Parhaat iPhone 6 / 6s -kotelot vuonna 2021

On olemassa tonnia erityyppisiä akkukoteloita, joissa on huipputeknologia ja korkealaatuiset ominaisuudet. Jokaisella niistä on hyödyllisyytensä. Akkukoteloita vaaditaan yleisesti, koska niillä on runsaasti suojausta, kaivattua virtaa, houkutteleva yritys iPhonelle ja paljon muuta. Entä parhaiden akkukoteloiden neuvotteleminen puhelimelle 6 / 6s? Jotkin tehokkaimmista akkukoteloista on valittu parhaaksi, kun pidetään kaikki ominaisuudet, hinta ja tekniikka oikeassa perspektiivissä sen mukaan, kuinka paljon arvoa se voi lisätä puhelimeesi. Sukelletaan katsomaan heitä!

 1. Lonlif-suojakotelo
 2. UNU-ohut akkukotelo
 3. OMEETIE: n 3200 mAh: n latauskotelo
 4. TYLT Energi -liukukotelo
 5. HETP-ladattava akkukotelo
 6. Gixvdcun suojakotelo
 7. Yacikosin ohut akkukotelo
 8. JUBOTY-akkukotelo
 9. QTshine kannettava akkukotelo
 10. Swyopin LED-merkkivaloilla varustettu akkukotelo

1. Lonlif-suojakotelo

4000 mAh: n akulla tämä Lonlifin kotelo voi ladata iPhonen 6-sarjan täyteen ja silti siinä on vähän mehua toiseen lataukseen. Aloita lataaminen painamalla ja pitämällä takana olevaa virtapainiketta muutaman sekunnin ajan. Sinun ei tarvitse irrottaa koteloa, jotta voit ladata iPhonen kaapelilla.

Latauksen lisäksi kotelo suojaa iPhonea täydellisesti normaaleilta putoamisilta ja kolhuilta. Tämän lisäksi kohotetut reunat antavat lisäsuojaa näytölle ja kameralle. Lopuksi, se on saatavana vain mustana.

USP: Tavallinen ja yksinkertainen ilme

Tutustu Amazoniin

2. Erittäin ohut akkukotelo UNU: lta

IPhone 6: n UNU DX -akkukotelossa on joitain korkealaatuisia ominaisuuksia, jotka tekevät siitä ihanteellisen kumppanin älypuhelimellesi. 2, 400 mAh: n ladattava akku yhdistettynä 14 tunnin puheaikaan tai 11 tunnin verkkoselaamiseen; akkukotelo pakkaa vankan reiän. Se tarjoaa yli 100% ylimääräisen akun keston puhelimeesi.

Kiinteä PC-kuori pystyy kestämään kolhuja. Synkronointitekniikan ansiosta iPhonen synkronointi ja lataaminen on melko helppoa ilman kotelon poistamista.

Korotettu puskuri tarjoaa lisäsuojaa näytölle. Lopuksi, UNU DX on saatavana kolmessa värissä: musta, valkoinen / purppura ja valkoinen / sininen.

USP: Kompakti muotoilu

Tutustu Amazoniin

3. OMEETIE 3200mAh -latauskotelo

Pienikokoinen, OMEETIE on eräänlainen akkukotelo, joka mahtuu minimalistien makuun. 3200 mAh: n akku voi olla paljon pienempi verrattuna joihinkin tehokkaimpiin akkukoteloihin, mutta se on täysin varustettu toimittamaan jopa 120% akun käyttöikää.

10 tunnin Internet-käytön ja 16 tunnin puheajan pitäisi olla riittäviä normaaliin käyttöön. Akun käyttöiän lisäksi OMEETIE-mallissa on kestävä rakenne kiinteän iskuja vaimentavan puskurin ja kovakuorisen takalevyn ansiosta.

Kun takana on pehmeää kumia, älypuhelinta on melko mukava pitää. Lisäksi voit käynnistää sekä puhelimesi että akkukotelosi kerralla - mikä on jälleen yksi plus käyttökokemuksen näkökulmasta.

USP: Kompakti muoto-tekijä

Tutustu Amazoniin

4. TYLT Energi -liukukotelo

Tylt Enerji on melko vaikuttava muotoilu, joka napsahtaa tahattomasti iPhoneen. Kaksikerroksinen muotoilu varmistaa, että iPhonellasi on tarvittava suojaus iskuilta. Liukuvan rakenteen avulla voit käyttää akkukoteloa holkin kanssa tai ilman.

Sisäänrakennetulla tehokkaalla 3200 mAh: n akulla saat paljon enemmän akun käyttöikää. Kiinteä akku lataa laitteen salamannopeasti. Ja heti kun älypuhelimesi on täynnä virtaa, lataus lopetetaan automaattisesti.

USP: Liukuva muotoilu

Tutustu Amazoniin

5. Ladattava akkukotelo HETP: ltä

Aina kun menen pitkälle ajaksi, haluan aina runsaasti akun käyttöikää. HETP-tyyppinen akkukotelo on ihanteellinen folio pitkälle matkalle. Massiivisella 6000 mAh: n akulla varustettu kotelo pystyy täysin lataamaan iPhone 6 / 6s: n yli 200%: n latauksella.

Kotelossa on älykäs siru, joka suojaa älypuhelinta useilta vaaroilta, kuten ylivirta ja oikosulku. Kohdista synkronointisuunnittelu, sen avulla voit synkronoida ja ladata samanaikaisesti.

