Parhaat iPhone 7 -sotilaallisen luokan tapaukset vuonna 2021

En koskaan jätä tarkistamatta yhtä laatua, kun ostan kotelon iPhonelleni - sotilaalliset pudotustestit. Tietysti minulla on valtava taipumus tyylikäs profiili, mutta ei suojan kustannuksella. Pidä mielessä älypuhelimesi välttämätön suojaus pudotuksilta tai vahingossa tapahtuvalta putoamiselta, Olemme laatineet tämän merkittävän luettelon parhaista iPhone 7: n armeijan luokan tapauksista. Sen lisäksi, että näissä tapauksissa on erittäin suojaava, tappaja on suunniteltu näyttämään kiehtovalta älypuhelimellasi.

1. Caseology Legion -sarja

Caseology Legion -sarja on juuri se, mikä haluaisi varmistaa iPhonen täydellisen suojan vahingossa tapahtuvilta putoamisilta ja naarmuilta. Kaikille on niin tukeva, se näyttää melko ohut. Liukas pito estää putoamisen.

Kaksikerroksinen muotoilu erittäin pehmeällä TPU: lla ja kestävällä polykarbonaattimateriaalilla auttaa sitä läpäisemään 26 teräspudotustestiä. Kameran, kaiuttimien ja Apple-logon tarkat aukot parantavat sen muotoilua.

Lopuksi Legion-sarjan koteloita on saatavana viidessä värissä, kuten suihkumusta, mattamusta, syvän sininen ja ruusukulta ja vesivihreä.

USP: Kaksikerroksinen kotelo

Tutustu Amazoniin

2. Vena vCommute

Vena vCommute on erittäin tyylikäs ja suojaava lompakkokotelo. Kaksikerroksinen kotelo, jossa on huippuluokan kestävä polykarbonaatti ja pehmeä TPU-materiaali, on varustettu kestämään 26 tippaa 4 jalan korkeudelta.

Kulmasuojukset lisäävät sen rakentamista. Magneettilukon avulla voit katsella videoita handsfree-tilassa. Takana oleva piilotettu paikka antaa sinun tallentaa kortteja. vCommute-lompakkokoteloa on saatavana kolmessa värissä, kuten kulta, ruusukulta ja avaruusharmaa jne.

USP: Piilotettu korttipaikka

Tutustu Amazoniin

3. Seacosmo

Seacosmo tuo iskunkestävän rakenteen suojaamaan iPhone 7: ääsi kaikilta mahdollisilta vaurioilta. Ensiluokkaisten pehmeiden TPU- ja metallimateriaalien ansiosta tämä kotelo suojaa laitettasi kolhuilta ja pudotuksilta.

Tässä kotelossa on sisäänrakennettu näytönsuoja, joka poistaa näytönsuojan ostamisen iPhone 7: lle. Sotilastason kotelossa on vedenpitävä mikrofoni ja kaiutin tuuletusaukkojen peittämiseksi. Tämä antaa sinulle kristallinkirkkaan äänen kuulokkeiden kautta. Ja lopuksi, älä missaa niitä satamakansia, jotka estävät pölyn ja roskien pääsyn.

USP: Iskunkestävä muotoilu

Tutustu Amazoniin

4. Beasyjoy

Beasyjoy on suunnitellut tämän kolmikerroksisen iPhone-armeijan kotelon korkealaatuisesta, pehmeästä TPU: sta ja metallilevystä. Tämä kestävä, särkymätön kotelo kestää iskuja ja pudotuksia ja tarjoaa 360 asteen koko kehon suojan iPhonellesi.

Beasyjoy huolehtii erityisesti iPhonen toiminnoista, ja siksi se on luonut tyylikkään muotoilun, jonka avulla voit käyttää kaikkia painikkeita ja hallintalaitteita, kuten Touch ID, kamerat, kaiuttimet, virtapainike, mykistysnäppäin, latausportti ja äänenvoimakkuuspainikkeet.

USP: Viileä muotoilu

Tutustu Amazoniin

5. Speck CandyShell

Speck CandyShell on puhdas luokka. Houkutteleva muotoilu on sen kuumin myyntipiste. Sotilaallisen luokan kotelossa on kumiraidat, jotka antavat paremman pidon. Tämän seurauksena se on erittäin kätevä pitää. Kotelon kaksoiskerrokset on täydennetty yhtenä kappaleena. Kuminen sisustus yhdessä kovien kulmien kanssa suojaa naarmuilta ja vaimentaa iskuja.

