Paras iPhone 8 Plus -panssarilasi

Näytönsuojat ovat välttämätön kosketusnäytön turvallisuuden kannalta. Siksi haluat tutustua tähän hienoimpaan kokoelmaan parhaista iPhone 8 Plus -puhelimen panssarilaseista, jotta voit valita täydellisen suojan näytölle. Kun valitsin nämä 10 parasta karkaistua lasisuojaa iPhone 8 Plus -puhelimelle, varmistin, että ne tarjoavat kirkkauden ja ovat erittäin reagoivia. Olen noutanut vain ne, joilla on alan standardikovuus. Lähdetäänpä selvittämään, mitä muuta heillä on tarjottavanaan!

1. Spigen

Spigen-näytönsuoja on suunniteltu luotetuksi näytön suojaksi. Täydellinen leikkaus; vartija tarjoaa kattavan kosketusnäytön ja vaivaton asennus. Valmistettu korkealaatuisesta karkaistusta lasista, se tarjoaa terävän terävyyden. 9H-kovuudella varustettu suoja pystyy täysin suojaamaan näytön jopa terävää veistä vastaan.

Se on tehty tapausystävälliseksi ja tuntuu erittäin herkältä kosketukselle. Lisäksi sitä on saatavana kaksoispakkauksissa, joissa on elinikäinen takuu.

USP: 9H kovuus

Tutustu Amazoniin

2. SOSO

Tämä karkaistu lasi on 99,99% teräväpiirtoisella kirkkaalla hydrofobisella ja oleofobisella pinnoitteella suojattu sormenjälkien öljyä ja hikijäämiä vastaan. Se on tarkasti laserleikattu sopimaan puhelimeesi täydellisesti ja peittämään näytön tarkasti.

Lisäksi se on uskomattoman helppo asentaa ilman, että sen alle muodostuu ilmakuplia ja roskia. Kovuus suojaa näyttöäsi naarmuilta, pölyltä ja yleiseltä kulumiselta. Se on myös yksi iPhone 8 Plus: n edullisimmista näytönsuojista.

USP: Halpa

Tutustu Amazoniin

3. i-Blason

i-Blason-näytönsuoja on valmistettu hienoimmasta karkaistusta lasimateriaalista ja täysin naarmuuntumaton. Kuvan täydellisen aukon ansiosta se peittää näytön kokonaan.

9H-kovuudella se on erittäin kestävä ja siinä on hieman lyhyemmät reunat, jotta kotelo ei nosta lasia. Oleofobinen pinnoite estää sormenjälkiä ja tahraa vahingoittamasta suojuksen toimivuutta. Lisäksi tämä suoja on saatavana kahdessa pakkauksessa.

USP: Oleofobinen pinnoite

Tutustu Amazoniin

4. Ailun

LK-näytönsuoja on uskomattoman ohut. Mutta älä mene ohuen muotoilunsa ansiosta, sillä sen kovuus on 9H, joka on riittävän hyvä puolustamaan näyttöä jopa teräviä esineitä vastaan.

Siksi sinun ei tarvitse huolehtia näytön suojauksesta, vaikka se valitettavasti kohtaisi ruman kohtaamisen näppäinten kanssa. Joustava lasi tarjoaa vaivattoman asennuksen ja on tehty koteloystävälliseksi.

Teräväpiirtotarkkuus takaa optimaalisen katselukokemuksen. Hydrofobinen ja oleofobinen seulapäällyste pitää hiki ja öljyjäämät poissa. Tämän seurauksena se jatkaa toimintaansa täysimittaisessa muodossa pitkään. Lisäksi tämä huippuluokan näytönsuoja on saatavana kaksoispakkauksissa.

USP: HD-selkeys

Tutustu Amazoniin

5. ZAGG InvisibleShield

ZAGG InvisibleShieldistä on tehty ensiluokkainen näytönsuoja. Se on valmistettu korkealaatuisesta karkaistusta lasista ja on täysin naarmuuntumaton.

Teräväpiirtoinen selkeys ja kyky suurelle kosketusherkkyydelle tekevät siitä todellisen sopimuksen. Aluksella vakiintuneen kovuuden ansiosta se on panssaroitu kestämään kauan. Se tarjoaa ilman kuplia asennuksen eikä jätä jälkiä poistettaessa.

