Paras ohutkärkinen iPad-kynä vuonna 2021, joka kirjoittaa kuin kynä

Olemme käsitelleet joitain parhaita iPad-kynää iGB: ssä. Suurin osa näistä oli pyöreä, suurikärkinen kynä, jota käytetään luonnosteluun, maalaamiseen, suurten karhojen täyttämiseen väreillä ja vastaavilla. Entä jos haluat kirjoittaa muistiinpanot iPadiin?

Sieltä tulee ohut kärki. Hienokärkistä kynää, kuten heitä yleisesti kutsutaan, voidaan käyttää myös piirtämiseen ja värittämiseen, mutta niitä käytetään näkyvästi kirjoittamiseen iPadissa. Ohutpiste antaa sinun kirjoittaa aivan kuten kirjoitat kynällä ja paperilla. Pehmeä, herkkä, mutta tukeva hienopistekynä auttaa muistiinpanojen tekemiseen iPadissa.

IPadissa on paljon kynän kaltaista kynää. Jotkut heistä ovat kiinnittäneet nämä pienet muoviset asiat siihen, mikä tekee todella vaikea kirjoittaa todella. Nämä eivät ole ”älykynät” tai kynätyyppiset kynät, jotka ovat hyödyllisiä muistiinpanojen tekemiseen. Joten olemme välttäneet niitä ja valinneet ne, joilla on aito hieno kohta.

Paras ohutkärkinen iPad-kynä vuonna 2020

# 1. MEKO

MEKO-kynä on valmistettu korkealaatuisesta ruostumattomasta teräksestä ja alumiinista. Vankka rakenne yhdistettynä houkuttelevaan muotoiluun antaa sen tehdä välittömän vaikutuksen.

Selkeällä levyllä voit helposti luoda tarkan pisteen. Koska se on erittäin sujuvaa, voit kirjoittaa niin kauniisti kuin haluaisit. Sinulla ei ole vaikeuksia vaihtaa kärkeä. Tätä kynää on saatavana kuudessa väriyhdistelmässä: musta ja hopea, musta ja violetti.

USP: Parannettu pito

Tutustu Amazoniin

# 2. Ciscle

Ciscle on loistava piirustuksiin, maalaamiseen ja tietysti kirjoittamiseen. 1,8 mm: n hieno kärki tarjoaa erinomaisen tarkkuuden, jonka avulla voit piirtää tai kirjoittaa sujuvasti halutulla virtauksella.

Valmistettu korkealaatuisesta kuparilangasta, kärki säilyttää huipputoimintonsa pitkään. Vielä tärkeämpää on, että se ei vaadi Bluetooth-pariliitosta tai sovellusta toimiakseen. Voit käyttää tätä kätevää kynää useimpien maalaus- ja muistiinpanosovellusten kanssa.

Laadukas alumiiniseosrunko tarjoaa paremman otteen kynän pitämiseen kätevämmin. Sen mukana tulee sisäänrakennettu akku, joka kestää jopa 12 tuntia yhdellä latauksella. Akun käyttöiän ulkopuolella Ciscle on saatavana kolmessa värissä: musta, kulta ja vaaleanpunainen.

USP: Liukastumisen estävä muotoilu

Tutustu Amazoniin

# 3. Livescribe 3 iPad Stylus

Livescribe 3 on älykäs. Sitä ei ole suunniteltu käytettäväksi suoraan iPadissa, mutta mitä tahansa Livescribe 3: lla (paperilla) kirjoitettua sisältö lähetetään Livescribe + -sovellukseen melkein välittömästi. Ja voit muuntaa kirjoittamasi tekstiksi iPadissa. Teksti, joka voidaan lähettää tai jakaa sähköpostin, viestin jne. Kautta iPadin kautta.

Livescribe 3 voi myös äänittää ääntä kirjoittaessasi, ja siitä voi olla hyötyä monin tavoin. Kuten videossa on esitetty, voit kirjoittaa "osoite" sanellessasi osoitteen, ja kaikki tämä tallennetaan. Napauta seuraavalla kerralla vain sana "osoite" iPadin muistiinpanossa ja napauta Toista - tallennettu osoite toistetaan.

Epäilemättä Livescribe 3 ei ole tavallinen hieno / ohut kärki. Jos etsit jotain muuta kuin vain kynää, Livescribe 3: lla on tavaraa.

USP: Sisäinen muisti

Tutustu Amazoniin

# 4. Zspeed

Zspeed on valmistautunut hieno työkalu muistiinpanojen tekemiseen ja luonnosteluun. Sen mukana tulee erittäin ohut kärki, joka tarjoaa sinulle paremman hallinnan ja parantaa tarkkuutta. Koska se on kevyt (11,5 g) ja tarjoaa paremman otteen, sinulla on helppo kulua kirjoittaessasi.

