Parhaat kameratarvikkeet iPhone 6/6 Plus -puhelimelle vuonna 2021

IPhone on aina ollut yksi markkinoiden parhaista kamerapuhelimista. Vaikka jokaisessa puhelimen versiossa on korkealaatuinen linssi, käyttäjät kokevat jatkuvasti, että sille on rajoituksia ottaessaan houkuttelevia kuvia. Vaikka iPhonelle ja iPadille on parhaita kamerasovelluksia, optisen zoomauksen ja laajakulmaominaisuuksien puuttuminen ovat vain pari kritiikkiä muun muassa, joita iPhone toistuvasti kohdistaa käyttäjäkunnastaan.

Apple ei antanut, että kaikki valokuvien tehokkuutta vaarantavat lipsahtelut pilaisivat uusimpien lippulaivapuhelimiensa suunnittelua. IPhone 6: n ja 6 Plus: n julkaisun myötä kolmansien osapuolten linssituottajat tarjoavat enemmän kuin mielellään jatkuvaa tukea laitteiden rohkean muotoilun ansiosta.

Applen älykäs liike suunnitellessaan linssiä ulkonemaan puhelimesta auttaa myös kolmansien osapuolten linssivalmistajia suunnittelemaan erityisesti yhteensopivan linssisarjan. Linssien lisäksi objektiivisarjassa on muita lisävarusteita, jotka auttavat parantamaan valokuvataidetta uusimmalla iPhonellasi.

1. SmilePowo

SmilePowo tuo mukavan pienen paketin, joka tekee iPhonen valokuvauksesta ikimuistoisemman ja helpomman. Sarjan johtaja on kevyt, mini, kolmijalka. Jalustan ohella saat selfie-kepin ja sulkimen kaukosäätimen iPhonelle.

Jalustan taivutettavien jalkojen avulla käyttäjät voivat säätää iPhonea eri kulmissa ja silti saada paremman vakauden saadakseen täydelliset napsautukset.

USP: Täydelliset kuvat paremmalla vakaudella

Tutustu Amazoniin

2. ARORIA

Tee iPhone-valokuvasi täydelliseksi Aroryn kamerapaketilla, joka sisältää ammattimaiset kuvausobjektiivit, kaukosäätimen ja jalustan. Kaikki lisävarusteet toimivat sopusoinnussa parhaan tuloksen saamiseksi.

Linssi on valmistettu Japanin optisesta lasista, johon Arory on päällystänyt useita kerroksia tarjoamaan enemmän selkeyttä kuvaamisen aikana. Voit minimoida vääristymät alle 8% ja vähentää siten häikäisyä ja heijastusta.

USP: Pienin vääristymä

Tutustu Amazoniin

3. AMIR

Mikä tekee AMIR: stä erinomaisen HD-objektiivin, on kyky minimoida objektiivin häikäisyä, heijastusta, haamukuvia ja muita esineitä vertaansa vailla olevan selkeyden tarjoamiseksi. Siinä on halkaisijaltaan 37 mm: n lankalinssi, jonka avulla voit kuvata valokuvia 1,18-1,57 tuuman etäisyydellä kohteesta. 0,45x laajakulma sopii erinomaisesti koko perheen tai koko tiimin kuvan ottamiseen.

Siinä on myös pehmeä kumipidike, joka estää iPhonea naarmuuntumasta tai vahingoittumasta. Korkealaatuinen alumiinirakenne antaa sille kestävän ilmeen. Lisäksi universaali irrotettava kiinnitysrakenne tekee siitä yhteensopivan useimpien älypuhelinten ja tablettien kanssa.

USP: 37 mm halkaisijalankainen linssi

Tutustu Amazoniin

4. NELOMO

NELOMO on pohjustettu piristämään valokuvauskokemustasi partaterän terävillä ja selkeillä otoksilla. Sen mukana tulee 3-in-1 irrotettava linssisarja. 65x laajakulmaobjektiivi on ihanteellinen valokuvaamaan joukko ihmisiä ja kauniita maisemia.

15-kertaisessa makro-objektiivissa on ympyröity ympyrä, jonka avulla voit ottaa selkeitä valokuvia 2–5 cm: n etäisyydellä kohdekohteesta. Näin voit ottaa upeita lähikuvia erittäin yksityiskohtaisesti. 230 °: n kalansilmäobjektiivi tarjoaa erinomaisen näköiset pyöristetyt kuvat.

USP: 15x makro-objektiivi upeisiin lähikuviin

Tutustu Amazoniin

5. CamKix-kameran objektiivisarja

CamKix-objektiivisarja koostuu 4 eri linssistä, minijalustasta, kovasta kotelosta, pidikkeestä ja muista lisävarusteista. Neljä linssiä sisältävät teleobjektiivin, kalansilmäobjektiivin, makro-objektiivin ja laajakulmaobjektiivin.

