Lopeta vaadittu vahvistus, kun asennat ilmaisia ​​sovelluksia iPhoneen

Saatko toistuvasti ponnahdusikkunaa, "Vahvistus vaaditaan - ennen ostosten tekemistä sinun on napautettava Jatka vahvistaaksesi maksutietosi" tai "Vahvistus vaaditaan. Napauta Jatka ja kirjaudu sisään nähdäksesi laskutustiedot ” iPhonessa tai iPadissa. Olen itse törmännyt ponnahdusikkunaan muutaman kerran, ja voin sanoa, että se voi helposti järkyttää sinut ja viedä sinut ahdistuksen päälle. Ennen kuin aloitat, ymmärrä ensin, miksi tämä virhe tapahtui.

Miksi App Store sanoo "Vahvistus vaaditaan" iPhonessa?

Näet ponnahdusikkunan "Vahvistus vaaditaan", koska Apple ID: siisi yhdistetyssä maksutavassa on virhe. Saat tämän viestin, kun maksutapa on epäonnistunut tai jos tietty laite ei ole koskaan ostanut maksullista sovellusta tai ladannut ilmaisen sovelluksen tai jos tilillä on odottamatonta maksamatonta saldoa.

Kuten näette, johtava syy "Vahvistus vaaditaan”-Viesti iPhonessa tai iPadissa on viallinen luottokortti. Joten jos päivität vain tiedot, vaihdat voimassa olevaan maksukorttiin tai poistat nykyisen kortin ja valitset maksutapaksi Ei mitään, asiat onnistuvat. Jos ei, noudata tätä helppoa opasta.

Kuinka korjata vaadittu vahvistusviesti iPhonessa tai iPadissa

Päästäksesi eroon ongelmasta, sinun on vaihdettava Apple ID-maksutapa. Voit etsiä kelvollista maksutapaa tai liittää maksutietoja Apple ID: hen ja App Storeen. Menemme jälkimmäisen kanssa.

Vaihe 1. Tuoda markkinoille asetukset ja napauta nimikorttiasi huipulla.

Vaihe # 2. Napauta iTunes ja App Store → Napauta Apple ID: [email protected]ähköpostisi.comNäytä Apple ID.

Vaihe # 3. Napauta Hallitse maksuja.

merkintä: Täällä näet lisäämäsi maksutavan. Jos nyt tällä lisätyllä maksutavalla on ongelmia, kuten väärä nimi tai turvakoodi, tai vanhentunut viimeinen käyttöpäivä tai laskutusosoite, napauta sitä ja päivitä tiedot seuraavassa näytössä. Jos ei, katso vaihe # 4 ja poista tämä maksutapa.

Vaihe # 4. Napauta Muokata oikealta ylhäältä → Napauta punainen miinus-kuvake → Napauta Poista → Napauta Poista käyttäjältä Popup.

Nyt sinulla ei ole maksutapaa lisätty Apple ID: si. Tämä tarkoittaa tietysti, että et voi enää ostaa sovelluksia tai tilauksia. Mutta tämä poistaa ärsyttävän "Vahvistus vaaditaan" ponnahdusikkuna.

Jos haluat ostaa sovelluksia tai tilauksia, voit lisätä maksutavan oikein Apple ID: si. Voit myös lisätä varoja Apple ID: hen ja ostaa iCloud-tallennustilaa, sovelluksia App Storesta ja muuta.

Etkö pysty poistamaan nykyistä maksutapaa? Tässä on miksi

Et välttämättä pysty poistamaan nykyistä maksutapaa, jos maksun eräpäivä on tai perheesi jakamisvaihtoehto on käytössä palveluissasi. On olemassa useita muita syitä, miksi et välttämättä pysty poistamaan nykyistä maksutapaa muokatessasi Apple ID -maksutietojasi. Jos haluat tietää enemmän, siirry tähän viestiin.

Käärimistä…

Joten näin voit ratkaista ‘Vahvistus vaaditaan’ -ponnahdusikkunan iOS-laitteellasi. Mitä mieltä olet tästä? Sano mielipiteesi alla olevassa kommenttiosassa.

Ennen kuin menet, tässä on muutama neuvoja. Näetkö ärsyttävän ponnahdusikkunan syöttää Apple ID -salasanasi joka kerta, vaikka lataat ilmaisia ​​sovelluksia? Jos kyllä, noudata tätä opasta ladataksesi ilmaisia ​​sovelluksia antamatta salasanaa iPhonessa tai iPadissa.

Toiseksi kysyykö iPhone toistuvasti Apple ID -salasanaa? Jos kohtaat tämän, etsi ystävällisesti tapoja korjata tämä.

Voit halutessasi vilkaista…

  • Perheen jakamisen ottaminen käyttöön Apple Arcadessa iOS-laitteessa
  • Vaiheet pikapisteen käyttöönottoon ja käyttöön iPhonessa ja iPadissa

Uusimmat viestit