Eikö Mac USB -portit toimi? Kokeile korjauksia

Apple luo erinomaisia ​​teknisiä tuotteita käyttäjille. Ja on yleinen käsitys, että Applen johtava tuotevalikoima, kuten Mac ja iPhone, on erehtymätön. Itse asiassa edes Apple-tuotteet eivät ole immuuneja toimintahäiriöiltä. Viime aikoina monet Mac-käyttäjät ilmoittavat kuitenkin USB-porttiongelmista teknologiafoorumeilla. Tämän ongelman ratkaisemiseksi tässä on joitain mahdollisia korjauksia Mac USB: lle, joka ei toimi.

Toimimaton USB-portti aiheuttaa käyttäjille monia epämiellyttäviä tilanteita. He eivät voi yhdistää kolmannen osapuolen hiirtä tai näppäimistöä Maciin. Kiintolevyn liittäminen Maciin voi lisäksi olla ongelmallista, jos Macin USB-portit lakkaavat toimimasta. Mikä tärkeintä, käyttäjät eivät voi varmuuskopioida iPhoneaan salamakaapelilla.

Kuinka USB-portti ei toimi Macissa -ongelman vianmääritys

Macin laitteistoissa ja ohjelmistoissa voi olla joitain ongelmia. Tämä vianmääritysopas käsittelee molempia ongelmia.

Ratkaisu # 1: Tarkista laitteisto

Ennen kuin kaivat ohjelmistolabyrinttiin ratkaisun löytämiseksi, tarkista Macin yhteys. Ota kaapeli irti ja työnnä se uudelleen USB-porttiin. Monet käyttäjät yhdistävät kaapelit rennosti ja odottavat sitten ikuisuuteen, kunnes heidän iPhone ilmestyy iTunesiin. Muista, että oikea asennus on välttämätöntä.

Tarkista seuraavaksi myös yhteys toisessa päässä, ts. Salamakaapeli on kytketty tukevasti iPhoneen tai iPadiin. Jos yrität liittää ulkoista kiintolevyä Maciin, varmista, että mikro-USB on kiinnitetty oikein kiintolevyyn.

Jos käytät kömpelöä koteloa iPhonen tai iPadin suojaamiseen, poista se ja liitä laite sitten Maciin.

Vaikka istuisit ilmatiiviissä kaapissa, Mac on alttiina lialle tai lialle. Jätteet kerääntyvät jonkin aikaa Macin USB-porttiin tai sen ympärille. Tämä voi estää USB-laitettasi muodostamasta yhteyttä Maciin. Päästä eroon tästä roskasta käyttämällä korkealaatuista puhallinta tai pehmeää puuvillan siltaa.

Kun olet tarkistanut laitteiston ja todennut, että kaikki on kunnossa, sinun on ehkä käynnistettävä Mac uudelleen. Tämä voi ratkaista ongelman, eikä sinun tarvitse mennä alas lukemaan koko artikkelia.

Ratkaisu # 2:Viallinen portti

Jos Mac-tietokoneessasi on useita USB-portteja, voit käyttää niitä kaikkia peräkkäin. Irrota USB-laite ja kytke kaapeli toiseen porttiin. Jos laite muodostaa yhteyden toiseen porttiin onnistuneesti, Macin tietyssä portissa on ongelma. Jos Macissasi on vain yksi portti, voit liittää laitteen toiseen Mac- tai Windows-tietokoneeseen.

Mac vaatii asiantuntijan huomion, jos yksi tai kaikki portit ovat viallisia. Jos pystyt hallitsemaan muiden porttien kanssa (unohda viallinen portti), jatka; muuten vie Mac lähimpään Apple-huoltokeskukseen saadaksesi portit / s korjattua.

Ratkaisu # 3:Viallinen kaapeli tai laite

Kun laitteesi ei muodosta yhteyttä myös Windows-järjestelmään, kaapelissa tai itse laitteessa saattaa olla joitain ongelmia.

Viallinen kaapeli tai viallinen laite on vakavampi tilanne, koska saatat joutua käyttämään joitain dollareita. Voit kuitenkin viedä kannettavan Macin Applen palvelukeskukseen ja pyytää heitä lainaan kaapelia, jotta voit synkronoida laitteesi Maciin. Jos tämä toimii, sinun on vaihdettava kaapeli.

Uuden kaapelin ostaminen ei välttämättä ole iso juttu, mutta jos laitteessasi on ongelmia, sen korjaaminen voi olla kallis asia kaikille kuluttajille. Laitteen tehokkuuden tarkistamiseksi sinun on pidettävä samaa kaapelia ja samaa porttia, mutta vaihdettava iPhone / iPad tai USB-laite.

Ratkaisu # 4:Nollaa SMC / PRAM / NVRM

Kun noudatat yllä olevia menetelmiä, saat oikeudenmukaisen kuvan ongelman sijainnista. Jos kaapeli ja laite ovat hyvässä kunnossa, Mac on korjattava. Mutta ennen kuin viet kannettavan tietokoneen Apple Storeen, voit seurata kolmea ratkaisua ongelman korjaamiseksi.

Riippumatta siitä, mitä Apple-tietokonetta tai kannettavaa tietokonetta käytät, voit seurata täydellistä opasta ratkaisujen tarjoamiseksi melkein kaikkiin ongelmiin.

Ratkaisu # 5:Ohjelmistopäivitys

MacOS: n päivittäminen on paras tapa ratkaista useita ongelmia. Kun macOS päivitetään, voit tarkistaa kannettavan tietokoneen USB-portin tehokkuuden.

Ratkaisu # 6:Poista viallisten sovellusten asennus

Jos kaikki on kunnossa ja silti USB-portit eivät toimi MacBook Prossa tai iMacissa, joissakin ristiriitaisissa sovelluksissa voi olla joitain ongelmia. Monet käyttäjät lataavat sovelluksia tuntemattomista lähteistä, jotka voivat sisältää haittaohjelmia.

Siinä kaikki ystävät!

Käärimistä…

Kun kaikki yllä olevat ratkaisut eivät toimi, sinulla on vain yksi vastaus: osta uusi USB-keskitin Macille. Voit liittää useita USB-laitteita keskittimen avulla. Tätä varten Mac vaatii vähintään useamman kuin yhden USB-portin, ja sen pitäisi olla toimintakunnossa.

Lue lisää: Kuinka suojata salasanoja kansioilla Macilla

Minkä ratkaisun haluat suorittaa, jos Mac-USB-portti ei toimi?

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found