Paras iPhone 8 -panssarilasi vuonna 2021

IPhonen käyttäminen ilman näytönsuojaa on kuin auton ajaminen ilman turvavyötä! Pidämme mielessä herkän kosketusnäytön turvallisuuden, olemme koonneet parhaat iPhone 8 -puhelimen karkaistut lasisuojat, jotta voit helposti valita älypuhelimesi luotettavan suojan ja tarjota sille olennaisen suojan alusta alkaen. On olemassa useita ominaisuuksia, kuten erittäin selkeä ja nopea reagointikyky, jotka tekevät näistä iPhone 10: n 10 paremmasta karkaistusta lasista valmistetusta näytönsuojasta leikkauksen muiden yläpuolelle.

1. Spigen

Spigen-näytön suojuksessa on täydellinen aukko; jolloin se voidaan asentaa saumattomasti ruudulle. Valmistettu korkealaatuisesta karkaistusta lasista, sen kovuus on 9H. Koska suoja on niin vahva, se voi pitää naarmun loitolla.

Näytönsuoja tarjoaa kristallinkirkkauden; mikä helpottaa katselua. Se on tapausystävällinen ja hyvin reagoiva kosketukseen. Viimeiseksi, sillä on elinikäinen takuu ja se on saatavana kaksoispakkauksissa.

USP: 9H kovuus

Tutustu Amazoniin

2. Supershieldz

Supershieldz on tarkoituksellisesti valmistanut tämän iPhonea pienemmän näytönsuojan, jotta se olisi yhteensopiva iPhone-koteloiden kanssa. Tämä karkaistu lasinen näytönsuoja on valmistettu korkealaatuisesta karkaistusta lasista, joka tarjoaa maksimaalisen suojan naarmuilta. Lisäksi käyttäjän on helpompaa asentaa suojus.

Muiden merkittävien ominaisuuksien lisäksi tällä näytönsuojalla on 2,5D pyöristetty reuna, 9H-kovuus, naarmuuntumattomuus, 99,99% HD-kirkkaus ja alkuperäinen kosketuskokemus.

USP: 2,5D pyöristetty reuna

Tutustu Amazoniin

3. LK

Jos etsit korkealaatuista suojaa iPhone 8: lle, tartu LK: n karkaistun lasin näytönsuojiin, joihin sisältyy elinikäinen takuu. LK on valmistanut iPhone 8 -suojakalvoja 9H karkaistusta lasista, jotta ne ovat naarmuuntumattomia ja murtumattomia. Pidä puhelimesi näyttö tahraton ja tahraton, koska tällä näytönsuojalla on oleofobinen sormenjäljenestopinnoite.

Voit pyyhkiä ja puhdistaa näytön helposti ja poistaa siitä tahroja. Laserleikattu lasi sopii tarkasti iPhoneen ja luo kiiltävän vaikutelman kiillotetuilla, pyöristetyillä reunoilla.

USP: Laserleikkauksen tarkkuus

Tutustu Amazoniin

4. Trianium

Vain 0,2 mm paksuinen Trianium on suunniteltu erittäin ohueksi. Sen kovuus on 9H, se on täysin särkymätön. Tämä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse huolehtia hankautumisesta tai naarmuuntumisesta, vaikka terävä esine osuisi näyttöön.

Joustava lasi tarjoaa vaivattoman asennuksen. Teräväpiirtoinen selkeys parantaa katselua, kun taas hydrofobinen ja oleofobinen seulapinnoite ei salli hikiä, öljyjäämiä vahingoittamasta sen toimivuutta. Lisäksi tämä erittäin herkkä näytönsuoja toimitetaan kaksoispakkauksissa.

USP: Erittäin ohut

Tutustu Amazoniin

5. amFilm

Kyky tuottaa 99% teräväpiirtotarkkuus tekee amFilmistä erottuvan. Se on vain 0,3 mm paksu, ja se on moitteeton näytöllä. Toinen tärkeä ominaisuus tässä näytönsuojassa on 9H-kovuus, jonka avulla se voi pitää terävätkin naarmut poissa.

