Parhaat ilmaiset soittoäänisovellukset iPhonelle vuonna 2021

Me kaikki rakastamme iPhonemme personointia, ja mukautetun soittoäänen asettaminen on yksi helpoimmista tavoista tehdä tämä. Monet sovellukset voivat auttaa sinua löytämään ja saamaan ihanteelliset sävelet ja äänet puhelimesi elävöittämiseksi. Lisäksi he voivat vapaasti käyttää ja tarjota jotain melkein mihin tahansa makuun. Joten tutustu ja ilmaise musiikillista puolta näillä iPhonen parhailla ilmaisilla soittoäänisovelluksilla.

 1. Soittoäänet iPhonelle!
 2. Soittoäänet iPhonelle! (musiikki)
 3. Tuunes-soittoäänet iPhonelle
 4. Soittoäänet HD ∙ Ringtone Maker
 5. Soittoäänet iPhonelle: Ääretön
 6. Parhaat soittoäänet 2020
 7. Soittoäänet Maker - soittoääni
 8. Viileät soittoäänet: Soittoäänen valmistaja
 9. Soittoäänet: iPhonelle
 10. Parhaat soittoäänet: Huippumusiikki

1. Soittoäänet iPhonelle!

Tässä on erittäin joustava ja helppokäyttöinen soittoääniohjelma iPhonelle. Voit selata ja valita suosittuja soittoääniä useista luokista. Tai voit jopa luoda sellaisen käyttämällä kirjastosi kappaleita. Voit vapaasti tallentaa soittoääniä iPhonelle, teksti- ja hälytysääniä.

Lisäksi voit palata ja muokata kaikkia tallennettuja soittoääniä ”Omat äänet” -kirjastossa. Mielenkiintoista on, että se toimii myös taustakuvasovelluksena ja antaa sinun lisätä kauniita kuvia lukitusnäyttöön. Hanki tämä upea 2-in-1-sovellus mukauttamaan iPhonen ulkoasua ja ääntä täysin!

Hinta: Vapaa

ladata

2. Soittoäänet iPhonelle! (musiikki)

Luo räjähdys luomalla valitsemiasi soittoääniä tässä ominaisuuspaketissa. Voit helposti tallentaa valitsemasi äänet ja äänet muunnettaviksi henkilökohtaisiksi sävyiksi. Säädä alku- ja loppumerkkejä tarkkaa muokkausta varten.

Sitten on myös mahdollisuus hiipua sisään ja pois ammattilaisen kosketusta varten. Tietenkin voit myös asettaa sävelkorkeuden ja äänenvoimakkuuden haluamallasi tavalla. Katso ääniäsi todelliset aaltomuodot ja jaa luomuksesi sosiaalisessa mediassa ystävien ihastuttamiseksi.

Hinta: Vapaa

ladata

3. Tuunes-soittoäänet iPhonelle

Tällä iOS-soittoäänisovelluksella on monia vaihtoehtoja, ja ne lisäävät jatkuvasti uusia ääniä päivityksineen. Sovelluksella on melko vaikuttava kappaleiden luettelo, joka sisältää soittoääniä ja hälytysääniä, jotka sopivat jokaiseen makuun.

Valitse esiasennetusta sävelmäkokoelmasta tai lisää omasi; Tämän sovelluksen avulla voit juosta villinä. Aseta haluamasi soittoääni ilman työpöytää, kannettavia tietokoneita tai muita kaapeleita. Tarvitset vain tämän sovelluksen ja iPhonen, ja olet hyvä mennä.

Hinta: Vapaa

ladata

4. Soittoäänet HD - Soittoäänen luoja

Tämä on yksi parhaista iPhone-soittoäänisovelluksista todella henkilökohtaiseen kosketukseen. Sillä on laaja luettelo, jota päivitetään säännöllisesti ja joka vetoaa kaikkiin mieltymyksiin. Tutki teemoja, kuten komedia, aavemainen, luonnonäänet, eläimet ja paljon muuta.

Lisäksi voit tarkistaa trendit, jotka auttavat sinua pysymään ajan tasalla uusimmista uutisten maailmasta. Jos et vieläkään löydä haluamaasi, luo eteenpäin ja luo soittoääni paikallisista iTunes-kappaleistasi.

Hinta: Vapaa

ladata

5. Soittoäänet iPhonelle: Ääretön

Tässä premium-luokan iOS-soittoäänisovelluksessa on runsaasti luokkia, kuten elektroniikka, rock, pop, maa, indie, R&B ja paljon muuta. Löydät kaikenlaisia ​​hämmästyttäviä kappaleita, jotka heidän artistinsa ovat myöntäneet lisenssin.

