruskea, punainen, musta / ruskea ja musta / punainen.

USP: Kumipäällysteinen TPU

Tutustu Amazoniin

5. TUCCH

Tucch antaa sinulle pudotetun iPhone 6s -lompakkokotelon, joka on valmistettu korkealaatuisesta PU-nahasta. Tämä korttipaikalla varustettu folio-kotelo voi tallentaa korkeintaan kolme korttia ja käteistä taskussa.

Tämän kotelon muotoilu on yksinkertainen, koska koteloon ei ole lisätty jazzista kuviota. Saatavana kuudessa värissä, tämä lompakkokotelo on todellakin ylellinen eleganssi, kun pidät puhelinta käsissä.

USP: Monipuolinen suoja

Tutustu Amazoniin

6. Spigen

Spigen on erittäin arvostettu tuotemerkki iPhonen lisävarusteissa. Tämä lompakkokotelo on todella hämmästyttävä, jos etsit lompakon ominaisuuksia ohuen ulkonäön kanssa.

Spigen-lompakkokotelo on kaksikerroksinen ilmatyynytekniikalla, joka takaa iPhonen turvallisuuden. Takana on piilotettu paikka, johon mahtuu kaksi korttia. Tämä tarkoittaa, että jopa korttisi on suojattu yhdessä iPhonen kanssa.

Lopuksi on neljä värivaihtoehtoa tyylisi mukaan.

USP: Minimaalinen muotoilu

Tutustu Amazoniin

7. FYY

FYY on aina suunnitellut muodikkaita lompakkokoteloita iPhoneille. Tämä kotelo on tarkoitettu iPhone 6: lle; kääntyvä folio-nahkainen lompakkokotelo on valmistettu korkealaatuisesta PU-nahasta ja on voimakas muotoilu. Jos tämä muotoilu ei vaikuta sinuun, voit selata FYY: n muita 43 suunnitteluvaihtoehtoa.

Tämä vaaleanpunainen lompakkokotelo on naisille, joilla on vaativa maku. Kaksi korttipaikkaa ja tasku hoitavat muovi- ja paperivaluuttasi. Lisäksi voit käyttää jalustatoimintoa elokuvien ja videoiden katseluun vaakasuunnassa.

USP: Useita suunnitteluvaihtoehtoja

Tutustu Amazoniin

8. Silkki

Silkin lompakkokotelo luo vaikutelman puskurikotelosta, mutta se on itse asiassa lompakkokotelo. Kun näet tämän kotelon takaosan, löydät luottokortin otteen kannen. Voit helposti poistaa kortin ja asettaa tämän korttipaikan.

Tässä tapauksessa on suojatut ilmataskujen kulmat, jotka toimivat kuin turvatyynyt iPhonellesi. Kun iPhone on pudonnut vahingossa, ilmataskujen kulmat absorboivat pudotuksen. Kotelossa on näytönsuojakalvo.

USP: Ilmataskut

Tutustu Amazoniin

9. WenBelle

Tyylin, ammattitaidon ja kestävyyden yhdistelmä on harvinaista, mutta WenBelle on mahdollistanut tämän lompakkokotelon iPhone 6: lle. Tämä kotelo on valmistettu käsin sileästä ja rikkaasta tekonahasta. On huomattavia ja korostettuja ompeleita, mikä tekee kotelosta houkuttelevamman.

WenBelle pelaa tyylillä tässä tapauksessa, koska tuotemerkki haluaa korostaa ammattimaista yksinkertaisuutta. Yksinkertaisten värien käyttö korostaa ammattitaitoa.

USP: Korostettu ompelu

Tutustu Amazoniin

10. Abacus24-7

Abacus24-7 lompakkokotelo on valmistettu synteettisestä nahasta. Siinä on kaksi suojakerrosta: sisäinen TPU-kotelo ja edessä oleva nahka. Se voi suojata iPhone 6: si pölyltä, naarmuilta ja normaaleilta putoamisilta.

Kaikissa iPhonen porteissa ja toiminnoissa ei ole esteitä. Lompakossa voi olla kaksi korttia ja rahaa. Siinä on myös jalusta, joka osoittautuu hyödylliseksi käytettäessä iPhonea handsfree-tilassa. Saatavilla on kolme värivaihtoehtoa: sininen, vaaleanpunainen ja violetti.

USP: RFID-estävä läppäkansi

Tutustu Amazoniin

11. FlyHawk

FlyHawk on suunnitellut lompakkokotelon, joka näyttää puskurinkotelolta. Tämän kotelon ohut profiili huijaa sinua uskomalla, että se on vain puskurikotelo, mutta takana on korttipaikkoja. Tämä puskurin ja lompakkokotelon yhdistelmä erottaa tämän kotelon muista tapauksista.

Kotelo on hienosti valmistettu PU-nahasta. Tarkista kaksi kortti- ja käteispaikkaa, joiden avulla voit käyttää korttiasi ja käteistäsi helposti.

USP: Ammattimainen suunnittelu

Tutustu Amazoniin

12. Cellularvilla

Jos etsit muotoilulompakkokoteloa tyylisi viehättämiseksi, Cellularvilla-lompakkokotelo saattaa vastata tarpeitasi. Kymmenen erilaista mallia ja värivaihtoehtoa sopii molemmille yleisöille: miehille ja naisille.

Fancy-ulkonäön ja muotoilun lisäksi se on valmistettu korkealaatuisesta synteettisestä nahasta, joka suojaa iPhone 6: si normaalilta putoamiselta ja kolhuilta. Sisäkuori, johon iPhone 6s pidetään, on valmistettu kestomuovipolyuretaanista.

Lompakon luo se mahtuu kolme korttia ja käteistä. Lopuksi, siinä on myös jalusta, jossa on videoita ja kuvia handsfree-tilassa.

USP: Ensiluokkainen synteettinen nahka

Tutustu Amazoniin

13. Vofolen

Vofolen tuo ergonomisen muotoilun tähän lompakkokoteloon, jonka takana on liukusäädin. Kun painat liukusäädintä, näet lokeron käteisen ja kortin säilyttämistä varten. Tätä piilotettua osastoa suojaa vahva liukusäädin, joka voidaan avata ja sulkea kevyellä peukalon painalluksella.

Tämä PC-suojus antaa sileän kosketuksen, kun hierot sormiasi kotelon päälle. Tyylikäs näköinen lompakkokotelo luo räikeän käytöksen.

USP: Ergonominen muotoilu

Tutustu Amazoniin

Kirjautua ulos…

Lompakkokotelot ovat tyylikkäitä ja suojaavia, ja siksi ne ovat monien ammattilaisten ensimmäinen valinta. Ne on valmistettu eri materiaaleista, kuten synteettisestä nahasta, aidosta nahasta ja PU: sta. Koska ne ovat muodoltaan suuria, et voi laittaa puhelinta taskuihisi. Jotkut Spigenin kaltaiset tuotemerkit voivat kuitenkin lisätä ohuen profiilin lompakkokoteloon.

Haluat ehkä tutustua muihin iPhone 6s -lisävarusteisiin:

  • Parhaat iPhone 6s -puskurikotelot
  • iPhone 6s Vedenpitävät Kotelot
  • Parhaat iPhone 6s -suojakotelot
  • Parhaat iPhone 6s -jalustakotelot

Vastuuvapauslauseke: iGeeksBlog saa palkkioita, kun kukaan ostaa tavaroita tytäryhtiölinkkien kautta

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found