Oleofobinen pinnoite estää sormenjälkiä vahingoittamasta näytön toimintoja. Korkean herkkyyden ansiosta se tunnistaa kosketuksesi ja napautuksesi. Viimeinkin tämä korkealaatuinen suojus toimitetaan kahdessa pakkauksessa.

USP: Oleofobinen pinnoite

Tutustu Amazoniin

6. Tech Armor

Hienoimmalla ballistisella lasilla valmistettu Tech Armor on poikkeuksellisen kestävä. Se tarjoaa luotettavan suojan kosketusnäytölle naarmuilta. Teollisuuden vakiokovuus on panssari sen rakenteen.

Kaarevien reunojen ansiosta se mahtuu täydellisesti näytölle; tarjoamalla täyden kattavuuden. Sileä pinta tuntuu mukavalta. Se pystyy tarjoamaan 99,99% teräväpiirtotarkkuuden, mikä on erinomaista mukavaa katselua varten.

USP: Kaarevat reunat

Tutustu Amazoniin

7. JETech

JETech on erittäin ohut (paksuus 0,33 mm) ja tarjoaa ilman kuplia asennuksen. Pyöreät reunat auttavat sitä saamaan moitteettomasti näytön.

Se pystyy vastustamaan naarmuja jopa 9H kovuudella. Korkean vasteen ja läpinäkyvyyden ansiosta se täyttää tehtävän ja sen ihailtavat tulokset. Vielä parempi, tämä huippulaadukas näytönsuoja tulee 2-pakkauksissa.

USP: Kuplaton

Tutustu Amazoniin

8. AILUN

Pidän AILUN-näytön vartijasta erittäin herkästä, mikä tekee siitä erittäin reagoivan kosketukseen. Se on vain 0,33 mm paksu ja tarttuu tahrattomasti näyttöön. Toinen merkittävä piirre on kaareva reuna, joka tarjoaa täyden peiton näytölle.

Suojauksen osalta se pystyy estämään naarmuuntumisen jopa 9H kovuuteen. 99%: n selkeys on melko kunnollinen. Hydrofobinen ja oleofobinen seulapinnoite varmistaa, että hiki pysyy poissa. Lisäksi tämä erittäin suojaava lasi on saatavana kolmessa pakkauksessa.

USP: Hydrofobinen pinnoite

Tutustu Amazoniin

9. TheCoos

TheCoos on veistetty likaa ja pölyä kestäväksi. Ensiluokkaisesta karkaistusta lasista on tehty erittäin vahva kestävä naarmu jopa 9H kovuudelle. Tämä tarkoittaa, että jos laitteellasi on vastakkainasettelu jopa terävällä veitsellä, on todennäköistä, että kosketusnäyttö pysyy suojattuna.

Sileillä reunoilla on tärkeä rooli sen saamisessa virheettömästi tasaiselle pinnalle. Se reagoi kaikkiin kosketuksiin ja napautuksiin. Lisäksi voit valita tämän näytönsuojan kaksoispakkauksissa.

USP: Lianestoaine

Tutustu Amazoniin

10. OtterBox ALPHA -LASISARJA

Mikä tekee Otter Box ALPHA GLASS -sarjasta todellisen tarjouksen, on kyky tarjota luotettava suoja kosketusnäytölle naarmuuntumista vastaan. Se asennetaan virheettömästi ruudulle; tuottaa täyden peiton näytölle.

Teräväpiirtotarkkuus elävöittää katselukokemusta. Sileä pinta tuntuu melko sileältä. Näytönsuoja ei anna lian tai hiki vahingoittaa käyttökokemusta.

USP: Särkymisenesto

Tutustu Amazoniin

Se siitä!

Valintasi?

Toivon, että kaikki nämä näytönsuojat ovat pystyneet täyttämään odotuksesi! Olenko unohtanut minkä tahansa yläsuojuksen? Kerro minulle siitä alla olevissa kommenteissa.

Haluat ehkä viitata myös näihin viesteihin:

  • Parhaat iPhone 8 -kotelot
  • iPhone 8 Lompakkokotelot
  • Parhaat iPhone 8 -puskurikotelot

Uusimmat viestit