Parhaat Apple TV-pelit vuonna 2021

Siitä lähtien, kun Apple TV: ssä on otettu käyttöön integroitu App Store, voit nauttia suosikkipeleistäsi suuremmalla näytöllä! Olitpa mieluummin korkean oktaaniluvun toimintaa ja seikkailua tai jotain perheystävällisempää ja kevyempää, on jotain, joka pitää kaikki mukana. Pakene todellisuudesta hetkessä! Tartu vain peliohjaimesi ja sukeltaa suoraan näihin parhaat Apple TV-pelit.

 1. Crossy Road
 2. Todellinen kilpa 3
 3. Moderni taistelu 5
 4. RayMan-seikkailut
 5. Jetpack Joyride
 6. Dungeon Hunter 5
 7. Hit Tennis 3
 8. Oddmar
 9. Sonic The Hedgehog 2 Klassinen
 10. Alton Odysseia
 11. Shadowmantic
 12. Rush Rally 3
 13. Lumino City
 14. SketchParty TV
 15. Oceanhorn

1. Crossy Road

Tämä klassinen arcade-tyylinen peli on perheen suosikki ja hyvästä syystä. Sinun on ylitettävä vilkas katu välttäen liikennettä ja esteitä. Matkan varrella avaat suloisia uusia merkkejä ja asetuksia.

Jokainen pelaaja arvostaa luovuutta ja huomiota yksityiskohtiin Crossy Roadin hassussa maailmassa. Se on koukuttava ja loputon, ja siinä on hauskaa, intuitiivista pelattavuutta. Saat siitä tunteja iloa riippumatta ikäsi.

Hinta: Vapaa

ladata

2. Todellinen kilpa 3

Tämä palkittu franchising on asettanut uuden standardin ajopeleille! Kuten nimestä voi päätellä, on olemassa todellisia autoja ja ihmisiä luomaan jännittävä kilpa-kokemus. Kilpaile ystävien ja kilpailijoiden kanssa maailmanlaajuisissa 8 pelaajan reaaliaikaisissa, monitasoisissa kilpailuissa.

Zoomaa tiesi eteenpäin 19 kappaleella ympäri maailmaa, kuten Silverstone, Le Mans, Dubain autodromi, Yas Marina ja paljon muuta. Voit jopa osallistua tuhansiin tapahtumiin, kuten Formula 1® Grands Prix ™, Cup-kilpailuihin, eliminointiin ja kestävyyshaasteisiin.

Hinta: Vapaa

ladata

3. Moderni taistelu 5

Astu toimintaan tällä suositulla ampumapelillä, joka tarjoaa upean grafiikan ja jännittäviä toimintoja. Voit luoda ja kilpailla ryhmissä tai mennä yksin ja ampua ulos kriisistä toisensa jälkeen paljastaaksesi hullun, joka yrittää tuhota maailmaa.

Sitten on adrenaliinia pumppaavia erikoisoperaatioita, jotka asettavat sinut läpi useita haasteita. Löydä matkan varrella sinulle parhaiten sopiva soittotyyli, olipa kyseessä sitten Sniper, Assault, Bounty Hunter, Recon jne.

Hinta: Vapaa

ladata

4. Rayman-seikkailut

Nauti jännittävästä sekoituksesta ajattomia seikkailuja ja henkeäsalpaavia kuvia. Tutkittavana on yli 55 hahmoa ja seitsemän erikoista maailmaa. Tarinassa kerrotaan lumotun metsän pelastamisesta auttamalla Raymania, ja hänen ystävänsä palauttavat kadonneet muinaiset munat.

Juoksu, leijuu, ui ja ota suuria harppauksia edetessäsi yli 200 tasoa lukemattomien salaperäisten maiden, ahdistettujen keskiaikaisen linnan ja kadonneiden valtakuntien yli. Se on täydellinen elvyttävä paeta todellisuudesta!

