Parhaat videokeskustelusovellukset iPadille ja iPhonelle vuonna 2021

Videopuhelun soittaminen ei ole koskaan ollut näin helppoa. Ja näiden kanssa parhaat videokeskustelusovellukset iPadille ja iPhonelle, voit olla yhteydessä ystäviin, perheeseen, asiakkaisiin, kollegoihin ja muuhun. Joten katsotaanpa ja valitsemme parhaat!
 1. WhatsApp
 2. Marco Polo - Pidä yhteyttä
 3. Facebook Messenger
 4. Google Duo
 5. ZOOM Pilvikokoukset
 6. WeChat
 7. Skype
 8. Hangouts
 9. JusTalk
 10. Viber Messenger

1. WhatsApp

WhatsApp on ylivoimaisesti suosituin viestisovellus, jota miljoonat käyttäjät rakastavat ympäri maailmaa. Nyt sen avulla voit myös soittaa videopuhelun ystävien ja läheisten kanssa. Jos olet huippuluokan sovellus, jonka avulla voit keskustella ystävien kanssa tarvittavalla tunnelmalla, WhatsAppin on oltava valitsemasi kilpailija.

Mitä tulee videopuhelun laatuun, arvioisin WhatsAppin parimmaksi parhaan kanssa. Mielenkiintoisin asia on, että se tarjoaa suhteellisen paremman puhelun kuin useimmat muut sovellukset, jopa 2G / 3G: ssä, puhumattakaan 4G: stä.

Hinta: Vapaa

ladata

2. Marco Polo - Pidä yhteyttä

Marco Polo on enemmän kuin pelkkä videopuhelusovellus. Se auttaa sinua olemaan yhteydessä ihmisiin, jotka ovat sinulle todella tärkeitä. Jos et voi puhua jonkun kanssa eri aikataulujen tai aikavyöhykkeiden takia, tämä voi auttaa.

Lähetä heille videoviesti! He voivat tarkistaa ja vastata vapaa-ajallaan. Sekoita asioita lisäämällä hauskoja suodattimia ja ääniefektejä.

Lisäksi videosi ajalla ei ole rajoituksia. Ja kaikki viestit on tallennettu pilveen, joten voit palata takaisin milloin tahansa.

Hinta: Ilmainen (Sovelluksen sisäiset ostot alkavat 9,99 dollaria)

ladata

3. Facebook Messenger

Yli 1000 miljoonan käyttäjän Facebook Messenger on helposti yksi halutuimmista sovelluksista. Se tarjoaa upean videopuhelukokemuksen.

Olen nauttinut videopuhelusta Facebook-ystävieni kanssa. Ryhmävideopuhelut tuovat tarvittavan hauskan peliin. Puhelun laatu on melko hyvä. Muita tämän viestisovelluksen jännittäviä ominaisuuksia ovat pikavideo, pikapelit, salaiset keskustelut ja paljon muuta. Jos etsit sovellusta, joka tekee videopuheluista erittäin käteviä, Messengerin pitäisi olla kannattava vaihtoehto.

Hinta: Vapaa

ladata

4. Google Duo

Google Duon ei tarvinnut työskennellä ahkerasti päästäksesi tähän erityiseen luetteloon. Se erottaa sen kyvyn tehdä videopuheluistasi hauskaa. Olin todella hämmästynyt nähdessäni sen videopuheluiden laadun.

Vaikka monet muut kilpailijat tarvitsevat parhaiten internetyhteyden pysyäkseen vakaana puhelun aikana, sen laatu ei kärsi paljoakaan, vaikka Internet-yhteys olisikin huono. Vielä parempi, sen avulla voit vaihtaa solusta Wi-Fi-verkkoon vain napauttamalla.

Siinä on mielenkiintoinen ominaisuus nimeltä "Knock Knock", joka tarjoaa videoiden esikatselun saapuvista puheluista. Siksi voit helposti selvittää, kuka soittaa ja miksi, ennen kuin jatkat puhelua.

Hinta: Vapaa

ladata

5. ZOOM-pilvitapaamiset

Melko suosittu videopuheluvaihtoehto ammattilaisille. Ensinnäkin, video- ja äänenlaatu ovat melko hyviä. Zoom tarjoaa välitöntä näytönjakoa, virtuaalitausta, reaaliaikaisen taulun, Apple CarPlay -tuen ja jopa webinaariominaisuuden.

Ja Siri-pikakuvakkeiden tuen ansiosta voit aloittaa, liittyä ja kuunnella kokousta äänikomennoilla. Lisäksi voit kutsua jopa 100 ihmistä liittymään videoosi!

