Paras USB-C-salama-sovitin vuonna 2021

Applen siirtyminen USB-C-portteihin MacBook Prossa, iPad Prossa ja nyt iPad Airissa on loistava valinta. Se on kuitenkin vaikeuttanut Lightning-tuettujen laitteiden, kuten iPhonien ja lisävarusteiden, yhdistämistä. Käyttäjien on nyt luotettava sovittimiin lataamiseen, tiedonsiirtoon tai Lightning-kuulokkeiden liittämiseen. Jos kohtaat samanlaisen ongelman, älä huoli, olemme pyöristäneet joitain parhaista USB-C: stä virheettömästi toimiviin salama-adaptereihin.

  1. Anker USB-C - salama-audiosovitin
  2. UGREEN USB-C - salama-audiosovitin
  3. Ringke Lightning - USB-C-porttimuunnin
  4. Nousija USB Type C -sovittinsarja

1. Anker USB-C - Lightning-äänisovitin

MFi-sertifioitu sovitin yhdistää salamakuulokkeet moitteettomasti mihin tahansa USB-C-laitteeseen. Täyden digitaalisen 48KHz / 24-bittisen lähetyksen avulla saat häviöttömän äänen, kuunteletpa sitten musiikkia, podcasteja tai ääniromaaneja.

Sovitin ylläpitää mikrofonin ja kaukosäätimen kaikkia toimintoja. Lisäksi se lupaa 12x enemmän kestävyyttä rakentamisessa käytettyjen korkealaatuisten materiaalien ansiosta. Erityisesti se ei tue lataamista tai tiedonsiirtoa.

Hinta: $29.99

Tutustu Amazoniin

2. UGREEN USB-C - Lightning-äänisovitin

Lightning-äänisovittimen USB C on MFI-sertifioitu ja takaa 100% yhteensopivuuden iOS-laitteesi kanssa. Tämän liitäntäadapterin avulla voit myös varmistaa, että äänellä ei ole vääristymiä. Yksinkertainen plug and play -ratkaisu varmistaa, että kuuntelukokemuksesi ei haittaa lainkaan. Vaikka voit liittää minkä tahansa salamakuulokkeen, sovitin ei tue lataamista ja synkronointia.

Hinta: $19.99

Tutustu Amazoniin

3. Ringke Lightning - USB-C-porttimuunnin

Sinulla ei ole USB-C-salamakaapelia iPhonen nopeaan lataamiseen, Ringke voi auttaa. Tyylikäs ja pieni sovitin on kätevä ratkaisu kaikkiin nopeaan lataamiseen ja tiedonsiirtoon.

Olitpa sitten USB-C-laite, kuten Macbook Pro, tai sovitin, sinun ei tarvitse muita ohjelmistoja tai ohjaimia, jotta voit liittää iPhonen niihin. Muunnin ei kuitenkaan tue ääntä, joten et voi käyttää Lightning-kuulokkeita.

Hinta: $11.99

Tutustu Amazoniin

4. Nousija USB Type C -sovitinsarja

Useimmat laitteet ovat nyt siirtymässä USB-C-porttiin, mikä jotenkin luo yhteensopivuusongelman vanhojen ja uusien laitteidemme välille. Tämä sovitinsarja voi auttaa sinua kaventamaan aukon melko helposti.

6-pakkaus sisältää 2 sovitinta kumpaankin Lightning-, Micro USB- ja USB A -liitäntää varten. Se tukee nopeaa latausta ja jopa 5 Gbps lähetysnopeutta tiedonsiirtoon. Kätevän avaimenperän suunnittelun avulla voit yhdistää ne kaikki yhteen säilytystä varten.

Hinta: $10.99

Tutustu Amazoniin

Siinä kaikki, ihmiset!

USB-C: llä on monia etuja, kuten nopeampi lataus ja tiedonsiirto. Kaikkien laitteidemme siirtäminen tähän protokollaan vie kuitenkin jonkin aikaa.

Kun tarkastellaan Applen haluttomuutta vaihtaa iPhonen latausporttia, USB-C: n Lightning-sovittimet ovat täällä. Ja ne ovat todellakin viisas sijoitus jokaiselle monen laitteen käyttäjälle.

Voit myös lukea nämä:

  • USB-C-virtalähteet iPhonelle
  • Lyhyt salama USB-kaapeleille iPhonelle
  • USB-C-virtapankit MacBook Prolle
  • Parhaat USB-C-kortinlukijat Macille

Uusimmat viestit