Hinta: Vapaa

ladata

5. Jetpack Joyride

Mene unohtumattomalle joide-ratsastukselle tällä hullulla, korkealla lentävällä toimintapelillä, joka pitää sinut istuimen reunalla. Matkan varrella on joukko luodinkäyttöisiä suihkupaketteja, mekaanisia lohikäärmeitä, rahaa ampuvia lintuja ja paljon muuta!

Voit kilpailla miljoonien kanssa ympäri maailmaa ja parantaa sijoitustasi tekemällä rohkeita tehtäviä parantaaksesi sijoitustasi. Voit myös lahjoittaa kaikkein naurettavimpia asuja ulkoasun muokkaamiseen samalla kun väistät lasereita, zappereita ja ohjuksia.

Hinta: Vapaa

ladata

6. Dungeon Hunter 5

Löydä hirviöitä ja roistoja 94 tehtävän kautta tässä vauhdikkaassa vankityrmässä. Tutki erilaisia ​​ympäristöjä ja koota jopa kolme pelaajaa taistelemaan vierekkäin co-op-tilassa.

Voit taistella yli 900 aseella ja panssarilla, vapauttaa tuhoisia loitsuja ja kerätä palkintoja. Suojaa ryöstösi ansahuoneilla ja kätyreillä! Vielä hauskempaa ja parempaa palkintoa varten on päivittäisiä ja viikoittaisia ​​tapahtumia.

Hinta: Vapaa

ladata

7. Hit Tennis 3

Jos etsit paljon energiaa tuottavaa urheilutapahtumaa, tutustu tähän eeppiseen tennispeliin. Sen avulla voit nauttia todellisen urheilulajin kaltaisesta pelikokemuksesta. Voit jopa ostaa päivityksiä tennismailaasi ja taitojasi varten.

Lisäksi voit kilpailla vastustajien kanssa 24 jännittävässä turnauksessa kahdeksassa merkittävässä paikassa ympäri maailmaa! Kaunis hahmotaide parantaa kokemusta entisestään.

Hinta: Vapaa

ladata

8. Oddmar

Upota eeppiseen Viking-tarinaan, joka herätetään eloon hauskana animaatioliikekomiksina. Matka Oddmarin kanssa 24 kiehtovalla tasolla fysiikkaan perustuvia pulmia ja tasohyppelyhaasteita.

Maagisten metsien, jäisten vuorten ja petollisten kaivosten läpi matkasi jokaisessa vaiheessa kohtaat uusia ystäviä ja vihollisia. Pidä hauskaa maagisella voimalla kyllästetyillä aseilla!

Hinta: $4.99

ladata

9. Sonic The Hedgehog 2 Klassinen

Sonic The Hedgehog 2 on yksi kaikkien aikojen suosituimmista SEGA-peleistä, ja se on herkku Apple TV: ssä. Tehtävä on voittaa tohtori Eggman, joka yrittää valmistaa voimakkaimman aseensa, Kuolemamuna.

Badnikin saastuttamia alueita on kaksitoista, jotka vaihtelevat vedenalaisista luolista neonvalaistuneisiin kasinoihin. Matkan varrella sinun on taisteltava tohtori Eggmanin kammottavien luomusten kanssa. Super Soniciksi muuttamiseksi sinun on kerättävä kaikki Chaos Smaragdit!

Hinta: Vapaa

ladata

10. Alton Odysseia

Tässä on erä erittäin menestyneestä Alton seikkailusta. Tällä kertaa joudut hiekkaamaan mystisen autiomaahan Alton ja hänen ystäviensä kanssa. Voit nousta tuulenpyyhittyjen dyynien yli, liikkua jännittävien kanjonien yli ja tutkia unohdettuja temppeleitä.

Joitakin haasteita ovat jauhaminen viiniköynnösten yli, pomppiminen kuumailmapallojen yli, pakeneminen ilkikuristen lempien luota ja muut. Mielenkiintoinen ominaisuus on Zen-tila, joka on suunniteltu rentoutumaan rauhallisella kuvalla ja ääniraidalla.

Hinta: $4.99

ladata

11. Varjomanttinen

Kutista mieltäsi tällä mielikuvitusta herättävällä pulmapelillä. Siihen kuuluu abstraktien esineiden pyörittäminen valokeilassa siluettien löytämiseksi heijastetuista varjoista. Kolme kiehtovaa temaattista ympäristöä on yli 30 tasoa.