Hinta: Vapaa

ladata

6. WeChat - Video Chat -sovellukset iPadille ja iPhonelle

WeChat on erittäin suosittu viestintäsovellus Kiinassa. Se tarjoaa korkealaatuisia videopuheluita. Mikä tekee siitä todellisen diilin käyttäjille, on se, että käyttäjät voivat luoda ryhmäkeskusteluja jopa 500 henkilön kanssa. Pääasiassa käyttäjäystävällisten ominaisuuksien ansiosta sitä pidetään yleisesti WhatsAppin parhaimpana kilpailijana. Voit täysin luottaa siihen, että se elävöittää videoaikaa ystäviesi ja rakkaidesi kanssa.

Hinta: Ilmainen (Sovelluksen sisäiset ostot alkavat 0,99 dollaria)

ladata

7. Skype

Meemit ovat tehneet Skypestä muutaman vitsin, mutta minä vain skypin jonkun kanssa, ja onneksi se toimi täydellisesti. Skype sattuu ajoittain vaikeuksiin, ja päivityksistä huolimatta on virheitä, mutta Skype on sovellussovellus monille ihmisille, jotka haluavat soittaa videopuheluja. Ja koska se toimii kaikilla - iOS, Android, Mac, PC, WP jne. -, se säilyttää edelleen kärkipaikan ei-teknisten taitojen joukossa.

Hinta: Ilmainen (Sovelluksen sisäiset ostot alkavat 3,49 dollaria)

ladata

8. Hangouts

Vaikka Google Duo on yksinomaan videopuhelusovellus, Hangoutsilla on mahdollisuus lähettää ja vastaanottaa myös chat-viestejä. Ennen kuin aloitat videopuhelun ystävien kanssa, voit lähettää tekstin, jotta he ovat valmiita kohtaamaan sinua ja kameraa. Hangouts-palvelun avulla voit soittaa ilmaisen videopuhelun jopa 10 ystävän kanssa.

Hangoutsilla on mahdollisuus muuttaa keskustelustasi videopuhelu; yhdellä napautuksella voit aloittaa videopuhelun yhteystietojesi kanssa. Voit lähettää viestejä ystävillesi, vaikka he ovat offline-tilassa. Käytä Google Cloudia mobiilisovelluksesi hallintaan.

Hinta: Vapaa

ladata

9. JusTalk

Hyväksytty, JusTalk ei ole kuuluisa eräinä sen arvostetuimmista kilpailijoista, mutta se ei tarkoita, että se ei voi kilpailla heidän kanssaan, kun haluat antaa sinulle videopuhelun tarvittavalla mukavuudella. En ole käyttänyt sitä paljon, mutta sen yksinkertainen käyttöliittymä ja luotettava videopuhelu ovat vaikuttaneet minuun. Voit valita teemoja, luoda doodleja ja jopa lisätä suosikki soittoääniä. Se salaa kaikki tietosi tarjotakseen sille tarvittavan suojauksen.

Hinta: Ilmainen (Sovelluksen sisäiset ostot alkavat 0,99 dollaria)

ladata

10. Viber Messenger - Videokeskustelusovellukset iPadille ja iPhonelle

Mitä ominaisuuksiin ja käyttökokemukseen tulee, Viber on pitkään ollut huippuluokan viestisovellus. Vaikka se ei välttämättä näytä yhtä tyylikkäältä kuin WhatsApp ja Facebook Messenger, sillä on mitä tehdä upean työn tekemiseen.

Sen avulla voit soittaa videopuhelun ystävien kanssa helposti. Videopuhelun laatu on täysin tyydyttävä. Useilla muilla tärkeillä ominaisuuksilla, joiden avulla voit kommunikoida ystävien kanssa kätevästi, Viber voi olla tyylikäs vaihtoehto, jos päätät pitää tauon FaceTimen kanssa iOS-laitteessasi.

Hinta: Ilmainen (Sovelluksen sisäiset ostot alkavat 0,99 dollaria)

ladata

Mikä on valinta?

Olen todella vaikuttunut kaikista näistä videokeskustelusovelluksista, koska ne antavat sinun kommunikoida ehdottomasti. Henkilökohtaisesta kiinnostuksestasi riippuen voit valita sen, joka innostaa sinua eniten. Mikä näistä sovelluksista erottuu näkökulmastasi? Kerro siitä meille alla olevissa kommenteissa.

Haluat ehkä lukea myös nämä viestit:

 • Parhaat FaceTime-vaihtoehdot
 • Kamerasovellukset iPhonelle
 • Parhaat valokuvien muokkaussovellukset iPhonelle ja iPadille
 • Parhaat videonmuokkaussovellukset iPhonelle

Uusimmat viestit