Parhaat numeropelit iPhonelle ja iPadille vuonna 2021

Numeropelit lisäävät taitojasi, ja niillä on monia opetuksellisia etuja, koska se parantaa kykyäsi. Meillä on melko paljon pelejä iPhonelle. Numeropelit voivat myös aiheuttaa yhä enemmän riippuvuutta, mutta ainakin se on parempi, koska harrastat aivojasi eikä yritä saada lintu läppä. (Ei rikkomusta tarkoittanut, Flappy Bird!). Sukella suoraan tähän 10 numeropelin kokoelmaan iPhonelle / iPadille.

1. Käärme VS-lohko

Aika ohjata käärmepallot murtamaan kaikki tiilet! "Snake VS Block" on ehdottoman hauskaa ja olen varma, että löydät sen erittäin tahmea heti alusta alkaen.

Pelin käsite on melko yksinkertainen. Sinun täytyy rikkoa mahdollisimman monta tiiliä. Ja sinun täytyy yrittää saada paljon palloja jättimäisen käärmeen luomiseksi. Joten kilpaile ystäviesi kanssa ja kehu sosiaalisten sovellusten korkeista pisteistä!

Hinta: Vapaa

ladata

2. Numpuz

Numpuz on täydellinen peli tarkan koordinaation kehittämiseksi aivojen, käsien ja silmien välillä. Tämä matematiikkapeli innostaa käyttäjiä napauttamaan ja siirtämään puunumeroruutuja. Ne, jotka rakastavat numeron taikaa, haluavat varmasti ladata tämän pelin iOS-laitteilleen.

Neliönmuotoiset laatat on järjestetty satunnaisessa järjestyksessä ja puuttuva ruutu puuttuu. Sinun on järjestettävä laatat uudelleen järjestyksen luomiseksi liu'uttamalla neliön muotoisia lohkoja. Tämä numeropeli haastaa kykynne ajatella loogisesti ja henkisiä rajoja.

Hinta: Vapaa

ladata

3. Kolme

Kolme, kuten nimi kuulostaa, on peli, joka pyörii numero kolmen ympärillä. Peli latautuu neljän kerrallaan matriisilla. Jokainen uusi kierros alkaa joillakin pöydällä jo olevilla korteilla, jotka ovat yksi ja kaksi. Sitten sinun on lisättävä nämä numerot luodaksesi kolmella jaettavia numeroita. Voit tehdä sen yhdistämällä kortit toisiinsa pyyhkäisemällä niitä viereiseen suuntaan.

Esimerkiksi kaksi kolmikko lisää ja antaa kuuden, joka voidaan lisätä vielä kuuteen ja tehdä kaksitoista ja niin edelleen ja pisteet lisätään tasaisesti.

Kun pyyhkäiset kortteja ylös, alas, vasemmalle, oikealle, kaikki näytön kortit siirtyvät siihen suuntaan. Uusi kortti lisätään näyttöön pyyhkäisemällä korttia. Peli testaa älyäsi, kun lauta on täynnä kortteja ja sinulle jää hyvin rajalliset vaihtoehdot.

Hinta: $2.99

ladata

4. 2048

Vuosi 2048 on looginen, mutta miellyttävä peli. Kyse on liittymisestä numeroruutuun ja tavoittamiseen pelin "2048" ruudun numerokuninkaaseen. Peli tapahtuu neljästä neljään laatta, jossa on kaksi samat numerot pöydällä.

Luo uusi numero pyyhkäisemällä ruutua ylös, alas, vasemmalle, oikealle. Aina kun ruutua siirretään, taululle lisätään uusi numero. Kun kaksi samanlaista ruutua kohtaavat, voit yhdistää ne kaksinkertaisiksi.

Yhdistä esimerkiksi samat numerot kaksi ja kaksi saadaksesi neljä, yhdistä neljä ja neljä saadaksesi kahdeksan ja saavuttaen siten 2048. Tulet vuoteen 2048 ja voitat pelin!

Hinta: Vapaa

ladata

5.Matemaattinen taistelu

Matemaattinen taistelu on kahden pelaajan peli, jossa voit testata matemaattisia taitojasi ja viettää aikaa ystäväsi kanssa. Tämä peli lisää spontaanisuutta ja tekee keskittymisestäsi aktiivista. Kyse on kilpailemisesta ja vastustajan haastamisesta.

Peli näyttää yhtälön, jossa on kolme vaihtoehtoa. Sinun on valittava oikea vaihtoehto nopeammin kuin vastustajasi. Oikea vastaus antaa sinulle pisteen, ja väärä vastaus saa sinut menettämään.