Tämä linssisarja tarjoaa useita kuvausvaihtoehtoja, joiden avulla voit päivittää valokuvataitojasi iPhonella. Voit sijoittaa laitteen tarkasti minijalustalle, jonka jalat ulottuvat helposti ja vetäytyvät sisään. Tässä sarjassa on ainutlaatuinen kova kotelo, johon voit kiinnittää suoraan minkä tahansa linssin.

USP: Advance kalansilmälinssi

Tutustu Amazoniin

6. CamKix-kameran sulkimen kaukosäädin

CamKix on suosittu nimi iPhonen kameratarvikkeiden maailmassa. Tämä kameran suljinkaukosäädin on tarpeeksi pieni kiinnitettäväksi avaimenperällä tai pistettäväksi taskuihisi. Nauti pitkien kuvien ottamisesta 30 metrin Bluetooth-kantaman avulla.

Tämä Bluetooth-kamerakaukosäädin tarjoaa laajan valikoiman sovelluksia. Voit käyttää sitä uusimpien iPhone-laitteiden sekä iPhone 6 / iPhone 6 Plus -kameran kanssa.

USP: Laaja yhteensopivuus

Tutustu Amazoniin

7. UBeesize

UBeesize on täydellinen paketti valokuvauksen harrastajille. Koko sarja koostuu selfie-kepistä, kauko-ohjaimesta, jalustasta, puhelimen kiinnityssovittimesta ja rannehihnasta. Selfietikku on pidennettävissä 9 tuumasta 31,9 tuumaan, jonka avulla voit ottaa valokuvia mistä tahansa kulmasta. Se pitää tukevasti älypuhelimesi mukana ja siinä on kiertolukko, joka tarjoaa enemmän vakautta.

Laadukkaasta alumiinista valmistettu selfie-tikku on moderni.

Pehmeä vaahtokahva ja rannehihna tarjoavat lisää turvallisuutta. Kaukosäätimen ja jalustan ollessa vieressäsi voit tallentaa videoita ja kaapata joka hetki ammattilaisena!

USP: Taitettava selfie-tikku

Tutustu Amazoniin

8. DaVoice-jalustan sovitin

DaVoice-jalustasovitin on erittäin yhteensopiva sovitin, joka ei edellytä laitteen suojakannen tai kotelon poistamista. Se voidaan yhdistää mihin tahansa tavalliseen jalustaan ​​sekä minijalustoihin, joissa on tavallinen ruuvikiinnitys, jota käytetään videoiden kuvaamiseen, kuvien ottamiseen tai puhelimen käyttämiseen verkkokamerana.

Teline ei ole kosketuksessa puhelimesi näytön kanssa, joten se ei naarmuuntele. Tämä on käyttäjäystävällinen, joustava sovitin, joka on myös kevyt ja kannettava. Lisäksi DaVoice on saatavana 12 kirkkaana värinä, mukaan lukien musta, vihreä, kuuma vaaleanpunainen jne.

USP: Vahva sisäänrakennettu

Tutustu Amazoniin

9. Whyzyv 7-in-1 -objektiivisarja

Vie iPhone-valokuvasi seuraavalle tasolle tällä Whyzyvin seitsemän yhdessä -objektiivisarjalla. Tämä paketti sisältää kaiken mitä tarvitset parantamaan ammuntakokemustasi. Sarjassa on seitsemän erilaista alumiinista valmistettua linssiä ja korkealaatuista optista HD-lasia, mikä lisää kestävyyttä ja selkeyttä.

Linssien säilyttämiseksi yhdessä paikassa saat turvallisen kantolaukun ja koteloon kiinnitetyn kaulanauhan pitämään koteloa tukevasti. Linssityypit ovat teleobjektiivi, erittäin leveä, pyöreä polarisoitu linssi (CPL), kalansilmä, makro, kaleidoskooppi ja laajakulmaobjektiivi.

USP: Valmistettu alumiinista

Tutustu Amazoniin

10. Lifeprint

Tee valokuvistasi uudet. Digitaalisella aikakaudellamme olemme melkein menettäneet painettujen valokuvien viehätyksen. Onneksi Lifeprintin kannettava valokuva- ja videotulostin voi palauttaa vanhat hyvät ajat. Kun olet ottanut upeita valokuvia rakkaistasi, tee kollaasi näistä valokuvista ottamalla tulosteita.

Lifeprintin tulostinta mainostetaan maailman ainoana jaettavana valokuvatulostimena. Käytä Lifeprint-sovellusta, niin voit olla yhteydessä ystäviisi ja perheeseesi ja voit jakaa todellisia valokuvia heidän kanssaan heti.

USP: AR-tuki

Tutustu Amazoniin

Siinä kaikki ihmiset!

Suosikkisi?

Joten minkä näistä kameran lisävarusteista olet valinnut iPhonellesi? Kerro meille valintasi kommenteissa.

Kurkista näitä viestejä:

  • Parhaat manuaaliset kameran sovellukset iPhonelle ja iPadille
  • Välttämättömät lisävarusteet iPhonelle
  • iPhone- ja iPad-kollaasien valmistussovellukset
  • Parhaat musiikin muokkaussovellukset iPhonelle ja iPadille

Uusimmat viestit