iTunes-virhe 9? Kuinka korjata se päivitettäessä iPhone / iPad

Toisin kuin iTunes-virhe 3194 tai virhe 4014, iTunes-virhe 9 ei ole kovin yleinen virhekoodi. Mutta kun se osuu, kaikki mitä yritit tehdä, pysäytetään. Useimmissa tapauksissa virhe 9 tulee esiin, kun yrität päivittää laiteohjelmistoa.

Kuten useimmat virhekoodit, iTunes-virheen 9 korjauksia on useita. Mikä saattaa toimia jollekin, ei ehkä toimi sinulle. Sinun täytyy kokeilla kaikkia mahdollisuuksia.

Kuinka korjata iTunes-virhe 9

Laitteisto vs. ohjelmisto

Applen tukisivulla luetellaan virhe 9 mahdollisina tietoturvaohjelmisto-ongelmina. Tämä voi olla palomuuri, joka estää pääsyn tietyille verkkosivustoille / verkkoresursseille (kuten iTunes yrittää ladata jotain Applen palvelimilta). Jotkut muut verkkosivustot (ja käyttäjät, jotka ovat löytäneet joitain ratkaisuja) huomaavat tämän virheen tapahtuvan laitteisto-ongelmien (viallinen kaapeli, viallinen USB-portti, vahingossa irrotettu jne.) Vuoksi

Yritämme korjata virheen 9 molemmilla näistä vaihtoehdoista.

USB-portti

Yksi ensimmäisistä asioista, joita voit kokeilla, on vaihtaa USB-portti, johon kaapeli liitetään. Tämä on liian yksinkertaista, tiedän, mutta olisit yllättynyt siitä, kuinka satunnaisesti tämä korjaa kaikki hikka, kun yrität päivittää laiteohjelmistoa.

Toinen tietokone

Jos voit käyttää toista tietokonetta / kannettavaa tietokonetta, johon iTunes on asennettu, toinen asia, jota voit kokeilla, on päivittää / päivittää iDevice toisella tietokoneella. Kyllä, tämä on toinen perusasia kokeilla.

Kaapeli irrotettu / viallinen kaapeli

Kun kaapeli on irrotettu / löysä, iPhone menettää yhteyden iTunesiin. Tämä johtaa lukuisiin virheisiin (eri numeroihin) ja näyttää siltä, ​​että virhe 9 (vaikka sitä ei ole dokumentoitu Applen tukisivulla) voi myös olla yksi niistä.

Turvallisuus / virustorjunta / palomuuri

Täältä se saa kaiken ohjelmistoista.

Jos olet määrittänyt palomuurin tai muodostanut yhteyden välityspalvelimen / VPN: n kautta, varmista, että tämä ei estä iTunesia muodostamasta yhteyttä Apple-palvelimiin etänä. Kun yrität päivittää iPhonea / iPadia, iTunes muodostaa yhteyden Appleen, tarkistaa hajautukset, suojausavaimet jne. (Joukko tavaroita, joita se käyttää varmistaakseen, että iPhone tai iPad on teknisesti "päivitettävä / päivitettävä").

Jos iTunes yritetään joskus yrityksen aikana muodostaa yhteys Applen palvelimiin, se aiheuttaa virheen. Virhe 9 on silloinkin harvinaisuus (yleisempi on virhe # 2 ja virhe # 16xx). Mutta silti, koska se on dokumentoitu, sinun on yritettävä korjata palomuuri-asetukset.

Eri käyttöjärjestelmissä ja eri kokoonpanoissa on erilaiset välityspalvelimen tai palomuurin määritykset. Saatat joutua säätämään niitä niin, että kaikki palvelimet ovat käytettävissä.

Siinä kaikki, ihmiset!

Voit vapaasti jakaa ajatuksiasi ja palautettasi kanssamme kommenttiosassa.

Uusimmat viestit