Parhaat iPhone 6 Plus -suojakotelot vuonna 2021

Mikään muu kotelo ei voi antaa sinun sisustaa iPhone 6 Plus: si yhtä kauniisti kuin suunnittelijakuoret. Silmäänpistävillä kuvioilla ja ohutprofiililla ne kääntävät päänsä ja tulevat helposti kadehtiviksi monille räikeille silmille. Joten vain siinä tapauksessa, että tarvitset jotain melko erikoista älypuhelimellesi, tutustu tähän maratoniluetteloon parhaista iPhone 6 Plus -suunnittelijakoteloista.

Nämä suunnittelijakotelot ovat lahjakkaita upealla muotoilulla ja syövyttävällä kuviolla. Mielenkiintoista on, että ne ovat riittävän tukevia suojaamaan laitetta kolhuilta tai naarmuilta. Selvitetään lisää näistä kymmenestä parhaimmasta iPhone Plus -suunnittelijasta.

1. Wisdompro

Pidän Wisdompro-tapauksen kiehtovasta muotoilusta. Kauniisti painettu kuvio koristaa profiiliaan; antaen sille kadehdittavan ulkonäön helposti pidättää huomion. Laadukas pehmeä TPU-materiaali voi kestää iskuja ja pitää laitteen suojattuna hankaukselta.

Se on saatavana kahtena uskomattomana kuviona - meduusaperhos- ja kukka-perhoskuvio. Lisäksi kotelossa on kapasitiivinen kosketusnäyttökynä, näytönsuoja ja mikrokuituliina.

USP: Valloittava kuvio

Hinta: 19,99 dollaria [7,99 dollaria Amazonilla tämän kirjoitushetkellä.]

Osta se Amazonilta

2. AnnBay

Hyvännäköisen kuvion esittävässä AnnBay-suunnittelijakotelossa on sekä laatu että muotoilu, jotta se olisi kelvollinen ottelu älypuhelimeesi. Valmistettu korkealaatuisesta silikonikumista, tämä tuntuu erittäin lämpimältä kosketukselta. Kaksikerroksinen rakenne vahvistaa sen kestävyyttä. Se tarjoaa ongelmattoman pääsyn kaikkiin painikkeisiin ja portteihin. Ennen kaikkea tässä tyylikkäässä kotelossa on jopa 10 väriä upeilla kuvioilla, joista valita.

USP: Laadukas silikonikumi

Hinta: 16,95 dollaria [7,99 dollaria Amazonilta, kun kirjoitamme tätä.]

Osta se Amazonilta

3. Yksinkertaisesti räätälöity

SimplyCustomized-suunnittelijakotelossa on lumoava kukkaruusu, jolla on viehätys varastaa sydämet. HD-tulostustekniikan ansiosta sen kuvio pystyy säilyttämään laadunsa pitkään. Käsityönä tehty muotoilu on rikastuttanut muotokerrointa.

Valmistettu korkealaatuisesta kumista, kotelo on erittäin kevyt. Kaksiosainen muotoilu antaa sille tarpeeksi voimaa kestää pitkään. Se pystyy vastustamaan naarmuja ja selviytymään pudotuksista.

USP: Käsintehty muotoilu

Hinta: Tämän kirjoitushetkellä Amazonissa 16,99 dollaria.

Osta se Amazonilta

4. Suunnittelijan tapaukset

Designer Cases -esineitä varastaa paisley-muotoilu, joka on painettu täydellisesti koko koteloon. Laadukkaalla muovilla varustettu suunnittelijakotelo voi kolahtaa telakkaan pieniin iskuihin ja hankaukseen. Koska se on erittäin ohut, iPhone paljastaa edelleen tyylikkään ilmeensä. Napsauttavan muotoilun ansiosta tämä viileä kotelo on helppo asentaa ja poistaa laitteesta. Sinulla on täysi pääsy painikkeisiin ja portteihin.

USP: Paisley-muotoilu

Hinta: 20,99 dollaria [9,99 dollaria Amazonissa, kun kirjoitamme tätä.]

Osta se Amazonilta

5. Cellularvilla

Cellularvilla on häikäisevä profiili. Upea vuorikristalli tekojalokivi täydentää sen muotoilua. Valmistettu korkealaatuisesta TPU- ja PC-materiaalista, tämä suunnittelukotelo on erittäin kestävä. Kaksikerroksinen rakenne voi suojata iPhone 6 Plus: n iskuilta ja naarmuilta.

Koska se on erittäin tyylikäs, se muodostaa sopivan parin laitteen kanssa. Sen peitetyt painikkeet ovat erittäin reagoivia ja helposti painettavia. Tärkeintä on valita kahdeksan huomiota herättävää värivaihtoehtoa.

USP: Kivikristallin Bling tekojalokivi

Hinta: 12,99 dollaria Amazonissa tämän kirjoitushetkellä.

