Parhaat musiikin suoratoistosovellukset iPhonelle ja iPadille vuonna 2021

Musiikki tekee elämästä niin paljon parempaa. Ja iPhonen ansiosta sinun ei tarvitse koskaan olla ilman suosikkikappaleitasi. On olemassa useita sovelluksia, joiden avulla voit löytää ja kuunnella uskomattomia ääniä ympäri maailmaa, usein ilmaiseksi tai pieneen hintaan. Lisäksi niillä on runsaasti lisäominaisuuksia, kuten mukautettujen soittolistojen luominen ja tallentaminen offline-kuuntelua varten. Näissä iPhonen parhaissa musiikin suoratoistosovelluksissa on jokaiselle jotakin.

 1. Spotify
 2. Apple Music
 3. Pandora
 4. Amazon-musiikki
 5. Google Play
 6. TuneIn Radio
 7. SoundCloud
 8. LiveXLive
 9. iHeartRadio
 10. Deezer

1. Spotify

Kun puhut hienoimmista musiikin suoratoistosovelluksista iOS: lle, "Spotify Music" on yksi nimi, joka heti mieleen tulee. Ei turhaan, se on luokiteltu maailman ykkössovellukseksi.

Voit etsiä kappaleita, artisteja ja alkaa kuunnella niitä. Luot myös erityisiä soittolistoja, joiden avulla voit käyttää kaikkia suosikkikappaleitasi helposti.

Voi kyllä, se tarjoaa myös henkilökohtaisia ​​suosituksia elävöittääksesi musiikkikokemustasi. Lisäksi voit päivittää sovelluksen premium-versioon ladataksesi suosikkikappaleesi ja nauti musiikista ilman mainoksia.

Hinta: Ilmainen (Sovelluksen sisäiset ostot alkavat 3,99 dollaria)

ladata

2. Apple Music

Vaikka Spotify on edelleen suosituin musiikkisovellus pitkällä etäisyydellä, Apple Music on saavuttamassa sen melko nopeasti. Lisäksi se on jopa ylittänyt Spotifyn tullakseen Yhdysvaltojen rakastetuimmaksi musiikkisovellukseksi.

Sovelluksella on runsaasti aikaa lisätä musiikkia. Voit esimerkiksi luoda radioasemiasi, tarkastella minkä tahansa kappaleen sanoja ja jopa kuunnella suosikkimusiikkiasi offline-tilassa. Lisäksi luot Apple Music -profiilisi jakamaan soittolistasi ystävien kanssa. Siirry tähän viestiin löytääksesi hienoja hakkereita musiikkikokemuksen parantamiseksi.

Apple Music tarjoaa kolmen kuukauden ilmaisen kokeilujakson. Jälkeenpäin sinun on päivitettävä premium-versioon (9, 99 dollaria kuukaudessa tai 14, 99 dollaria kuukausittain).

Hinta: Vapaa

ladata

3. Pandora

Sijoitettuaan musiikkiluokan toiseksi parhaaksi, “Pandora Music” on epäilemättä yksi alan parhaista. Yksi suosikkini ominaisuuksista tässä musiikkisovelluksessa on kyky luoda henkilökohtaisia ​​radioasemia.

Sovellus suosittelee myös kappaleita sen perusteella, mikä hurmaa sinut eniten. Siksi sinun ei tarvitse viettää paljon aikaa etsimään kappaleita, joista pidät paljon.

Voit päivittää Pandora Plus / Premium -laitteeseen avaamaan useita ominaisuuksia, kuten musiikkia ilman mainoksia, rajoittamattomia toistoja, ohituksia ja muuta. Ja kyllä, sovelluksen Plus-version avulla voit myös tehdä rajattoman määrän henkilökohtaisia ​​asemia.

Hinta: Ilmainen (Pandora Plus - 3,99 dollaria)

ladata

4. Amazon-musiikki

Mikään suosituimpien musiikin suoratoistosovellusten luettelo ei voi olla täydellinen ilman Amazon Musicia. Mikä tekee tästä musiikkisovelluksesta fantastisen valinnan musiikin ystäville, on valtava miljoonien kappaleiden kokoelma. Tämä tarkoittaa, että musiikkiaikasi ei koskaan osu kuoppaan, ja sinulla on aina jotain todella jännittävää kokeilla.

Sovellus lisää jatkuvasti uusia julkaisuja massiiviseen kirjastoonsa varmistaakseen, että kuppi on täynnä kaikkia vaihtoehtoja. Lisäksi voit käynnistää suosikkimusiikkisi välittömästi Alexa Amazonin kuuluisalla virtuaaliassistentilla). Lisäksi voit myös ladata kappaleita offline-kuuntelua varten.

Hinta: Ilmainen (Amazon Music Unlimited - 10,99 dollaria)

ladata

5. Google Play

Hyväksytty: "Google Play Musiikki" ei hallitse roostia, eikä se välttämättä ole yhtä kuuma kuin yllä mainitut. Pidä kuitenkin tämä musiikkisovellus aina tutkan alla, sillä siinä on kaikki mitä haluat rikastuttaa musiikkiaikaa.

Yli 40 miljoonan kappaleen sisältämä Google Play Musiikki on yhden luukun taivas monenlaiseen musiikkiin. Lisäksi sovellus tarjoaa myös suosituksia makusi mukaan.

Tässä sovelluksessa erottuu kuitenkin mahdollisuus antaa sinun ladata massiivinen 50 000 kappaletta. Joten, jos haluat olla valtava pilvi musiikillesi, tämän on oltava paras panoksesi. Lisäksi voit tilata sovelluksen premium-version kuunnellaksesi musiikkia offline-tilassa ja saadaksesi YouTube premium -jäsenyyden.

