Jaetun näytön käyttäminen ja sammuttaminen iPhonessa 6 Plus ja 6s Plus

Suurempi on parempi. Kerran kulutuskestävä tuotemerkki tunnetusti käytti tätä tunnisteita kodinkoneidensa mainostamiseen. Se oli aika, jolloin älypuhelimet eivät olleet yleisiä edes horisontissa. En tiennyt siis, että jonain päivänä käytän älypuhelinta ja myös iPhonea. Suuremmalla iPhonella, kun se valmistui edeltäjiltään, ihmiset ovat nyt hienostuneet tyylillä ja ylimielisyydellä.

Vaikka iPhonen suuremmalla näytöllä (iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6s ja iPhone 6s Plus) on oma etunsa, hyvin harvat käyttäjät ovat tutkineet jaettua näyttöä iPhone 6 Plus- ja iPhone 6s Plus -laitteissaan. 5,5 tuuman laite tarjoaa paremman katselutilan. Ja Apple piti tarjota jaetun näytön ominaisuus käyttäjille. Joten nyt käyttäjät voivat käyttää tätä ominaisuutta, kun he ovat kiireisiä lähettämään viestejä, sähköpostia tai käyttävät Kalenteri-sovelluksia.

Pidä laitteitasi vaakatilassa ja nauti tästä ominaisuudesta. Esimerkiksi, jos tarkistat Mail-sovellusta iPhone 6s Plus -laitteessasi, näet vasemmalla puolella useita sähköpostiviestejä ja luettelosta valitsemasi sähköpostin sisällön. Nämä tiedot kertovat, kuinka voit käyttää jaettua näyttöä iPhonessa 6 ja 6s Plus. Lisäksi opit myös, kuinka voit poistaa tämän ominaisuuden käytöstä, jos et halua käyttää jaettua näyttöä.

Tämän jaetun näytön tilan aktivointi on melko helppoa iPhonessa 6 Plus tai iPhone 6s Plus; käännä vain iPhone kyljelleen ja se jakaa sisällön vierekkäin. Tämä saattaa muistuttaa sinua iPad- tai Mac-näytöstäsi. Joitakin tämän jaetun näytön ominaisuuden kanssa yhteensopivia sovelluksia ovat: Mail, Kalenteri, Viestit, Osakkeet, Muistutukset, Äänimuistiinpanot, Yhteystiedot, Kello, ja näet tämän muutoksen myös aloitusnäytössä.

Esimerkit ovat parempia kuin käsky. Tarkista alla, kuinka voit hyödyntää jaetun näytön ominaisuutta iPhonessa 6 Plus ja iPhone 6s Plus.

Jaettu näkymä Mail-sovelluksessa

Jaettu näkymä Mail-sovelluksessa antaa sinulle saman visuaalisen kokemuksen kuin iPadillasi tai Macillasi. Valitse yksi kerrallaan sähköpostit Saapuneet-kansiostasi ja lue valitun sähköpostin sisältö oikealla puolella.

Jaettu näkymä Kalenteri-sovelluksessa

Tarkista päivittäinen aikataulusi ja tapahtumien yksityiskohdat samanaikaisesti Kalenteri-sovelluksen jaetun näytön avulla.

Jaettu näkymä Viestit-sovelluksessa

Jaetut näkymät -viestisovellus on samanlainen kuin Mail; se näyttää luettelon viesteistä ja yhden (valitsemasi), jota luet tai vastaat vaakatilassa.

Jaettu näkymä varastosovelluksessa

Jos olet osakemarkkinoiden asiantuntija, voit pitää silmäsi useissa osakkeissa. Jaetun näkymän avulla nämä osakkeet on helppo tarkistaa.

Huomaa, että jaetut näkymät ovat käytettävissä vain Plus-puhelimissa; voit käyttää tätä ominaisuutta, jos sinulla on iPhone 6 Plus ja iPhone 6s Plus.

Vaikka jaettu näyttö näyttää enemmän tietoja yhdellä näytöllä, jotkut ihmiset eivät pidä ajatuksesta jakaa näyttö. He haluavat poistaa tämän ominaisuuden käytöstä noudattamalla alla mainittua menetelmää. Tällöin he eivät voi käyttää ominaisuuksia, kuten vaakasuuntaista aloitusnäyttöä ja joitain näppäimiä.

Jaetun näytön sammuttaminen iPhonessa 6 Plus ja 6s Plus

Vaihe 1. Käynnistä Asetukset-sovellus iPhonessa.

Vaihe # 2. Napauta Näyttö ja kirkkaus -vaihtoehtoa.

Vaihe # 3. Napauta Näytä NÄYTÄ ZOOMA -osiossa.

Näytön zoomausnäytössä on kaksi vaihtoehtoa: Vakio ja Zoomattu.

Vaihe # 4. Napauta Zoomattu.

Vaihe # 5. Napauta Aseta.

Valikko pyyhkäisee ylöspäin vaihtoehdon kanssa: Käytä zoomausta.

Vaihe # 6. Napauta lopuksi Käytä zoomausta.

Nyt iPhone käynnistyy uudelleen. Kun tarkistat iPhonen uudelleenkäynnistyksen jälkeen, et näe jaettua näyttöä kaikissa yllä mainituissa sovelluksissa.

Mitä tilaa haluat käyttää iPhonessa 6 Plus ja iPhone 6s Plus? Jaa palautteesi Facebookissa, Twitterissä ja Instagramissa.

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found