Peli erottuu upeiden grafiikkojen ja kiehtovan pelattavuuden sekoituksesta, joka sekä houkuttelee että rentouttaa. Siinä on 15 huonetta, joista jokaisessa on ainutlaatuinen konsepti, ääniraita ja tunnelma.

Hinta: $3.99

ladata

12. Rush Rally 3

Nauti realistisesta rallisimulaatiosta tässä koukuttavassa ajopelissä. Siinä on yli 72 ainutlaatuista vaihetta, joilla on erilaiset pinnat, kuten asfaltti, sora, lumi ja lika. Koe uskomaton autodynamiikka ja reaaliaikaiset muodonmuutokset sekä ajoneuvosi vauriot, joista nautit parhaiten laadukkaalla 4K-näytöllä.

Yksi kohokohdista on uusi uramoodi, jonka avulla voit luoda maineen. Voit jopa rakentaa ja mukauttaa autotallin, joka on täynnä suosikkipyöriäsi. Kilpaile pelaajia vastaan ​​ympäri maailmaa live-tapahtumissa tai kilpaile ystävien kanssa offline-moninpelitilassa.

Hinta: $4.99

ladata

13. Lumino City

Hukkaa itsesi upeassa pulmaseikkailussa, joka on valmistettu käsin paperista, kortista, melko pienistä valoista ja moottoreista. Tätä upeaa taustaa vasten Tavoitteena on löytää siepattu Lumin isoisä.

Matka sisältää tämän kauniin maailman kiehtovien mekanismien tutkimisen ja selvittämisen. Kunnioitusta herättävien pulmien avulla voit pelata todellisilla esineillä ongelmien ratkaisemiseksi. Voit esimerkiksi käyttää taloa sitruunoilla tai hallita tuulimyllyjä taivaalla!

Hinta: $4.99

ladata

14. SketchParty TV

Jos haluat nauttia terveellisestä viihteestä, tutustu tähän hauskaan Pictionary-tyyliseen luonnos- ja arvauspeliin. Piirrä iPhonellasi tai iPadillasi ja katso, että kuva näkyy televisiossasi muiden arvattavissa. Jokaisessa joukkueessa voi olla enintään 8 pelaajaa kerrallaan, ja se on kiinnostava kaiken ikäisille.

Uusimmassa versiossa on uusi muotoilu, pimeä tila, nopeusbonukset ja vedä ja pudota -tiimin asetusnäyttö. Se on täydellinen vaihtoehto juhliin ja kokouksiin, koska voit nauttia kaikesta perinteisen sanakirjan hauskuudesta ilman paperinpaloja!

Hinta: $4.99

ladata

15. Oceanhorn

Tutustu kiehtovaan tarinaan, upeisiin 3D-grafiikoihin ja jännittävään pelattavuuteen tässä unohtumattomassa toiminta-seikkailu-tehtävässä. Sinun täytyy taistella hirviöitä vastaan, löytää aarre ja oppia käyttämään taikuutta

Kaikki nämä elementit kootaan yhteen testaamaan älyäsi ja taitojasi selvittäessäsi Oceanhornin, merihirviön ja muinaisen Arcadian valtakunnan salaisuuksia. Laita Bluetooth-kuulokkeet päälle nauttien uskomattomasta ääniraidasta, joka parantaa vielä yli 10 tunnin pelattavuutta.

Hinta: $7.99

ladata

Yhteenvetona

Mitä näistä parhaista Apple TV-peleistä olet kokeillut vielä? Onko joitain suosikkeja, jotka jätimme pois? Kerro meille alla olevissa kommenteissa! Älä myöskään unohda tarkistaa myös pakollisia sovelluksia Apple TV: lle.

Voit myös lukea nämä:

 • Bluetooth-näppäimistöt Apple TV: lle
 • Parhaat radiosovellukset Apple TV: lle
 • Parhaat lisävarusteet Apple TV: lle

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found