USP: Iskuja vaimentava muotoilu

Tutustu Amazoniin

6. Silkki

Silkki on suosittu nimi sotilaallisen luokan tapausten maailmassa. Tässä ultrakevyessä kotelossa on pehmeät kumikahvat, jotka antavat vähemmän tippoja, vaikka kävelitkin tungosta paikoissasi kaupungissa. Sen kestävä rakenne sopii kaikkiin tilanteisiin - olitpa taistelukentällä tai pankissa.

Jopa karkaistut lasisuojat ovat erittäin vahvoja; ne lämmitetään 1100 asteeseen, jotta voit kuvitella voimaa. Silk on asettanut ilmataskujen kulmat suojaamaan puhelinta äkillisiltä putoamisilta.

USP: Pehmeät kumikahvat

Tutustu Amazoniin

7. Zizo Bolt -sarja

Haluatko mieluummin tapauksen, joka voi olla täydellinen paketti seikkailuusi? Zizo Bolt -sarja mahtuu ihastuttavasti vaatimuksiisi.

Monikerroksisen rakentamisen ansiosta tämä sotilaallinen pudotustestattu tapaus pystyy käsittelemään kolhuja tai pudotuksia ilman vaikeuksia. Sisäänrakennettu jalusta on täydellinen handsfree-median katseluun.

Siinä on myös karkaistu lasi näytönsuoja, jonka kovuus on 9H. Lisäksi Bolt-sarjan koteloita on saatavana useina väreinä.

USP: Raskas suoja

Tutustu Amazoniin

8. CASE FORCE Velocity -sarja

Jos suojaus on aivan prioriteettiluettelosi yläosassa, CASE FORCE Velocity -sarja. Kaksikerroksisen kotelon ansiosta se kestää vaivattomasti jopa ikäviä kolhuja.

Painikkeet ovat erittäin herkkiä, kun taas aukot ovat tarkkoja varmistaakseen, että sinulla on vaivaton pääsy laitteen kaikkiin toimintoihin. Sisäänrakennetun jalustan avulla voit sijoittaa älypuhelimesi sekä pysty- että vaakasuunnassa katsellaksesi mediaa mukavammin.

Lisäksi voit valita tämän erittäin suojaavan kotelon kahdeksassa houkuttelevassa värissä, kuten sininen, vaaleanpunainen, hopea ja paljon muuta.

USP: Iskunkestävä muotoilu

Tutustu Amazoniin

9. Hallitsija Urban Armor Gearista

2-kertaisella sotilaallisella pudotussuojalla UAG Monarch on pohjustettu erittäin suojaavaksi. Viisi rakennuskerrosta ovat tehneet siitä erittäin kestävän.

Laadukas nahka ja metalli vahvistavat sen kestävyyttä. Käsityönä valmistettu muotoilu parantaa sen ulkonäköä. Pehmeä iskunkestävä ydin yhdessä kennomaisen kahvan kanssa varmistaa, että tunnet olosi mukavaksi pitäen iPhonea kämmenessäsi.

Parannetun otteen lisäksi sinulla on kolme väriä, jotka voit valita grafiitista, karmiininpunaisesta ja platinasta. Lisäksi Monarchilla on 10 vuoden rajoitettu takuu.

USP: Pehmeä, iskunkestävä ydin

Tutustu Amazoniin

10. Rokform

Komea profiilin esittelevä Rokform Fuzion Pro -sarja tarjoaa älypuhelimellesi yleisen suojan. Karu ulkopinta ja pehmeä TPU-sisustus tekevät siitä turvallisen panoksen.

Ilma-aluksen alumiini- ja hiilikuitu, tämä sotilaallisen luokan kotelo on voimaa selviytyä rumista pudotuksista. Korotettu kehys ja takasuojus tarjoavat tarvittavan suojan näytölle ja kameralle.

Neodyymimagneetin avulla voit kiinnittää älypuhelimesi melkein mihin tahansa magneettiseen pintaan. Ei siinä kaikki; saat magneettisen autotelineen ilmaiseksi tässä tapauksessa.

USP: Integroitu neodyymimagneetti

Tutustu Amazoniin

Tässä kaikki tältä erää!

Paketoida!

Sotilasluokan kotelot tarjoavat älypuhelimellesi täydellisen suojan putoamisilta ja naarmuilta. Toisin kuin aikaisemmin, ne eivät ole enää isoja tai vievät laitteesi tyylikkyyttä. On olemassa monia armeijan pudotustestejä, jotka ovat erittäin suojaavia, mutta joilla on ohut profiili, jotta voit hioa laitettasi.

Mikä on yksi laatu, josta pidät eniten kaikissa näissä tukevissa tapauksissa? Jaa arvokasta palautettasi meille.

Haluat tarkastella nopeasti:

  • Parhaat iPhone 7: n raskaat kotelot
  • iPhone 7 Kickstand -kotelot
  • Parhaat iPhone 7 -vyöklipit

Uusimmat viestit