Ensiluokkainen ruostumaton kupari ja teräs lisäävät sen pitkäikäisyyttä. Taskuliittimen avulla voit siirtää kynää helposti. Täyteen lataaminen kestää vain 40 minuuttia ja kestää jopa 15 tuntia. Akun käyttöiän jälkeen Zspeed on saatavana monivärisenä vaihtoehtona, kuten hopea, kulta, punainen, musta ja ruusukulta, ja sillä on yhden vuoden takuu.

USP: Eloksoitu alumiinirunko

Tutustu Amazoniin

# 5. Ystävällinen Swede Premium

Jos etsit hieno, ohut kärki kynää iPhonelle tai iPadille, tämä Friendly Swede Stylus -malli tarjoaa juuri sen. Sen mukana tulee erittäin ohut kärki, jonka avulla voit kirjoittaa erittäin tarkasti. Se on erittäin yhteensopiva kaikkien kapasitiivisten kosketusnäyttölaitteiden kanssa.

Runko on valmistettu kestävästä alumiinista ja teräksestä, ja sen mukana tulee lisää vaihdettavia kärkiä. Käytetyn kärjen vaihtaminen on erittäin helppoa ja se voidaan tehdä manuaalisesti ilman työkaluja.

Kynän mukana tuleva irrotettavien joustavien hihnojen pari on erittäin hyödyllinen. Saat myös laadukkaan puhdistusliinan kynällä.

Lisäksi Friendly Swede Premium on saatavana useina värivaihtoehtoina, ja sillä on elinikäinen takuu.

USP: Kuminauhakiinnikkeet

Tutustu Amazoniin

# 6. Musemee Notier V2 -kynä

Musemee Notierin V2-kynä antaa huippuluokan tarkkuuden levyn kärjellään. Kärki on erittäin hieno ja antaa sinulle selkeän kuvan kirjoittamisesta.

Erittäin johtava kärki mahdollistaa poikkeuksellisen sujuvan toiminnan laitteen näytöllä sen suuren herkkyyden vuoksi. Kärki on myös erittäin joustava, joten voit käyttää sitä lähes kaikissa kulmissa.

USP: Erittäin hieno kärki, jossa on hyvin pieni visuaalinen piste

Tutustu Amazoniin

# 7. Tarjousvarasto

Uusimmalla johtavalla kuituhybriditekniikalla suunniteltu Bargain Depot Hybrid Stylus tarjoaa sinulle sujuvamman kosketuskokemuksen kuin tavalliset kynät. Sen sileyden lisäksi se tarjoaa myös kestävän hybridikärjen, joka estää laitteen näyttöä vahingoittumasta ja tarjoaa tarkkuutta.

Kärki on helposti vaihdettavissa. Kynä on valmistettu korkealaatuisesta teräksestä ja alumiinista, ja sen akku kestää jopa viisi viikkoa aikaa, jos käytät aktiivisesti tunnin ajan päivässä. Saat lisää vaihdettavia kärkiä ja joukon joustavia kaulanauhoja kynällä.

Ominaisuuksien ohitse voit valita edulliset varastot useissa värivaihtoehdoissa.

USP: Kestävät kuitukärjet

Tutustu Amazoniin

# 8. amPen

amPen on merkittävä tuotemerkki iPad-kynän alalla. Tämä ohutkärkinen kynä on valmistettu levykärkitekniikan avulla, jotta voit kirjoittaa äärimmäisen täydellisesti, ikään kuin kädessäsi olisi oikea kynä. amPen on käyttänyt sisäänvedettävää muovilevykärkeä suojaamaan levyä vaurioilta, kun kuljetat digitaalista kynääsi matkoilla.

Käytätpä tätä kynää kulmassa tai pystyasennossa, sen muovilevy liukuu tasaisesti laitteen kosketusnäytöllä. Lisäksi voit saavuttaa korkean tarkkuuden napauttamalla ja vaihtamalla painikkeita.

USP: Sisäänvedettävä muovikiekon kärki

Tutustu Amazoniin

# 9. Evach

Luovat ihmiset uskovat aina 100 prosentin tulosten saavuttamiseen, ja tätä varten he menevät yksityiskohtiin. Jotain Evach seuraa valmistettaessa korkealaatuista iPad-kynää ohuella kärjellä. Tämä kevyt ja sileä digitaalinen kynä on täydellinen kumppanisi kirjoittamalla ja piirtämällä asioita iPadillasi.

