Parhaat kuulokkeet iPhone 6/6 Plus -puhelimelle vuonna 2021

Suosikkimusiikkisi kuuntelu voi olla terapeuttista. Halusitpa sitten saada sinut pumppaamaan tai rentoutumaan, musiikki voi auttaa. Keskinkertaiset kuulokkeet voivat kuitenkin pilata loistavan musiikin tunteen ja taikuuden, minkä vuoksi tosi-siniset musiikin ystävät etsivät aina parhaita iPhone 6- ja 6 Plus -kuulokkeita. Vaikka kaikella mahtavalla musiikilla on karismaa voittaa sinut, korvillesi saapuvan äänen laadulla on yhtä tärkeä merkitys. Vinkini, jos rakastat musiikkia, älä tee kompromisseja! Valitse vain parhaat kuulokkeet laitteellesi ja omalle musiikillesi.

 1. Betron DC950HI -äänieristävät kuulokkeet
 2. LINNERin melua vaimentavat Bluetooth-kuulokkeet
 3. ROVKING-hikiestävät korvakuulokkeet
 4. Joysicon urheilulliset korvanapit mikrofonilla
 5. Irrota langalliset urheilukuulokkeet
 6. JLab Audio J6 Metal Ergonomic Earbuds -tyyppiset kuulokkeet
 7. VddSmm: n kevyet mikrofonikuulokkeet
 8. ErgoFit-kuulokkeet, joissa on mikrofoni ja puhelunohjain, valmistaja PANASONIC
 9. Häiritsevät melua vaimentavat stereobassokaiuttimet
 10. Avantree-hikikestävät kuulokkeet korvakoukulla

1. Betron DC950HI -ääntä eristävät kuulokkeet

Betron DC950 -kuulokkeissa erottuu kyky tuottaa vaikuttava äänenlaatu. In-ear-muotoilu tekee niistä erinomaisen panoksen musiikkiaikaan.

Pehmeillä silikonikuulokkeilla nautit niiden käyttämisestä tuntikausia. HD-mikrofonin ja meluneristystekniikan ansiosta nappikuulokkeet tarjoavat kristallinkirkkaan äänen.

Voit hallita musiikkiasi helposti monitoimipainikkeella. Lopuksi, DC950: ssä on kolme paria pehmeitä nappikuulokkeita, jotta saat täydellisen istuvuuden.

USP: Mukava korvan muotoilu

Tutustu Amazoniin

2. LINNER melua vaimentavat Bluetooth-kuulokkeet

Ergonomisella muotoilulla varustetut LINNER Bluetooth-kuulokkeet voivat elävöittää musiikkiaikaa. Korvanapit ovat melko sileitä, ja siksi niiden tulisi pysyä korvissa jopa tiukan harjoituksen tai intensiivisen juoksun aikana.

Toinen merkittävä piirre näissä langattomissa kuulokkeissa on kyky vaimentaa jopa 28 dB: n ympäristömelu - mikä on enemmän kuin tarpeeksi hyvä, jotta voit nauttia handsfree-puheluista. Toinen arvoinen arvo on 13 tuntia pitkä soittoaika vain parin tunnin latauksen jälkeen.

Viimeiseksi, IPX 4: n hikiestävä tekee siitä tarpeeksi kykenevän nauttimaan musiikista tuntikausia.

USP: Kohinanvaimennus jopa 28 dB

Tutustu Amazoniin

3. Hikoilemattomat korvakuulokkeissa ROVKINGin avulla

Ota upea melunvaimennustekniikka uppoutumaan upeaan musiikkiin kokonaan. ROVKING-kuulokkeet tuottavat Hi-Fi-stereoäänen, johon kuuluu raskas basso. Eartips on erittäin sileä, joten et koskaan halua laittaa musiikkiasi pitoon.

Mikrofoni tarjoaa terävän äänen, joka parantaa handsfree-soittokokemustasi. Monitoimipainikkeella voit hallita musiikkiasi helposti ja vastata puheluihin. Lisäksi näitä upeita kuulokkeita on saatavana neljässä houkuttelevassa värissä: musta, sininen, oranssi ja viininpunainen.

USP: Edistynyt melunvaimennustekniikka

Tutustu Amazoniin

4. Joysico Sports -korvanapit mikrofonilla

Joysicossa on kaikki ominaisuudet, jotta voit olla luotettava voimavara musiikin nauttimiseen täysimittaisessa muodossa. Ergonominen muotoilu on houkutellut minua enemmän kuulokkeisiin. Sileät korvakärjet sopivat korviin tiukasti, kun taas melua vaimentava tekniikka ei salli huutoa häiritä sinua puheluiden aikana.

Reagoivilla painikkeilla äänenvoimakkuuden säätäminen ja puheluiden lopettaminen on helppoa. Toinen merkittävä piirre on hikiestävä materiaali. Värien osalta sinulla on kolme vaihtoehtoa, kuten musta, sininen ja punainen.

USP: Muistivaahtovinkit

Tutustu Amazoniin

5. Irrota langalliset urheilukuulokkeet

Dislot näyttää melko vaikuttavalta ja siinä on korvan muotoilu, joka nostaa mukavuutta. Upealla äänenlaadulla kuulokkeet parantavat musiikkikokemustasi. Kuulokkeet ovat erittäin sileät, ja siksi sinulla on välttämätön mukavuus niitä käytettäessä.