USP: Laadukas karkaistu lasi

Tutustu Amazoniin

6. amFilm

Yksi laatu, joka tekee amFilmistä niin hyödyllisen, on kyky tuottaa 99%: n kirkkaus. Vain 0,3 mm: n paksuudella se on yksi markkinoiden ohuimmista näytönsuojista. 9H-pintakovuus tekee siitä erittäin kestävän.

Oleofobinen pinnoite pitää sormenjäljet ​​kaukana eikä myöskään anna lian kerääntyä. Koska se on erittäin herkkä kosketukselle, sinulla on mukavampaa aikaa samalla kun hyödynnät kosketuseleitä. Ennen kaikkea saat tämän näytönsuojan kaksoispakkauksissa.

USP: Anti-sormenjälki

Tutustu Amazoniin

7. Tech Armor

Tämä Tech Armorin ballistinen lasinen näytönsuoja on se, mitä tarvitset tarjoamaan luotettavan suojan kosketusnäytölle. Pääasiassa kaarevien reunojen takia se asennetaan tahrattomasti näytölle.

99,99% HD-kirkkaus parantaa valtavasti katselukokemustasi. Koska se on erittäin herkkä, nautit 3D Touchin käyttämisestä laitteellasi.

Oleofobinen pinnoite pitää öljyn ja hiki poissa; säilyttäen siten laadunsa pitkään. Lisäksi tällä huippuluokan näytönsuojalla on elinikäinen takuu.

USP: Erittäin herkkä

Tutustu Amazoniin

8. JETech

JETech tarjoaa ilman kuplia asennuksen. Pyöreillä reunoilla varustettu näytönsuoja on asennettu saumattomasti näyttöön. 0,33 mm: n paksuus tekee siitä yhden markkinoiden ohuimmista suojuksista.

Se kestää naarmuja jopa 9H kovuudella. Korkea vaste ja läpinäkyvyys tekevät siitä erittäin käyttäjäystävällisen. Pakkaus sisältää 2 kpl karkaistua lasia.

USP: Kuplaton asennus

Tutustu Amazoniin

9. Ringke

Tämä Ringke-urheilulasi on tyylikäs kaarevuus, jonka avulla se voidaan asentaa tarkasti tasaiselle pinnalle. Se on vain 0,3 mm paksu. Ensiluokkainen karkaistun lasin pinta on poikkeuksellisen vahva, joten se kestää naarmuja helposti.

9H-kovuus vahvistaa entisestään sen kestävyyttä, kun taas sileä pinta lisää käyttökokemustasi. Siitä huolimatta, tässä tapauksessa ystävällinen näytönsuoja tulee kaksoispakkauksissa.

USP: Tyylikäs kaarevuus

Tutustu Amazoniin

10. OtterBox ALPHA -LASISARJA

Tämä OtterBox ALPHA GLASS -SARJAN näytönsuoja on perustettu tarjoamaan teräväpiirtotarkkuus, joka vahvistaa valtavasti katselukokemustasi. Särkyjen estävä rakenne on erittäin vahva ja pystyy täysin estämään naarmuuntumisen. Se tarttuu täydellisesti tasaiselle pinnalle; tarjoaa täyden kattavuuden.

Lasi ei salli tahran tai pölyn kertymistä. Se on erittäin sileä ja erittäin herkkä kosketukselle. Siksi sinulla ei ole mitään ongelmia pyyhkäisemisen tai 3D Touchin käyttämisessä laitteellasi.

USP: Särkymisenesto

Tutustu Amazoniin

Valintasi?

Olettaen, että kaikki nämä näytönsuojat ovat onnistuneet läpäisemään happotestisi! Kumman olet valinnut laitteellesi?

Olenko unohtanut sisällyttää tähän listaan ​​mitään yläsuojaa? Kerro minulle siitä alla olevissa kommenteissa.

Haluat ehkä viitata myös näihin viesteihin:

  • Parhaat iPhone 8 Plus -kotelot
  • iPhone 8 Plus -lompakkokotelot
  • Parhaat iPhone 8 Plus -puskurikotelot

Uusimmat viestit