Lisäksi on päivittäin löydettävissä uusia esillä olevia kappaleita, jotta pysyt ajan tasalla uusimmista trendeistä. Tallenna ja järjestä rakastetuimmat sävyt suosikkikirjastoon, jotta pääset nopeasti käsiksi milloin tahansa!

Hinta: Vapaa

ladata

6. parhaat soittoäänet 2020

Tuo uusi elämäsi Best Ringtones 2020 -sovelluksella. sen mukana tulee tuhansia viimeisimpiä musiikillisia melodioita, jotka räjäyttävät sinut. Luokat ovat luonto, elektroninen, klassinen, jouluteemainen, suosituin ja paljon muuta.

Sovellus on hyvin kehittynyt ja miellyttävä käyttää. Siinä on kuitenkin paljon videomainoksia, mutta ne eivät ole niin häiritseviä. Se antaa sinulle mahdollisuuden asettaa saapuvan puhelun ääni, SMS-soittoääni ja hälytysääni.

Hinta: Vapaa

ladata

7. Soittoäänet Maker - soittoääni

Tämä on täysin ilmainen soittoäänenvalmistusohjelma iPhonellesi, jonka ei tarvitse muodostaa yhteyttä tietokoneeseen. Se on optimoitu vain 10 Mt: ksi, joten se on nopea lataus, joka ei vie liikaa tilaa laitteellasi.

Mukautetun soittoäänen luominen uusimmilla luomismenetelmillä kestää vain muutaman sekunnin. Se tukee myös videon valitsemista ja ääniraidan purkamista automaattisesti soittoäänen muodostamiseksi. Melko hieno!

Hinta: Vapaa

ladata

8. Viileät soittoäänet: Soittoäänen luoja

Haluatko muokata soittoääniä, tekstisävyjä, sähköpostihälytyksiä, herätyskellahälytyksiä, vastaajahälytyksiä, tweet-ääniä tai muistutusilmoituksia, tällä sovelluksella on valittavissa paljon hauskoja äänitehosteita ja melodioita.

Lisäksi se tarjoaa jotain sopivaa jokaiselle ajateltavalle lomalle ja tapahtumalle, joulusta ja Halloweenista syntymäpäiviin, ystävänpäivään jne. Voit jopa luoda ääniä suosikkikappaleistasi.

Hinta: Vapaa

ladata

9. Soittoäänet: iPhonelle

Tämän sovelluksen avulla voit muokata mitä tahansa soittoäänimusiikkia tai mp3-raitaa. Leikkaa vain haluamasi osa ja voila, mukautettu sävelesi on valmis hetkessä. Voit jopa muuntaa videoäänet ainutlaatuisiksi soittoääniksi.

Voit myös tallentaa kaikki äänet ja tallentaa valmiit äänet kirjastoon. Sovelluksella on yli 500 000 tyytyväistä käyttäjää ja se laskee, joten tiedät, että siihen voi luottaa. Se on erinomainen valinta saada tyylikkäimmät äänet ilmaiseksi.

Hinta: Vapaa

ladata

10. Parhaat soittoäänet: Huippumusiikki

Tutki tonnia parhaita soittoääniä iPhonellesi ja valitse yli 12 eri luokasta. Näitä ovat tunnetuin musiikki, klassiset sävelet, jazz-, pop-, elektro- tai jopa latino- ja kantrilaulut.

Sen avulla voit tehdä puhelimestasi ainutlaatuisen, ainutlaatuisilla äänillä tyylisi esittelemiseksi! Tallenna soittoääni iPhoneen ja aseta se yhteystiedoille, hälytyksille ja hälytyksille. Tämä sovellus myös kaksinkertaistuu ja antaa sinulle HD-taustakuvia kotinäyttöön ja lukitusnäyttöön.

Hinta: Vapaa

ladata

Yhteenvetona

Rakastatko näitä ilmaisia ​​soittoäänisovelluksia iPhonelle? Sitten voit kokeilla myös muita mukautuksia parhailla musiikkieditorisovelluksilla, joiden avulla voit yhdistää ja sekoittaa suosikkikappaleitasi. Älä unohda jakaa kokemustasi kanssamme alla olevissa kommenteissa!

Voit myös lukea nämä:

 • Parhaat iPhone-sovellukset
 • Suosituimmat musiikkisovellukset Apple Watchille
 • Parhaat musiikin suoratoistosovellukset iPhonelle ja iPadille

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found