Parhaat iPhone SE, 5s- ja iPhone 5 -herätyskellotelakat

Tähän mennessä luultavasti tiedät, että iPhone 5 / 5s: n ja iPad 4: n telakoita ei ole paljon. Salamaliitin on muuttanut pelisääntöjä ja valmistajat viettävät aikaa tuottaakseen salamalle sopivan laiturilinjan. laitteet.

Monet ihmiset käyttävät herätyskellotelakoita. Ne ovat hienoja, koska ne ratkaisevat helposti kaksi asiaa: ne ovat sängyn puolella oleva kello, joka voi herättää sinut ja ladata iPhonesi. Molempien yhdistäminen säästää tilaa ja lisää toimintoja. Mutta jos olet etsinyt herätyskellotelakoita iPhonelle SE, 5s tai iPhone 5, olet huomannut, että niitä ei ole paljon. Tietenkään menettämättä toivoa, koska jotkut heistä ovat matkalla.

# 1. DPNAO

Etäisyydeltä tämä telakka näyttää digitaaliselta kellolta, mutta toisesta näkökulmasta ymmärretään, että se on iPhonesi herätyskellotelakka. Tämän telakan silmiinpistävä piirre on, että voit kiertää alustaa 90 astetta. Tämä tarkoittaa, että voit asentaa iPhonen sekä pysty- että vaakasuunnassa. Joten onko kyseessä FaceTime-puhelut tai videon katselu, voit käyttää tätä telakkaa laitteen lataamiseen.

Telakan mukana tulee kaukosäädin, jota voidaan käyttää turvallisesta etäisyydestä. Lisäksi voit käyttää säästettyä lisätilaa ohjaamalla tätä telakkaa kaukosäätimellä. Sininen numeronäyttö näkyy kaukaa; voit tarkistaa ajan aamuisin silmiesi silmillä.

Yhteensopivuus: iPhone 5 - iPhone 8 Plus

USP: MFi-sertifioitu

Tutustu Amazoniin

# 2. Jensen

Jensenin telakointiasema on tyylikäs ja viehättävä digitaalikellon ja kaiuttimien kanssa. Voit asettaa asemalle pari hälytystä, jotka auttavat sinua heräämään oikeaan aikaan. Telakassa on salamaliitin iPhone 5: n lataamiseksi, kun se ei ole käytössä.

Sen lisäksi sillä on myös Bluetooth-yhteysvaihtoehto musiikin toistamiseen langattomasti. Jos se ei riitä, asema tukee myös AUX-tuloa. Lopuksi, siinä on myös 4 esiasetettua taajuuskorjainta ja FM-soitin musiikin nauttimiseen milloin tahansa.

Yhteensopivuus: iPhone 5 - iPhone 8 Plus

USP: Bluetooth- ja AUX-yhteydet

Tutustu Amazoniin

# 3. iHome iPLWBT5B

Entä telakan ostaminen, joka voi käynnistää sekä iPhonen että Apple Watchin tehokkaasti? Laitteen nopean lataamisen lisäksi iPLWBT5B antaa sinun suoratoistaa musiikkia langattomasti iOS-laitteesta. Se tukee myös FM-stereoradiota, jossa on 6 esiasetettua asemamuistia viihdyttämiseksi.

Kaksoishälytysten sisällyttäminen varmistaa, että pidät täydellisesti aikaa ja et herää ajoissa. Siellä on myös useita ääniä ja summereja, jotka nousevat virkeillä energioilla. Eikä siinä kaikki, sisäänrakennettu mikrofoni tarjoaa kristallinkirkkaan äänen parantaaksesi handsfree-puheluita.

Yhteensopivuus: iPhone 5 - iPhone 8 Plus

USP: Upea äänenlaatu

Tutustu Amazoniin

# 4. Philips AJT3300 / 37

Arvostan Philipsin lataustelineitä erittäin korkealle. Pienikokoisesta ja pienestä muotoilusta huolimatta telakka tarjoaa vaikuttavan äänenlaadun. Voit yhdistää sen välittömästi laitteeseesi musiikin suoratoistamiseksi langattomasti.

Teline tukee ihanteellisesti laitettasi, joten se on kätevämpää median katseluun tai videopuheluihin. Sisäänrakennettu mikrofoni tuottaa kristallinkirkkaan äänen, kun taas uniajastimen avulla voit omaksua unelman saumattomasti. Lisäksi siisti kaapelihallinta varmistaa, että työpöytäsi pysyy puhtaana ja siistinä.

Yhteensopivuus: iPhone 5 - iPhone 8 Plus

USP: Uniajastin

Tutustu Amazoniin

# 5. iHome iPL23

iHome iPL23 on yksinkertaisesti hienoimpia telakointiasemia, joissa on herätyskello iPhone 5: lle. Tässä telakassa todella arvostan reson8-kaiutinkammioita, jotka tuottavat upean äänenlaadun. Siksi rakastat musiikin suoratoistoa tällä kaiuttimella.

Teline pitää laitteesi täydellisesti lataamassa sitä nopeasti ja turvallisesti. Voit kurkistaa uusimpiin ilmoituksiin ja nauttia handsfree-videopuheluista. FM-radio, jossa on 6 esiasetettua muistia, tuo siihen enemmän arvoa. Mukana on myös erittäin kätevä herätyskello, jonka avulla pysyt ajan tasalla.

Yhteensopivuus: iPhone 5 - iPhone 8 Plus

USP: Reson8-kaiutinkammio

Tutustu Amazoniin

Siinä kaikki, ihmiset!

Valintasi?

Valitsitko ihanteellisen lataustelineen iOS-laitteellesi? Olisin todella iloinen saadessani tietää sen nimen ja ominaisuudet, jotka olet löytänyt siinä arvokkaana.

Haluat ehkä myös tarttua näihin viesteihin:

  • Parhaat iPhone 5 -lompakkokotelot
  • Parhaat iPhone 5 -autolaturit
  • Parhaat iPhone 5 -pankit
  • Parhaat iPhone 5 -autotelineet

Uusimmat viestit