Paras kirkas kotelo iPhone 7: lle vuonna 2021

Vaikka pidän kovasti lompakko- ja jalustakoteloista, selkeät tapaukset ovat olleet minulle aina voittaja. Älypuhelin, joka on yhtä kuuma kuin iPhone 7, ansaitsee olla yleisön rakas. Ja vain selvät tapaukset voivat antaa sen kutoa taikaa élanin kanssa. Oletko kiinnostunut menemään metsästyskadulle upealle selkeälle kotelolle iPhone 7: lle? (Ajatellessasi selkeitä iPhone 7 Plus -tapauksia? Siirry tähän viestiin.) Jos tyylikäs ja hoikka profiili houkuttelee sinua eniten, löydät nämä tapaukset aivan mahtaviksi. Tartu yksi älypuhelimeesi!

# 1. Spigen Ultra Hybrid

Ultra Hybridillä on huomiota herättävä muotoilu. Erittäin ohut profiili näyttää todella mukavalta iPhonellasi.

Kristallin läpinäkyvä takapaneeli on valmistettu kovasta polykarbonaattimateriaalista. TPU-puskuri antaa sille voiman vastustaa pudotuksia. Ultra Hybrid -läpinäkyvää on neljä kaunista väriä.

Hinta: 19,99 dollaria [12,99 dollaria Amazonilta, kun kirjoitamme tätä.]

Osta se Amazonilta

# 2. Trainium Clarium -sarja

Clarium-sarja on muodikas muotoilu, jota täydentää huippuluokan materiaali. Kristalliläpinäkyvän ulkonäön ansiosta iPhone pysyy parrasvaloissa.

Tukeva polykarbonaattiselkä vahvistaa sen kestävyyttä; jotta se voi estää tahattoman putoamisen vaikutukset. Sileä TPU-puskuri lisää profiiliinsa uuden suojakerroksen. Korotettu huuli toimii uskollisena suojana näytölle. Clarium-sarjan kirkas kotelo on saatavana neljänä värinä.

Hinta: 15,86 dollaria [7,99 dollaria Amazonilta, kun kirjoitamme tätä.]

Osta se Amazonilta

# 3. SaharaKotelo

SaharaCase ylpeilee ominaisuuksistaan, jotka ovat erinomainen puku iPhone 7: lle. Läpinäkyvä muotoilu antaa älypuhelimesi paljastaa luokansa ilman esteitä.

Siinä on sisäänrakennettu kameran huppu, joka suojaa sitä kaikilta naarmuilta. Laadukkaat kumitetut ja muovimateriaalit tekevät siitä erittäin pitkäikäisen. Sen mukana tulee karkaistu lasinen näytönsuoja. Lisäksi tämä selkeä kotelo on saatavana 13 upeassa värissä kulhoon.

Hinta: 17,99 dollaria Amazonissa, kun kirjoitamme tätä.

Osta se Amazonilta

# 4. Silkki PureView

Silk PureView: lla on erittäin läpinäkyvä ulkoasu, jonka avulla iPhone voi houkutella edelleen katsojia. Muotoon sopiva rakenne, joka on vahvistettu korkealaatuisella materiaalilla, voi suojata älypuhelinta pudotuksilta.

Iskuja vaimentava reuna ei anna laitteen vahingoittua naarmuilta. Minimalistinen ilme ei tee iPhonesta näyttävää. On neljä väriä, joiden avulla voit valita oikean valinnan.

Hinta: 11,99 dollaria Amazonissa tämän kirjoituksen aikaan.

Osta se Amazonilta

# 5. Ringke FUSION

Ringke FUSION läpinäkyvä kotelo on siisti muotoilu. Edistyksellinen 2x-kirkkaus takaa, että iPhonesi pysyy kaikkien silmissä.

Sotilasluokan pudotussuoja tarjoaa iPhonelle olennaisen suojan taistelemaan vahingossa tapahtuvan putoamisen vaikutuksesta. TPU-kulmatyynyt ovat riittävän hyviä vastustamaan naarmuja. FUSION tulee kolme houkuttelevaa väriä.

Hinta: 9,99 dollaria Amazonissa, kun kirjoitamme tätä.

Osta se Amazonilta

# 6. Matone

Matone selvä tapaus on jälleen yksi arvoinen kilpailija tässä luettelossa. Mikä tekee siitä sian huomion on joustava ja sileä rakenne.

