Paras iPhone X -panssarilasi vuonna 2021

IPhone X: n upea OLED-näyttö ansaitsee luotettavan suojan. Varmistaaksemme, että älypuhelimella on sopivin vartija torjua ruma naarmu, olemme valinneet joitakin parhaista iPhone X -panssarilasiista. Tietyt ominaisuudet, kuten teräväpiirtotarkkuus, särkymättömyys ja korkea reagoivuus, tekevät näistä iPhone X: n ylimmän näytön suojuksista erittäin käyttäjäystävällisiä. Toinen olennainen piirre niillä on kyky estää tahraa. Lisäksi ne tarjoavat helpon asennuksen. Haluatko tietää enemmän näistä näytön puolustajista? Tarkistetaan se.

1. Trianium

Trianium tarjoaa kolmen karkaistun lasin näytönsuojan, joiden paksuus on 0,25 mm. Koet luonnollisimman katselukokemuksen, kun asennat tämän näytönsuojan iPhone X: eesi. Missä tahansa oletkin, tämä erittäin ohut kalvo suojaa iPhonen näyttöä naarmuilta ja muilta vaurioilta.

Tämä näytön elokuva on niin läpinäkyvä, että et edes tiedä, että näytönsuoja on, kun katsot suosikkivideoitasi tai elokuviasi iPhone X: ssä. Trianium on tarkoituksella suunnitellut tämän näytönsuojan pienemmäksi kuin puhelimesi näytön koko, jotta voit asentaa suojakotelo.

USP: 0,25 mm paksuus

Tutustu Amazoniin

2. Caseologia

Hienolla karkaistulla lasimateriaalilla varustettu Caseology-näytönsuoja on suunniteltu naarmuuntumattomaksi. Suojaimella on alan standardikovuus, ja sillä on voimaa estää jopa veitsen terävyys. Teräväpiirtoinen selkeys lisää katselua, kun taas nopea reagoivuus varmistaa, että kosketus ja napautus jatkavat sujuvaa purjehdusta.

Tämä kosketusnäytön puolustaja on 0,33 mm paksu ja tarjoaa täyden peiton näytöllä. Oleofobinen pinnoite paitsi vahvistaa sen rakennetta, myös varmistaa, että lika ja hiki pysyvät poissa. Ei siinä kaikki; Tämä korkealaatuinen näytönsuoja toimitetaan kahdessa pakkauksessa.

USP: Oleofobinen pinnoite

Tutustu Amazoniin

3. KuGi

Kun se tarjoaa tarvittavan suojan naarmuilta tai elää tehtävän mukaan reaaliaikaisessa testissä, KuGi on yhtä hyvä kuin mikä tahansa huippuluokan näytönsuoja. Korkealaatuista karkaistua lasirakennetta on vahvistanut 9H-kovuus. Kaarevilla reunoilla suoja tarjoaa koko näytön kattavuuden.

Kyky tarjota 99%: n selkeys tekee siitä ihastuttavan. Se reagoi kosketukseesi hyvin, mutta pitää likaa ja likaa loitolla. Viimeinkin tähän kestävään näytönsuojaan sisältyy 12 kuukauden takuu.

USP: Kaarevat reunat

Tutustu Amazoniin

4. Anker

Anker on yksi tunnetuimmista nimistä iPhonen ja iPadin lisävarusteiden alueella. Tämä lasinen näytönsuoja on suunniteltu erityisesti iPhone X -kosketusnäyttöä varten. Katso tilaa näytönsuojan ja puhelimen reunan välillä. Tämän avulla voit asentaa iPhone X -kotelon tehokkaasti.

Anker käyttää DoubleDefence-tekniikkaa, joka tukee tätä elokuvaa ja suojaa puhelimesi kosketusnäyttöä naarmuilta ja sormenjäljiltä. Tämän näytönsuojan merkittävä piirre on särkymätön kalvo, joka pitää lasikappaleet yhdessä, jos se rikkoutuu.

USP: Kaksinkertaisen puolustuksen tekniikka

Tutustu Amazoniin

5. ICarez

Tarkkojen aukkojen ansiosta ICarez sopii saumattomasti iPhone X: ään. 2,5D: n pyöristetty reuna mahdollistaa sen, että se ei vain sovi moitteettomasti, vaan tarjoaa myös reunasta reunaan -suojauksen näytölle.

TrueTouch-herkkyys varmistaa, että sinulla on sujuva aika laitteen käytön aikana. Teräväpiirtoinen selkeys parantaa katselukokemustasi, kun taas 9H-kovuus antaa sille riittävän voimaa estää kaavinnan. Tämä karkaistun lasin suojakotelo on täysin kuplaton eikä jätä jälkiä poistettaessa. Lisäksi sitä on saatavana kaksinkertaisena pakkauksena vain yhdellä hinnalla.