Hinta: Vapaa

ladata

6. NUMTRIS

Numtris on hämmästyttävä looginen numeropeli, joka on samanlainen kuin oma suosittu Tetris-pelimme. Tässä pelissä numerot sisältävät kappaleet alkavat pudota taululle, ja sinun on suoritettava jokainen taso ennen kuin lauta täyttyy.

Sinun on noudatettava kahta perussääntöä: Ensinnäkin sinun on liitettävä niin monta kappaletta kuin numero näkyy. Ja toinen, jos liität useita numeroita etkä noudata sääntöä 1, ne lasketaan yhteen.

Koet hyvän aivoriihi palapelin edetessäsi. 300 haastavan tason ansiosta peli ei anna sinun päästä irti koukusta niin helposti!

Hinta: Vapaa

Lataa NUMTRIS

7.Numerolinkki ilmainen

Tulet varmasti rakastamaan tätä yksinkertaista ja hauskaa rakastavaa peliä. Pelin tavoitteena on yhdistää numeropareja pelilaudalle. Huomaa, että sinun ei pitäisi olla päällekkäisiä, kun muodostat yhteyksiä.

Voit siirtyä seuraavalle tasolle, kun kaikki numeroparit on yhdistetty oikein, eikä yhtään neliötä ole jätetty tyhjäksi. Koska sinulla on 800 kiehtovaa tasoa kokeilla, sinulla on aina jotain laatikosta kiusata mieltäsi. Joten, pane mielesi pitkään kilpailuun ja nouse joukossa hallitaksesi maailmanlaajuisia tulostaulukoita!

Hinta: Vapaa

ladata

8. Sadat

Sadat palapeli on mielenkiintoinen peli, jossa on houkutteleva ja ainutlaatuinen muotoilu, jossa on erittäin intuitiivinen kosketus. Peli on ladattu sarjaan kelluvia ympyröitä, joita sinun täytyy koskettaa ja pitää niitä suurentaaksesi. Suoritat tason, kun kaikkien ympyröiden luvut ovat yhteensä 100.

Siinä on yli 100 yksilöllisesti muotoiltua palapeliä, jotka voivat todella testata älykkyysosaa. Älä huoli; on lumoava ääniraita, jotta vakavuus ei pääse yli. Lisäksi voit synkronoida edistymisesi iCloudin kanssa varmistaaksesi, että ne pysyvät käytettävissä kaikilla laitteillasi.

Hinta: $2.99

ladata

9.Iso huono Sudoku-kirja

Tämä on suunniteltu erityisesti Sudoku-ystäville. Pisteet pisteytetään kunkin vastauksen vaikeustasolla ajan sijasta.

Peli tarjoaa sinulle yksinoikeuden antamalla vihjeitä pulman ratkaisemiseksi, mikä ei anna sinun lopettaa tämän mielenkiintoisen pelin helposti. Se käyttää erityistä menetelmää pelien pisteyttämiseksi kunkin vastauksen vaikeuden mukaan.

Ja kyllä, voit myös ladata teemoja mukauttaaksesi ulkoasua parhaan mieleisesi mukaan. Kun uusia pulmia lisätään usein, löydät aina jotain jännittävää odottamassa sinua!

Hinta: Vapaa

ladata

10. Logiikka-aukio

Tulet todella rakastamaan Logic Squarea, jos olet vähän aikaa käyttävä Sudoku-fani! Tämä on yksi parhaista aivoriihipeleistä, joita olisit koskaan törmännyt. Päätavoitteesi on täyttää kaikki laudan neliöt numerolla pelin antamien tietojen ja sääntöjen mukaan. Joten käytä taitojasi ja käytä aivoasi ja tietysti pidä hauskaa.

Peli on täynnä erityyppisiä pulmia, ja jokainen heistä tarvitsee paljon ajattelemisen aihetta. Eivätkö osaa ratkaista haittoja? Se tarjoaa myös oppaita aloittelijoille.

Hinta: Vapaa

ladata

Siinä kaikki!

Sinä valitset?

Minkä näistä numeropeleistä olet valinnut pelaamaan? Voit vapaasti ilmoittaa meille sen nimen ja palautteesi siitä. Ja jos olemme unohtaneet jonkin suosikkipelistäsi, ilmoita siitä meille myös.

Haluat ehkä vilkaista myös näitä viestejä:

  • Parhaat älypelit iPhonelle ja iPadille
  • Strategiapelit iPhonelle ja iPadille
  • Parhaat tornipuolustuspelit iPhonelle ja iPadille
  • Parhaat kilpa-pelit iPhonelle ja iPadille

Uusimmat viestit