360 asteen naarmuuntumisen ansiosta kotelo voi myös tarjota iPhonelle perussuojan iskuilta ja naarmuilta. Puhumattakaan kolmesta hyvännäköisestä väristä, kuten musta, punainen ja ruusukulta, joiden avulla voit valita paremman kumppanin laitteelle.

USP: 360 ° naarmuuntuminen

Tutustu Amazoniin

6. Gixvdcu-suojakotelo

Niille, jotka etsivät paljon ylimääräistä voimaa, Gixvdcu näyttää olevan yksi parhaista valinnoista. Pakattu 6000 mAh: n akulla, akkukotelo on yli tarpeeksi hyvä tarjoamaan älypuhelimeesi yli 200% ylimääräistä mehua.

Kestävyyden osalta kotelossa on kaksikerroksinen suoja, joka kestää iskua. Ja 360 asteen naarmuuntumisen ansiosta se on täysin varustettu pitämään älypuhelimesi suojattuna paitsi naarmuuntumiselta.

Synkronointitekniikan ansiosta kotelon avulla voit myös synkronoida laitteen tietokoneeseen ilman vaivaa. Lisäksi siinä on älykäs siru torjuakseen uhat, kuten oikosulku ja ylikuumeneminen.

USP: 360 ° naarmuuntumisvaara

Tutustu Amazoniin

7. Yacikosin ohut akkukotelo

Yacikos on tehnyt minuun vaikutuksen muutamasta tärkeimmästä syystä. Ensinnäkin, siinä on mammutti 6000 mAh litiumakku, joka tarjoaa paljon lisävirtaa iPhone 6 / 6s: lle. Toinen on CE-, RoHS- ja FCC-vaatimusten mukainen. Siksi se tarjoaa laitteelle olennaisen turvallisuuden kaikkia yleisiä vaaroja vastaan.

Suunnittelusta puhuen Yacikos-akkukotelo näyttää tukevalta ja kestää sietoja. Korkealaatuisen ABS: n ja silikonimateriaalin yhdistelmä on antanut sille kestävän rakenteen. Lisäksi ruusukullan, punaisen ja mustan värivaihtoehdot näyttävät houkuttelevilta.

USP: Massiivinen 6000 mAh: n litiumparisto

Tutustu Amazoniin

8. JUBOTY-akkukotelo

Tässä latauskotelossa on korkealaatuinen polymeeriakku, joka voi tuottaa ylimääräisen 150% virtaa iPhone 6 / 6S -laitteellesi. Se on valmistettu korkealaatuisesta iskunkestävästä ja särkymättömästä PC-materiaalista, joka suojaa puhelinta naarmuilta ja kolhuilta.

Lisäksi kotelon takaosassa on magneettinen toiminto, joten voit kiinnittää sen helposti autotelineeseen ajon aikana. Se tukee myös langallisia kuulokeportteja, joten voit myös nauttia musiikista ja soittaa puhelua latauksen aikana. Synkronoi puhelintietosi kätevästi MacBookiin, PC: hen tai kannettavaan tietokoneeseen poistamatta akkukoteloa USB-datakaapelilla.

USP:Kaunis punainen kaulus

Tutustu Amazoniin

9. QTshinen kannettava akkukotelo

Kun on kyse turvallisen ja luotettavan latausratkaisun tarjoamisesta, voit luottaa siihen, että QTshine tarjoaa tämän odotusten mukaisesti. Olipa kyseessä 6000 mAh: n akku tai CE-, FC- ja RoHS-sertifikaatit, akkukotelo on huolehtinut kaikista perusasioista. Lisää siihen älykäs sisäinen siru, joka suojaa iPhonea sellaisilta uhilta kuin ylivirta ja ylikuormitus, ja se näyttää olevan parhaiden mukaista.

Kestävyydessä kotelo voi ottaa mukavasti jonkin verran lyöntiä. Iskunkestävän puskurin läsnäolo antaa sille tarvittavan tyynyn selviytymään satunnaisista kolhuista. Lisäksi se on myös otteenystävällinen, jotta on vähemmän mahdollisuuksia päästä irti.

USP: Sertifioitu CE, FC ja RoHS

Tutustu Amazoniin

10. Swyop-akkukotelo LED-merkkivaloilla

Luotettava akkukansi, kuten Swyop, ansaitsee maininnan tässä himoitussa kokoonpanossa. Kotelo on pakattu kestävään 6000 mAh: n akkuun, joka on melko kompakti. Tämä tarkoittaa, että älypuhelimesi näyttää edelleen tyylikkäältä myös tässä tapauksessa.

Tehokkuuden kannalta akkukotelo pystyy tarjoamaan vähintään 200% ylimääräisen latauksen. Olitpa sitten tehokäyttäjä tai pelaaja, ylimääräinen akun käyttöikä varmistaa, että voit työskennellä ilman huolta laitteen lataamisesta. Sen lisäksi se on melko helppo asentaa / poistaa ja se voi myös satunnaisesti pudota tukevan puskurin ansiosta.

USP: Helppo asentaa ja poistaa

Tutustu Amazoniin

Siinä kaikki, ihmiset!

Valintasi?

Luulen, että olet löytänyt ihanteellisen virran takaisin älypuhelimeesi. Olisin iloinen saadessani tietää sen nimen ja ominaisuudet, jotka olet löytänyt todella ihastuttavilta.

Haluat ehkä viitata myös näihin viesteihin:

 • Parhaat iPhone 6 -lompakkokotelot
 • iPhone 6 Nahkakotelot
 • Parhaat iPhone 6 -kotelot
 • Parhaat iPhone 6 -puskurikotelot

Uusimmat viestit