Koska kuulokkeet pitävät tunnelmasta poissa, et koskaan saa tarpeeksi kaikkien aikojen suosikkikappaleitasi. Kaapeli on täysin sotkeutumaton ja menettää huipputoimintonsa pitkään. Lopuksi, Dislotia tukee yhden vuoden laatutakuu.

USP: Korvakoukun muotoilu

Tutustu Amazoniin

6. JLab Audio J6 Metal Ergonomic Earbuds -tyyppiset kuulokkeet

JLab Audio J6M -kuulokkeissa on sekä houkutteleva muotoilu että upea ääni. Pehmeät korvanapit tuntuvat erittäin mukavilta korvassa; jonka avulla voit kuunnella suosikkimusiikkiasi pitkään. Edistyneet 6 mm: n mikro-ohjaimet asettavat rapsodisen sävyn näyttävään musiikin toistoon.

Kevlar-vahvistettu kaapeli 24 karaatin kullatulla liittimellä ei vain paranna sen muotoilua, vaan myös vahvistaa elämää. Mikrofoni ei salli taustamelun häiritä viestintääsi. Voit valita ennen kaikkea seitsemästä kiehtovasta värivaihtoehdosta.

USP: 6 mm: n mikro-ohjaimet

Tutustu Amazoniin

7. VddSmm-kevyet kuulokkeet ja mikrofoni

Studiotason sirudatan dekoodauksella nämä kuulokkeet tarjoavat erinomaisen äänenlaadun ja syvälliset bassotehosteet. Silikoniset korvanapit ovat ergonomisesti suunniteltu mukavan ja turvallisen istuvuuden takaamiseksi. Pitkäkestoiseen käyttöön soveltuvat ultrakevyet kuulokkeet takaavat erinomaisen musiikin liikkuvuuden.

Erityistä huomiota on kiinnitetty myös kaapeliin. 1200 mm PTE-materiaalijohtokierteet takaavat kestävyyden, lujuuden ja mukavuuden. Integroidulla soittajan kaukosäätimellä, jossa on kolme painiketta, voit hallita musiikkisoitinsovellusta vaivattomasti.

USP: Parannettu basso

Tutustu Amazoniin

8. PANASONIC ErgoFit -kuulokkeet, joissa on mikrofoni ja puheluohjain

Panasonic on elektroniikkateollisuuden kuuluisa tuotemerkki, ja niiden tuotteet ovat aina laadukkaita. Nämä kuulokkeet eivät ole erilaisia. Siinä on 3,6 jalkaa pitkä johto, jonka avulla voit pysyä hieman poissa iPhonesta, kun kuuntelet musiikkia sängyssäsi. Ergonominen muotoilu sopii täydellisesti korvillesi vahingoittamatta sitä.

Siinä on myös kolme nappikuuloketta - pieniä, keskikokoisia ja suuria, joita voit käyttää mukavuutesi mukaan. Lopuksi on olemassa laaja valikoima värejä sekä mahdollisuus valita kuulokkeet mikrofonilla tai ilman.

USP: 3,6 jalkaa pitkä johto

Tutustu Amazoniin

9. Melua vaimentavat stereobassokaiuttimet Amasingilla

Amasing-kuulokkeilla iPhone 6/6 Plus -laitteilla on hämmästyttävä äänenlaatu. Teräväpiirtoisen äänen, syvän basson ja kristallinkirkkaan äänenlaadun avulla saat mukaansatempaavan äänikokemuksen. Mukavuudesta puhuen, pehmeät silikonisilmut ovat mukavia käyttää pitkään.

Linjaohjaimien avulla voit soittaa / vastaanottaa puheluja tai hallita musiikkia haluamallasi tavalla. Lisäksi magneettinen muotoilu ei anna kaapelin sotkeutua. Viimeisenä on myös kolme värivaihtoehtoa.

USP: Tangle-free-kaapeli

Tutustu Amazoniin

10. Avantree-hikiestävät kuulokkeet, joissa on korvakoukku

“Avantree E171” näyttää enemmän suunniteltua paikkasi ajaksi. Korvakoukkuilla varustetut kuulokkeet eivät putoa edes tiukan harjoittelun aikana. Lisäksi voit valita kolmesta erikokoisesta silikonikuulokkeesta.

Linjaohjauksella on tärkeä rooli auttaessa sinua hallitsemaan musiikkiasi ja puheluitasi. Äänenlaadun suhteen E171 on tarpeeksi hyvä tarjoamaan terävän ja selkeän äänen.

USP: Korvan koukku

Tutustu Amazoniin

Joten mikä on suosikkisi?

Valinnasta riippumatta olemme varmoja, että sinulla on erinomainen aika näiden iPhone 6: n ja 6 Plus: n kuulokkeiden kanssa. Kaipasimmeko langattomia tai langallisia suosikkikuulokkeitasi? Ping meille alla olevaan kommenttiosioon, ja me tarkistamme sen varmasti.

Voit halutessasi kurkistaa:

 • Parhaat iPhone 6/6 Plus -autolaturit
 • iPhone 6/6 Plus -virtapankit
 • Paras iPhone 6/6 Plus -telakointiasema
 • MW07 Plus aidot langattomat kuulokkeet

Uusimmat viestit