Yhdistämättä kynää pariksi Bluetoothin kautta, voit aloittaa tämän kynän käyttämisen suurella iPad-näytöllä. IPadin lisäksi tämä kynä on yhteensopiva myös iPhonen ja muiden tablettien kanssa. Sisäänrakennettu akku on merkittävä ominaisuus, koska voit käyttää tätä kynää kahdeksan pitkää tuntia, kun se on ladattu täyteen.

USP: 8 tunnin akku

Tutustu Amazoniin

# 10. Adonit Jot Pro

Adonit Jot Pro Fine Point Stylus on luultavasti yksi tarkimmista kynistä kapasitiivisille kosketusnäytöille, kuten iPhonen kanssa. Se sisältää levyn kärjen, joka antaa sinulle erilaisen kokemuksen, toisin kuin kirjoittaminen kärkikynällä.

Levyn kärjen tarkkuustaso on korkeampi, mikä antaa sinulle selkeyden kirjoittaessasi. Adonitin Jot Pro linkittää magneettisesti laitteeseesi, jolloin ne ovat erottamattomia matkoista.

Se on valmistettu kestävästä teräksestä ja alumiinista ja siinä on kumikahva, joka antaa sille ainutlaatuisen ulkonäön markkinoiden kaikkien ylellisillä kynillä.

USP: Magneettinen tartunta

Tutustu Amazoniin

# 11. Wacom Bamboo Fineline 2

Suorituskyvyn ansiosta Wacom Bamboo Fineline 2 on erinomainen kirjoittamiseen. Korkeapaineherkkyyden avulla voit tehdä muistiinpanoja halutulla tarkkuudella.

Ohut kärki on melko kevyt ja tarjoaa paremman pidon. Siksi nautit kirjoittamisesta tai muistiinpanojen luomisesta. Se tukee joitain suosikki muistiinpanosovelluksia, kuten Bamboo Paper, Notes Plus, Good Notes, Zoom Notes, My Script Smart Note ja Note hylly.

USP: Korkeapaineherkkyys

Tutustu Amazoniin

# 12. Wacom Bamboo Stylus Fineline

Wacom tunnetaan parhaiten laadukkaan kynän luomisesta älypuhelimille ja tableteille. Wacom Bamboon avulla saat kynän muotoisen kynän, jolla on hieno piste muistiinpanojen, nopeiden luonnosten ja muun muistiinpanojen tekemiseen.

Voit käyttää sitä myös piirtämiseen, mutta se on suunniteltu toimimaan kuin hieno kärki. Korkeapaineherkkyys varmistaa, että voit kirjoittaa haluamallasi tarkkuudella.

Kämmenen hylkäystekniikka tuo peliin enemmän mukavuutta. Se toimii joidenkin suosittujen muistiinpanosovellusten kanssa, kuten Bamboo Paper, Noteshelf, PDFpen, Note Plus ja ZoomNotes. Lisäksi Wacom Bamboo on saatavana useina väreinä.

USP: Kämmenen hylkäystekniikka

Tutustu Amazoniin

# 13. Adonit Jot Script iPad Stylus

Adonitilla on paljon ohut kärki iPadille. Vain skriptissä on hieno kärki, jota ei ole peitetty yhdellä näistä pienistä pyöreistä muoveista. Jot Script on eturintamassa, koska se on yksi iPadin hienoimmista kärjistä.

Se toimii sujuvasti ja sen käyttäminen tuntuu aivan kuin kynän käyttäminen. Jot Script ilmestyi nimellä Adonit Jot Script Evernote Edition: se on suunniteltu erityisesti aktiivisia muistiinpanoja varten.

PixelPoint-tekniikka asettaa kynän kärjen noin 2 millimetriin: riittävän ohut tuntumaan kynältä, riittävän paksu toimimaan saumattomasti iPadissa. Jot Script toimii AAA-paristolla ja Bluetooth 4.0: lla. Akun kesto riippuu siitä, kuinka paljon käytät ja kuinka kauan kukin muistiinpanojakso kestää.

USP: PixelPoint-tekniikka

Tutustu Amazoniin

Siinä kaikki, ihmiset!

Käärimistä

Joten nämä ovat iPadin tärkeimmät kynät, jotka perustuvat sujuvaan kirjoituskokemukseen ja suloiseen muotoiluun. Toivon, että olet vaikuttunut niistä. Jos olen unohtanut sisällyttää korkealaatuisen kynän iPadiin tähän luetteloon, ilmoita siitä alla olevissa kommenteissa.

Voit myös tutkia:

  • Parhaat iPad-telineet
  • Parhaat MacBook-telineet
  • iPad Pro nahkakotelot
  • Parhaat omenakynät

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found