USP: TrueTouch-herkkyys

Tutustu Amazoniin

6. TangDirect

TangDirect on valmistanut näytönsuojan, jossa on 2,5D pyöreä reuna ja 9H kovuus. Tämä 3D Touch -yhteensopiva suojakalvo on 0,3 mm: n erittäin ohut ja suojaa silti puhelimesi näyttöä naarmuilta ja sormenjäljiltä. Oleofobinen pinnoite vähentää tahroja ja sormenjälkiä ja pitää iPhone X: n näytön siistinä ja puhtaana.

0,3 mm paksuus tarjoaa korkean kosketusherkkyyden ja koko näytön suojauksen. On hauskaa katsella suosikki visuaalista sisältöäsi iPhone X: ssä, koska tämä näytönsuoja takaa korkean läpinäkyvyyden ja tarkkuuden.

USP: Avoin reuna

Tutustu Amazoniin

7. Ainope

Ainopen lasinen näytönsuoja peittää täydellisesti ja peittää saumattomasti iPhonen kosketusnäytön. Tämä näytönsuoja on riittävän vahva suojaamaan puhelimesi näyttö avaimien, kolikoiden, veitsien tai muiden kovien aineiden aiheuttamilta naarmuilta. Tämä tuote on saavuttanut 99,9%: n tarkkuustason.

Koe sujuva vuorovaikutus joustavalla 4D-herkällä kosketuksella; tämä lempeä kosketus inspiroi sinua koskettamaan puhelimesi näyttöä useammin. Hydrofobinen ja oleofobinen seulapinnoite estää vesipisaroiden ja öljytahrojen tunkeutumisen.

USP: 4D herkkä kosketus

Tutustu Amazoniin

8. iCarez koko keho

0,3 mm: n paksuinen iCarez on suunniteltu erittäin kestäväksi ja täysin kykeneväksi torjumaan jopa julmat vaikutukset. Kaarevat reunat antavat suojuksen asettua tahrattomasti pinnalle. Koska siinä ei ole kuplia, sinulla ei ole vaikeuksia asentaa.

Se tarjoaa upean terävän terävyyden ja reagoi myös kaikkiin kosketuksiin ja napautuksiin. Koska se on sormenjälkien ja tahran esto, se pitää toimintansa ennallaan. Lisäksi sillä on elinikäinen takuu ja se on saatavana kahtena pakkauksena.

USP: Anti-sormenjälki

Tutustu Amazoniin

9. Maxboost

Yksi laatu, joka on tehnyt minuun vaikutuksen Maxboostissa, on korkea herkkyys. Pääasiassa oleofobisen ja sormenjälkiä estävän pinnoitteen ansiosta se pitää lian poissa. Siksi löydät siitä aina erittäin reagoivan.

Toinen merkittävä ominaisuus, jolla se ylpeilee, on kyky pudottaa jopa 9H-kovuuden veitsen terävyys. Joten sinun ei tarvitse huolehtia näytön naarmuuntumisesta. Lisäksi tämä näytönsuoja on saatavana jopa kolmessa pakkauksessa! Se ei ole kaikki, Maxboost-näytönsuojuksilla on elinikäinen takuu.

USP: Tapausystävällinen muotoilu

Tutustu Amazoniin

10. TANTEK

TANTEK esittelee karkaistusta lasista valmistetun näytönsuojan, jossa on pyöreä reuna, iPhone X: lle. Tämä pyöreä reuna ei kata koko näyttöä, mutta sen avulla on helppo asentaa kotelo tai suojakuori iPhoneen. Suojaa puhelimesi alkuperäinen näyttö rikkoutumiselta käyttämällä aitoa karkaistua lasia, jonka kovuus on 9H.

Tämä näytönsuoja varmistaa, ettei kuplia tai aukkoja ole, kun asennat sitä puhelimen näyttöön. TANTEK on käyttänyt silikonipäällystämätöntä liimaa, joka jättää kosketusherkkyyden ennallaan.

USP: Koskettava kosketusherkkyys

Tutustu Amazoniin

Siinä kaikki!

Suosikkisi?

Joten minkä näistä näytön puolustajista olet valinnut iPhonellesi? Olisi mukavaa tietää sen nimi ja ominaisuudet, joita pidät näytön vartijasta.

Haluat katsoa myös näitä viestejä:

  • Parhaat iPhone X -kotelot
  • iPhone X -kotelot
  • Parhaat iPhone X -kuoret
  • Parhaat iPhone X -nahkakotelot

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found