Osta se Amazonilta

6. JASMINE WANG

Jos kukkakuvio on fantasiasi, JASMINE WANG -suojakotelo voi viehättää sinut välittömästi. Luotu joustavalla TPU-materiaalilla, sillä on hienostunut ilme. Se on erittäin ohut ja tuntuu sileältä kosketuksessa. Tämä tyylikäs kotelo asettuu mukavasti phabletillesi; tarjoaa paremman pidon. Voit asentaa ja poistaa sen mukavasti. JASMINE WANG on saatavana kuudessa houkuttelevassa värivaihtoehdossa.

USP: Hienostunut muotoilu

Hinta: 14,99 dollaria Amazonissa, kun kirjoitamme tätä.

Osta se Amazonilta

7. Akna Vintage Obsession -sarja

Akna Vintage Obsession näyttää houkuttelevalta 3D-kuviolla rikastetulla kumipäällysteellä. Se on uskomattoman ohut ja tekee viehättävän ottelun iPhone 6 Plus: n kanssa. Pehmeä kangas sisustus auttaa suojaamaan naarmuja.

Siinä on kohotettu huuli, joka suojaa kosketusnäyttöä tyhjästä. Vielä parempi, on 12 erilaista väriä upealla 3D-kuviolla, jotta voit valita laitteellesi kiehtovimman puvun.

USP: 3D-kuvio

Hinta: 10,99 dollaria Amazonissa tämän kirjoituksen yhteydessä.

Osta se Amazonilta

8. ESR

Tämä ESR: n suunnittelijakotelo on ylellinen kimalteleva kimalteleva muotoilu, joka antaa välittömän vaikutelman. Kaiverrettu korkealaatuisesta pehmeästä TPU: sta ja kovasta tietokoneesta, tämä kotelo on tarpeeksi tukeva kestämään kauan. Kaksikerroksinen rakenne voi suojata laitettasi tyhjästä ja pienistä kolhuista. Apple-logon aukko koristaa profiiliaan. Tässä tapauksessa on kuusi mahtavaa värivaihtoehtoa.

USP: Lumoava muotoilu

Hinta: 9,99 dollaria Amazonissa, kun kirjoitamme tätä.

Osta se Amazonilta

9. MOSNOVO

MOSNOVO-suunnittelijakotelo näyttää tyylikkäältä kukka-painatuksella. Erittäin ohut muotoilu paljastaa laitteesi tyylin. Iskuja vaimentava TPU-kehys tekee tästä tapauksesta erittäin suojaavan. Kiinteä PC-selkä suojaa laitettasi pudotuksilta. Voit helposti käyttää portteja ja painikkeita. Tämä kaunis kotelo on saatavana seitsemässä eri värissä kiehtovilla kuvioilla.

USP: Kukkapainettu malli

Hinta: 29,99 dollaria [14,99 dollaria Amazonissa tämän kirjoitushetkellä.]

Osta se Amazonilta

10. NSSTAR

Naisellinen fantasiasi täyttyy tällä vaaleanpunaisella iPhone 6 Plus -kotelolla. Itse ulkopuoli huutaa kovasti, että se on tarkoitettu naisille, jotka ovat ruokkineet vaativia makuja elämässä. Toinen tämän tapauksen silmiinpistävä piirre on, että sen ulkopinta on täynnä kimaltelevia timantteja, jotka vangitsevat helposti naisen sydämen ja fancy. Pehmeä sisävuori suojaa näyttöä pölyltä ja naarmuilta. Sisäänrakennettu jalusta tekee elämästäsi mukavan, kun luet, katsot elokuvia, pelaat pelejä ja selaat Internetiä. Tarkat leikkaukset ja aukot tarjoavat helpon pääsyn kaiuttimiin, äänenvoimakkuusnäppäimiin, laturiporttiin, kameraan ja kotipainikkeeseen.

USP: Kukka Puuvilla Pu Nahkaa

Hinta: 9,99 dollaria Amazonissa tämän kirjoituksen aikana.

Osta se Amazonilta

Kirjautua ulos

Mikä näistä suunnittelijatapauksista on varastanut älypuhelimesi sielun? Kerro meille suosikkisi ja laatu, josta pidät eniten. On kaksi olennaista ominaisuutta, kuten katseenvangitsija ja tyylikäs profiili, joista pidän paljon näissä tapauksissa. Huolimatta niin kauniista, ne ovat kestäviä ja niillä on voimaa suojata laitettasi tyhjästä.

Haluaisit kurkistaa:

  • Parhaat iPhone 6 Plus -lompakkokotelot
  • Parhaat iPhone 6 Plus -jalustakotelot
  • iPhone 6 Plus -kotelot
  • Parhaat iPhone 6 Plus -puskurin kotelot
  • Parhaat iPhone 6 Plus -puukotelot

merkintä: Tässä ilmoitetut hinnat mainitaan tytäryhtiön portaaleissa kirjoittaessasi tätä artikkelia.

Uusimmat viestit