Hinta: Vapaa

ladata

6. TuneIn Radio

Jos et koskaan halua, että suurten radioasemien kirjastosi loppuu, “TuneIn Radio” on oltava aivan prioriteettiluettelosi kärjessä. Joten mikä tekee tästä musiikkisovelluksesta niin viihdyttävän?

Yli 100 000 radioaseman ansiosta TuneIn Radio on erinomainen vaihtoehto. Halusitpa sitten kuunnella uutisia, urheilua, musiikkia tai kuuluisia talk-ohjelmia, sovellus pystyy vastaamaan korkeaan kysyntään.

Nautitko äänikirjan kuuntelusta? Älä jätä tutustumatta suureen kirjastoon, jossa on yli 40 000 äänikirjaa! Lisäksi sillä on myös noin 600 musiikki-asemaa, jotka pitävät sinut syvällisenä.

Hinta: Ilmainen (Sovelluksen sisäiset ostot alkavat 4,99 dollaria)

ladata

7. SoundCloud

Ominaisuus, joka tekee ”SoundCloudista” kelvollisen kilpailijan, on jopa 150 miljoonan kappaleen kirjasto. Kuten joku, joka nauttii ainutlaatuisten kappaleiden saamisesta kiinni, haluaisit mielellämme saada ne käytettävissänne.

Voit luoda soittolistoja treeneihisi, juhliin ja jopa rentoutua. Se tarjoaa myös ehdotuksia, jotka kiinnostavat sinua eniten.

Toinen merkittävä piirre tässä musiikkisovellussovelluksessa on jatkuvasti kasvava musiikkitaiteilijoiden yhteisö. Joten voit olla vuorovaikutuksessa samanmielisten ihmisten kanssa ja jakaa ajatuksiasi.

Hinta: Ilmainen (Sovelluksen sisäiset ostot alkavat 5,99 dollaria)

ladata

8. LiveXLive

Laatu, jota rakastan eniten “Slacker Radiossa”, on kyky tarjota henkilökohtaisempi musiikkikokemus. Tarjolla on satoja musiikki-asemia, ja sinulla on monia vaihtoehtoja kokeilla ja valita ne, jotka näyttävät hyvältä ajalta omalle makullesi.

Etkö pidä ennalta määritetyistä vaihtoehdoista? Ei hätää, voit myös luoda musiikkiasemia. Voit kuunnella musiikkiesityksiä, joita isännöidään joka viikko. Lisäksi se tarjoaa myös uutisia ja urheiluohjelmia pitämään sinut ajan tasalla uusimpien tapahtumien kanssa.

Hinta: Ilmainen (LiveXLive Plus - 3,99 dollaria)

ladata

9. iHeartRadio

Ansaitusti sijoittunut musiikkiluokan viidenneksi, iHeartRadiosta voi vaivattomasti tulla suosikki musiikin suoratoistosovelluksesi. Parasta, mistä pidän tässä sovelluksessa, on se, että sen avulla voit löytää radioasemia lähelläsi tai mistä tahansa kaupungista ympäri maailmaa. Joten, jos sinulla on taipumusta tutkia radioasemia kiinni ainutlaatuisista ohjelmista, sinun on pidettävä tämä sovellus mielessä.

Vielä parempi, sovelluksen avulla voit tehdä yksinoikeudella asemia artistien perusteella. Lisäksi saat paljon kuratoituja soittolistoja, jotka perustuvat tyylilajiin, mielialaan, aktiivisuuteen ja muuhun, jotta voit käyttää nopeasti sinua kiinnostavia kappaleita.

Lisäksi voit tilata iHeartRadio premium -palvelun, jotta saat käyttöösi useita jännittäviä ominaisuuksia, kuten kappaleiden tallentamisen ja toistamisen, rajoittamattomien soittolistojen luomisen ja paljon muuta.

Hinta: Ilmainen (iHeartRadio Plus - 5,99 dollaria)

ladata

10. Deezer

Vaikka “Deezer” ei ole koskaan kiehtonut minua, olen aina löytänyt sen enemmän kuin vain hyvän vaihtoehdon. 43 miljoonan kappaleen kirjastossa on kaikki ainesosat, jotta musiikkiaikasi säilyy.

Sovellus pitää musiikkiasetuksiasi välilehdellä ja antaa sinun käyttää nopeasti sinua houkuttelevia kappaleita. Tutki kanavia kuunnellaksesi tiettyjä tyylilajeja tai mielialan perusteella.

Näytön sanoitusten avulla voit myös laulaa kappaleiden mukana. Ja Deezer-tilauksen avulla voit nauttia kappaleista ilman mainoksia ja jopa ladata kappaleita offline-kuuntelua varten.

Hinta: Ilmainen (Sovelluksen sisäiset ostot alkavat 4,99 dollaria)

ladata

Se on melkein kaikki!

Valintasi?

Luulen, että olet löytänyt täydellisen musiikkisovelluksen iOS-laitteellesi. Haluatko kertoa meille jotain valitsemastasi alla kommenteissa?

Haluat tarkistaa myös nämä viestit:

 • Music Editor -sovellukset iPhonelle ja iPadille
 • Parhaat DJ-sovellukset iPhonelle ja iPadille
 • TrailMix Pro: Suorita Music iPhone -sovelluksen kanssa
 • 5KPlayer - ilmainen mediasoitin, jossa AirPlay Video Music Streamer

Uusimmat viestit