Tekstiviestien estäminen iPhonessa

Roskapostin lähettäjät käyttävät useita numeroita roskapostiviestien lähettämiseen irtotavarana. Sen lisäksi, että näissä teksteissä olevat linkit ja tiedot ovat merkityksettömiä ja ärsyttäviä, ne voivat olla vaarallisia ja jopa laitonta. Siksi on tärkeää tietää, kuinka estää tällaiset tekstiviestit iPhonessa. Tässä oppaassa haluaisin kertoa sinulle useita tapoja käsitellä tätä ongelmaa.

 • IMessagen ja tekstiviestien estäminen iPhonessa
 • Estettyjen puhelinnumeroiden hallinta iPhonessa
 • Kuinka suodattaa iMessages tuntemattomilta lähettäjiltä
 • Ilmoita roskapostista tai roskapostista
 • Peruuta mainostekstiviestien tilaus
 • Piilota roskapostitekstiviestien ilmoitukset iPhonessa
 • Pitäisikö minun käyttää kolmannen osapuolen tekstiviestisuodatinohjelmia?

IMessagen ja tekstiviestien estäminen iPhonessa

 1. Sisällä Viestit napauta a keskustelu.
 2. Napauta ottaa yhteyttä kuva, sähköposti / nimi / numero. Näpäytä tiedot.
 3. Napauta iOS 13: ssa nimeä tai numeroa uudelleen. Voit myös napauttaa pientä nuolta >. Napauta iOS 14: ssä tiedot.
 4. Napauta seuraavalla näytöllä Estä tämä soittajaEstä yhteys.

Merkintä: Estetyn kontaktin viestejä ei koskaan toimiteta sinulle. Henkilölle ei myöskään ilmoiteta, että olet estänyt hänet. Edelleen, et saa edes säännöllisiä puheluita, ja FaceTime-puhelut tältä estetyltä kontaktilta. Ne voivat silti jättää vastaajaviestin, mutta et ehkä saa sen ilmoitusta.

Estettyjen puhelinnumeroiden hallinta iPhonessa

Numeron estämisen jälkeen, jos muutat mieltäsi, voit poistaa lukituksen seuraavasti.

 1. Avaa asetukset sovellus ja napauta Viestit.
 2. Näpäytä Estetyt yhteystiedot.
 3. Pyyhkäise oikealta vasemmalle kontaktissa ja napauta Poista esto. Tai napauta MuokataPunainen miinus (-) -painikePoista esto.

Tässä näytössä voit myös lisätä estoluetteloon. Napauta tätä varten Lisää uusi ja valitse yhteystieto.

Kuinka suodattaa iMessages tuntemattomilta lähettäjiltä

 1. Sisällä asetukset napauta Viestit.
 2. Ota käyttöön vaihtaminen Suodata tuntemattomat lähettäjät. merkintä: IOS 13: ssa (jos sinulla on kolmannen osapuolen tekstiviestien suodatusohjelma, kuten Truecaller asennettu), ja iOS 14 napauta Tuntematon ja roskaposti. Ota sitten käyttöön Suodata tuntemattomat lähettäjät. Varmista myös, että iOS 14: ssä 'SMS-suodatin' on valittu.

Tämän jälkeen näet iOS 13 Messages -sovelluksen yläosassa uuden välilehden. IPhone-kielestäsi ja -alueestasi riippuen se voidaan nimetä Tuntemattomat lähettäjät, Roskaatai Roskaposti. iMessages tuntemattomilta lähettäjiltä näkyy tässä. Et saa ilmoitusta näistä teksteistä. Voit kuitenkin avata ja lukea ne manuaalisesti.

IOS 14: ssä tämä käyttöliittymä on muuttunut hieman. Näpäytä <> vasemmassa yläkulmassa nähdäksesi kategoriat, kuten Kaikki viestit, Tunnetut lähettäjät, Tuntemattomat lähettäjät, Tapahtumat, Tarjoukset, Roskaposti.

Ilmoita roskapostista tai roskapostista

Tekstiviestien ja iMessagen ilmoittaminen roskapostina ei välttämättä vaikuta sinuun välittömästi. Se ei estä kontaktia lähettämästä sinulle tulevia viestejä. Mutta se voi auttaa Applea, operaattoriasi tai ilmoittamaasi palvelua rakentamaan tietokannan ja estämään tämän uhkan leviämisen. Jos vastaavia raportteja on tarpeeksi, roskapostikontakti voidaan estää pysyvästi. Se auttaisi myös muita käyttäjiä.

