Parhaat akkukotelot iPhone 7: lle vuonna 2021

Jokainen käyttää iPhoneaan omalla tavallaan. Olitpa sitten päivystävä, rakastatko pelejä tai selaat koko päivän, hyvä akun kesto on mitä me kaikki haluamme. Siksi kuratoitu luettelo parhaista iPhone 7 -akkuista on pakko lukea käyttäjille, jotka haluavat enemmän laitteistaan. Sen lisäksi, että lainaa lisävahvistusta iPhone 7: lle, nämä tapaukset tarjoavat myös kaivattua suojaa. Sen lisäksi, että ne suojaavat ulkoisilta vaurioilta, ne voivat pidentää myös akun elinkaarta. Joten, hyppäämme suoraan luetteloon viipymättä.

 1. Xooparc-kannettava akkukotelo
 2. Applen älykäs akkukotelo
 3. Alpatronix Slim -kannettava akkukotelo
 4. LoHi-akkukotelo
 5. Mophie langaton suojakotelo
 6. Swallerin 4500 mAh: n akkulaturi
 7. QTshine 6000mAh Suojakotelo
 8. Lonlif 4000mAh -akkulaturi
 9. Feobin kannettava akkulaturi
 10. U-hyvä kevyt akkukotelo

1. Kannettava Xooparc-akkukotelo

On olemassa useita syitä Xooparcin luetteloon kaikkien yläosassa. Sillä on useita värivaihtoehtoja. Silikonin ja polykarbonaatin yhdistelmä takaa tukevan kotelon, jonka akkukapasiteetti on 6000 mAh. Liu'uta iPhone 7 vain ylhäältä alas ja paina sitä latausportin asettamisen jälkeen. LED osoittaa, että puhelimesi on alkanut mehua! Eikö se ole siistiä?

Ei vähiten, sillä on CE-, FC- ja RoHS-sertifikaatti, joka suojaa iPhonea oikosululta, ylikuumenemiselta ja ylikuormitukselta. Nauti kotelosi 360 asteen suojasta samalla kun voit nauttia 24 tunnin puheajasta, 18 tunnin toistoajasta ja 6 tunnin pelaamisesta.

USP: Ensiluokkainen kotelo LED-osoittimella

Tutustu Amazoniin

2. Apple Smart -akku

Miksi et antaisi laitetta jollekin, joka tietää sen nurinpäin, valmistajille. Apple-tapaus tarjoaa 26 tuntia puheaikaa, 24 tuntia HD-videoita ja 22 tuntia selaamista.

Takana olevista LED-valoista ei tarvitse sokeasti, tarkista tarkka akun prosenttiosuus ilmoituskeskuksen tai iPhone Lock -näytön kautta. Yksiosainen muotoilu, jossa on pehmeä elastomeerisarana, tekee asennuksesta ja poistamisesta helppoa. Lisäksi kaikkien salamalaitteiden tuki on hyvin hoidettu.

USP: Applen tuote

Tutustu Amazoniin

3. Ohut kannettava akkukotelo Alpatronixilta

Alpatronix BX170 -akkukotelo on täydellinen yhdistelmä tyyliä ja voimaa. Siinä on 3200 mAh: n ladattava akku, joka kestää yli 120% enemmän akun käyttöikää.

360 asteen naarmuuntumissuoja, kaksikerroksinen suoja ja korotettu etupuskuri pitävät laitteen suojattuna naarmuilta. Kompakti muotoilu minimoi irtotavaran, joten se on taskuystävällinen ja mukava pitää. Tuotemerkki tarjoaa lisäksi yhden vuoden takuun ja 30 päivän rahanpalautustakuun.

USP: Kaksikerroksinen muotoilu

Tutustu Amazoniin

4. LoHi-akkukotelo

Tässä akkukotelossa on 5000mAh sisäänrakennettu litiumpolymeerilatauspiiri, joka tarjoaa yli 270% ylimääräisen akun käyttöiän. Vain 2 tunnissa se voi ladata puhelimesi täyteen. Lisäksi siinä on automaattinen virrankatkaisu ja älykäs virranhallintatoiminto, joka suojaa puhelinta ylikuumenemiselta tai ylilataukselta.

Lisäksi siinä on vahvin pidike, joka ei hajoa helposti, kun vedät puhelimesi siitä. Se tukee myös lataamista, äänen ja datan synkronointia. Joten voit nauttia musiikista kuulokkeilla latauksen yhteydessä tapauskohtaisesti, tai voit siirtää tiedostoja nopeasti tarvittaessa.

USP: Nopea lataus

Tutustu Amazoniin

5. Mophien langaton suojakotelo

Etsitkö lisävarusteita, jotka voivat tehdä iPhone 7: n langattomasta lataamisesta ystävällisen? Sitten Mophie Juice -pakkaus voi tarjota sinulle upean vaihtoehdon. Kotelo on Qi-yhteensopiva, ja tämän ansiosta laite voidaan ladata myös langattomasti. Sinun tarvitsee vain pukea se Mophie-koteloon.