TPU-puskurityyny on valmistettu erityisesti vastustamaan putoamisen vaikutuksia ja estämään naarmuuntumista. Kohotettu kehys pitää kameran ja näytön poissa tasaiselta pinnalta. Kaikille ulkonäöltään ja painoltaan erittäin tyylikäs, se on hämmästyttävän vahva.

Hinta: 6,99 dollaria Amazonissa, kun kirjoitamme tätä.

Osta se Amazonilta

# 7. Maxboost Liquid Skin

Ohuinta ihoa huokuva Maxboost Liquid Skin läpinäkyvä / kirkas kotelo pysäyttää huomion heti. Ohut kotelo näyttää tyylikkäältä laitteessa.

Naarmuuntumattomalla pinnoitteella rikastettu, se on erittäin suojaava puku iPhonellesi. Yksityiskohtaisten aukkojen avulla voit paitsi käyttää painikkeita ja portteja helposti myös tehdä niistä sopivan. Laadukkaat materiaalit auttavat sitä selviytymään helposti normaalista kulumisesta.

Hinta: 16,99 dollaria [8,99 dollaria Amazonissa tämän kirjoitushetkellä.]

Osta se Amazonilta

# 8. Pelican Voyager

Voyager on jälleen yksi Pelicanin läpinäkyvä tapaus tässä luettelossa. Erinomaisen laadun ja upean muotoilun ansiosta emme yksinkertaisesti voineet pitää katseitamme siitä.

Siunattu nelikerroksisella suojauksella, sillä on kaikki selkeän tapauksen ominaisuudet. Kaiken alkuun siinä on vyöpidike ja jalusta. Voyager on saatavana kolmella mukavalla värillä.

Hinta: 19,95 dollaria Amazonissa, kun kirjoitamme tätä.

Osta se Amazonilta

# 9. OtterBox SYMMETRY CLEAR -SARJA

OtterBox symmetry clear -sarjan kirkas kotelo on räjähtänyt kohti sekä houkuttelevan tyylikästä muotoilua että kestävyyttä. Kaksimateriaalirakenne tekee siitä riittävän vahvan suojaamaan laitettasi pieniltä putoamisilta ja suojaamaan naarmuilta.

Laadukas polykarbonaattipinta ja synteettinen kumi tekevät siitä erittäin vankan. Kohotettu viistetty reuna suojaa kosketusnäyttöä tyhjästä. Lopuksi on 12 elävää väriä, joiden avulla voit valita upean puvun iPhonellesi.

Hinta: 39,95 dollaria [16,88 dollaria Amazonilla tämän kirjoituksen yhteydessä.]

Osta se Amazonilta

# 10. Pelikaaniseikkailija

Oletko valmis menemään ylimääräisiin telakoihin valitsemaan yhden hienoimmista selkeistä tapauksista? Pelican Adventurer voi olla erinomainen vaihtoehto.

Poikkeuksellisen tyylikäs ulkonäkö ja tarkat leikkaukset auttavat sitä tekemään tyylikkään ottelun iPhonen kanssa. Sen jälkeen kun se on testattu sotilaallisella tasolla, se on tarpeeksi hyvä tarjoamaan tarvittavan suojan pudotuksilta. Iskuja vaimentava vuori vahvistaa sen käyttöikää. Pelican Adventurer läpinäkyvä kotelo on neljää väriä.

Hinta: 22,19 dollaria Amazonista tämän kirjoituksen aikaan.

Osta se Amazonilta

Paketoida

Joten, valitse yksi näistä upeista selkeistä tapauksista koristellaksesi älypuhelimesi ulkoasua ja tarjoamalla tarvittavan suojan, joka pysyy suojattuna pieniltä putoamisilta ja ruma naarmuilta. Erittäin läpinäkyvät kotelot tarjoavat laitteellesi täydellisen vapauden ilmaista sen tyylikkyys ilman esteitä. Saatavilla on useita kauniita värejä, joten voit helposti valita räikeän ottelun laitteellesi. Minkä valitset pariksi älypuhelimesi kanssa? Olenko unohtanut sisällyttää tähän luetteloon suosikkisi selkeitä koteloita iPhone 7: lle? Varmista, että ilmoitat meille sen nimen alla olevissa kommenteissa.

Haluat ehkä tarkastella parhaita iPhone 7 -jalustakoteloita, parhaita iPhone 7 -vyöklipsi- ja parhaita iPhone 7 -koteloita. Voit vapaasti jakaa ajatuksiasi ja palautettasi kanssamme kommenttiosassa.

Uusimmat viestit