 • Ilmoita Applelle: Kun saat tuntemattomalta iMessage-viestin, siinä sanotaan: ”Lähettäjä ei ole yhteystietoluettelossasi. Ilmoita roskapostista. ”Napauta sitä, jos sinua roskapostitetaan.
 • Ilmoita operaattorillesi: Yhdysvaltain operaattorit, kuten AT&T, Verizon, T-Mobile, Sprint, Bell jne., Antavat sinun ilmoittaa roskapostiviesteistä ja robotexeistä vaivattomasti. Sinun tarvitsee vain kopioida koko roskapostiviesti ja lähettää se numeroon 7726 (SPAM). Tämä lähtevä teksti on ilmainen. Jos lentoliikenteen harjoittaja saa useita tällaisia ​​pyyntöjä, se voi ryhtyä toimiin.
 • Ilmoita FTC: lle: Voit myös ilmoittaa vaarallisista roskapostiviesteistä Federal Trade Commissionille (FTC). Voit tehdä sen seuraamalla tätä linkkiä.

Peruuta mainostekstiviestien tilaus

Monet vähittäiskauppaketjut, vakuutusyhtiöt, jälleenmyyjät lähettävät sinulle markkinointiviestejä, jos joskus ostat heiltä jotain tai otat heihin yhteyttä. Suurin osa näistä teksteistä on merkityksetöntä ja ärsyttävää. Jos tekstiviestissä tai heidän verkkosivustollaan on ohjeita tilauksen peruuttamiseen, noudata sitä. Yleensä se pyytää sinua vastaamaan "LOPETTAA". Voit myös ottaa yhteyttä heidän asiakastukeensa sähköpostitse, puhelulla, sovelluksella tai jopa Twitterissä poistaaksesi sinut markkinointiviesteistä.

Varoitus! Noudata yllä olevia ohjeita vain, jos olet varma, että lähettäjä on maineikkain, laillinen ja vakiintunut yritys. Monet huijarit lähettävät sinulle mainostekstejä ja sähköposteja, joissa on ohjeita tai linkkejä, jotka sanovat jotainVastaa STOP, jos et enää halua saada näitä viestejä."Kun olet tehnyt sen, he tietävät, että numero on aktiivinen, ja joku lukee näitä viestejä. Pian he saattavat myydä tietojasi useammalle tällaiselle roskapostipalvelulle. Siksi käytä viisautettasi ennen kuin vastaat tuntemattomaan numeroon.

Piilota roskapostitekstiviestien ilmoitukset iPhonessa

Yksi muu temppu, jota käytän merkityksettömien tekstiviestien ärsytyksen vähentämisessä, on piilottaa heidän ilmoituksensa. Esimerkiksi operaattorini lähettää minulle kaksi tekstiä, kun kulutan 50% päivittäisestä matkapuhelindatastani. Samoin naapurustoni Dominos, Pizza Hut ja ruokakauppa lähettävät säännöllisesti mainosviestejä. 95% näistä viesteistä on merkityksetön. Mutta muutama on hyödyllistä.

Voit piilottaa tiettyjen keskustelujen ilmoitukset avaamalla Viestit sovellus ja pyyhkäise oikealta vasemmalle kontaktin nimeä tai numeroa. Napauta sitten Piilota ilmoitukset (tai hiljaisen kellon kuvake iOS 14: ssä). Et nyt saa ilmoitusta, jos tämä numero lähettää sinulle tekstiviestin.

Pitäisikö minun käyttää kolmannen osapuolen tekstiviestisuodatinohjelmia?

Monet sivustot neuvoo sinua käyttämään kolmansien osapuolten roskapostinestosovelluksia. Se sallii kuitenkin näiden sovellusten lukea kaikki saapuvat tekstit. Tämä sisältää OTP: n, pankkivaroitukset ja melkein kaiken. Joten en suosittele sinun noudattavan tätä. Jos operaattorillasi on kuitenkin tekstiviestien suodatussovellus (kuten Verizonin puhelusuodatin Plus tai T-Mobilen huijauskilpi), voit kokeilla sitä tutkittuasi ja oppinut lisää niistä.

Käärimistä…

Näin voit ratkaista roskapostiteksti-ongelman onnistuneesti. Ei ole sataprosenttista ratkaisua kaikkien ei-toivottujen tekstien estämiseen. Ollessasi hieman tarkkaavainen, voit kuitenkin vähentää merkityksettömien viestien määrää.

Älä esimerkiksi kirjoita puhelinnumeroitasi jokaiselle sitä pyytävälle sivustolle. Yritä sen sijaan kirjautua sähköpostilla. Pyydä laskutuslaskurin kassanhoitajaa olemaan rekisteröimättä puhelinnumerosi tarjousviesteihin. Pienet tällaiset varotoimet toimivat hyvin.

Lopuksi haluaisin kiinnostaa sinua artikkelissamme siitä, miten roskapostit estetään. Varmista, että tarkistat sen. Saatat myös nähdä, kuinka estää ihmisiä WhatsAppissa.

Uusimmat viestit