Kun olet liikkeellä, sisäänrakennettu ladattava akku voi lainata yli 100% ylimääräistä akkua. Priority + -tekniikka mahdollistaa läpivientilatauksen ja synkronoinnin mukana toimitetun mikro-USB-kaapelin kautta. Erityisesti, kun lataat iPhonesi latautuu ensin ja sitten mehupakkauskotelo.

USP: Yhteensopiva langattoman latauksen kanssa

Tutustu Amazoniin

6. Swaller 4500mAh -akkulaturin kotelo

Akkutila, joka ei vie 4500 mAh: n iPhonen eleganssia lisää tuottavuutta. Kovakuorinen takalevy ja kumipuskurin muotoilu tarjoavat maksimaalisen suojan iskuja ja muuta päivittäistä kulumista vastaan.

Salamaportin ollessa käytössä akkukotelo tukee saumatonta synkronointia ja musiikin kuuntelukokemusta. Voit ladata sekä iPhonen että kotelon samanaikaisesti alkuperäisen iPhone-kaapelin kanssa. Kumipinnoite tekee asennuksesta tai poistamisesta melko helppoa.

USP: Ohut ja kompakti profiili

Tutustu Amazoniin

7. QTshinen 6000 mAh: n suojalatauskotelo

Kun olet pitkällä matkalla, ylimääräinen teho on kätevä. Siksi luulen, että arvostat QTshineä, joka tulee massiivisen 6000 mAh: n akun kanssa. Kun säiliössä on melkein 180% ylimääräistä mehua, sinulla on haluttu vapaus tutkia verkkoa ja katsella videoita.

Kotelo tarjoaa 360 asteen naarmuuntumisen, joka tarjoaa tarvittavan suojan tahattomilta iskuilta. Iskujen ja naarmujen lisäksi kotelo suojaa iPhonea ylikuumenemiselta, oikosululta, ylikuormitukselta ja purkautumiselta. Lopuksi se tarjoaa tukea myös salamakaapeleille ja muille salamalaitteille.

USP: 24 kuukauden tekninen tuki myynnin jälkeen

Tutustu Amazoniin

8. Lonlif 4000mAh -akkulaturin kotelo

Tyylikäs akkukotelo, joka ylläpitää melkein kaikki laitteen toiminnot, musiikin kuuntelusta tietojen synkronointiin. Ohut kotelo ei myöskään tee kompromisseja suojan suhteen. Joten voit olla varma, että älypuhelimesi pystyy estämään haasteen vahingossa tapahtuvilta putoamisilta.

Yläosan magneettikappaleen ansiosta asennus tai irrotus on pala kakkua. Suunnittelun lisäksi Lonlif pakkaa myös kunnollisen 4000 mAh: n akun. Yli 120% teholla voit käyttää yli 14 tunnin Internet-käyttöä, 16 tunnin puheaikaa tai 48 tunnin äänentoistoa.

USP: Magneettinen yläosa

Tutustu Amazoniin

9. Feobin kannettava akkulaturin kotelo

Miksi sinun pitäisi vähentää laajaa pelaamista tai hauskaa rakastavaa videon katselua, kun sinulla on kotelo mammuttiparistolla. Feob 6000 mAh: n paristolla voi olla täydellinen folio loputtomaan pelaamiseen lähinnä yli 250%: n lisätehon ansiosta.

Valtavan akkukapasiteetin lisäksi arvostan sen kompaktiksi näyttävää muotokerrointa. Kestävä puskurirakenne auttaa älypuhelintasi kestämään iskuja. Suunnittelun kautta tapahtuvan synkronoinnin avulla voit synkronoida ja mehuttaa iPhonea kerralla.

USP: Mammoth 6000mAh -akku

Tutustu Amazoniin

10. U-hyvä akkukotelo

Jos pidät ohuesta akkukotelosta, joka ei lisää paljon irtotavaraa, tutustu tähän U-good. Siinä on 3200 mAh: n akku, joka on ohut, mutta riittävä virtalähteenä puhelimeesi tuntikausia. Sen paksuus on vain 13,5 mm ja paino 77 g, joten se on ihanteellinen matkakumppani.

Samalla voit olla varma turvallisuudesta, koska siinä on älykäs siru, joka suojaa ylikuormitukselta ja ylikuumenemiselta. Kun kytket latauskaapelin, se käynnistää ensin puhelimesi kokonaan ja sitten akkukotelon.

USP: Ohut ja kevyt

Tutustu Amazoniin

Käärimistä!!

Kun älypuhelimista tulee elämämme linjoja, akkukotelot ovat myös olennainen osa rutiinia. Tunnistamalla trendin valmistajat kehittävät ja sisällyttävät monia tekniikoita, jotka tekevät niistä tehokkaampia ja mukavampia. Mikä on suosikkitapasi niistä kaikista?

 • Lataustelineet iPhone 7/7 Plus -puhelimelle
 • Autotelineet iPhone 7/7 Plus -puhelimelle
 • Rengaspidikekotelot iPhone 7: lle
 • Parhaat iPhone-virtapankit

Olimmeko menettäneet suosikkisi? Älä jaa alla olevassa kommenttiosassa, jotta voimme lisätä ne luetteloomme.

Uusimmat viestit