Parhaat FTP-asiakkaat Macille: Siirrä verkkosivustosi tiedot nopeasti

FTP on lyhenne sanoista File Transfer Protocol, joka auttaa käyttäjiä siirtämään tiedostoja tietokoneista palvelimille verkkoprotokollan kautta. Tämä prosessi suoritetaan ottamalla apua useista FTP-sovelluksista. Jos käyttäjä on isännöinyt useita verkkosivustoja eri palvelimilla, hän voi siirtää tietoja FTP-sovelluksella. FTP-asiakas auttaa sinua hallitsemaan verkkosivustosi tietoja, mikä on erittäin tärkeää kaikille käyttäjille.

Olemme listanneet parhaat FTP-asiakkaat Macille, joka on epäilemättä maailman suosituin alusta. Kun käytät mitä tahansa luetelluista FTP-asiakkaista, huomaat, että voit helposti hallita verkkosivustoasi ja tietojasi. Tarkista alla mainittu luettelo FTP-asiakkaista ja valitse tarpeisiisi ja budjettiisi sopiva (joo, joillakin FTP-asiakkailla on hinta.)

Parhaat FTP-asiakkaat Macille

Valinnan helpottamiseksi olemme listanneet ensin ilmaiset ja sitten maksetut asiakkaat. Voit tehdä valinnan vaatimuksesi ja budjettisi perusteella.

# 1. FileZilla (ILMAINEN)

FileZill on yksi Macin suosituimmista FTP-asiakkaista. FTP-asiakasohjelma on saatavilla ilmaiseksi, ja voit käyttää kaikkia sen palveluja, koska se on avoimen lähdekoodin ohjelmisto, jota jaetaan GNU General Public License -ehtojen mukaisesti. Voit ladata tämän FTP-asiakkaan uusimman version; se on saatavana uusimmassa versiossa FileZilla Client 3.17.0, joka julkaistiin 22. huhtikuuta 2016. Viimeisimmän version mukaan tämä ohjelmisto näyttää paikallisten tiedostoluettelon edistymisen, jos lataat rekursiivisesti jonossa olevia paikallisia tiedostoja. Lisäksi saat paremmat latausnopeudet dynaamisilla TCP-puskurikokoilla.

Lataa FileZilla

# 2. Cyberduck (ilmainen)

Monilla käyttäjillä on tapana ladata ja ladata tiedostoja palvelimelta usein; tällaisille käyttäjille Cyberduck on paras FTP-asiakas, koska sillä on yksinkertainen käyttöliittymä, joka tekee suorituskyvyn helpoksi. Cyberduckilla voit helposti käsitellä FTP-, SFTP-, Webdav- ja S3 FTP -siirtoja. Jotkut muut Cyberduckin ammattilaiset ovat integrointi ulkoisten toimittajien kanssa, tyylikäs käyttöliittymä ja kyky integroitua Dropboxiin. Huomaa, että Cyberduckia käytettäessä tiedostojen siirrot saattavat aikakatkaista, jos käytät SSL-yhteyksiä.

Lataa Cyberduck

# 3. MacFusion (Vapaa)

MacFusion on toinen avoimen lähdekoodin Mac-sovellus, jonka avulla voit työskennellä palvelimilla olevien tiedostojen kanssa. Käyttöliittymä on niin kutsuva, että sinusta tuntuu kuin olisit työskennellyt tietokoneellasi. MacFusionissa on Volume in Finder, jonka avulla voit käyttää valitsemiasi Mac-sovelluksia työskennellessäsi. FTP-asiakas tukee SSH / SFTP- ja FTP-palvelimia. Se on käyttöliittymä MacFUSE-ohjelmistolle ja laajennusten luomisen mahdollistamiseksi muulle FUSE-tiedostojärjestelmälle; MacFusion tarjoaa laajennuksen sovellusliittymään. MacFusion päivitetään 2.0.4-versiossaan SnowLeopard-yhteensopivuuden korjaamiseksi. Voit käyttää tätä FTP-asiakasta Mac OS X 10.5: ssä tai uudemmassa.

Lataa MacFusion

Tutkitaan nyt muutamaa maksettua FTP-asiakasta Macille.

# 4. SöpöFTP

Tässä on edistynein Mac FTP -asiakasohjelma sinulle. Arvostavat sen monisäikeistä ohutta metalliliitäntää, jolla on vankat automaatio-ominaisuudet. CuteFTP suojaa FTP-istuntojasi tehokkaalla tietoturvallaan. FTP-asiakas vapauttaa erinomaisen suorituskyvyn Mac-tietokoneillesi Secure Shell 2- tai Secure Socket Layer -protokollillaan. Voit siirtää useita tiedostoja samanaikaisesti ja liikkua sivustoissa samalla kun siirrät tiedostoja. Siirtonopeuden nopeuttamiseksi voit jakaa yhden tiedoston useisiin osiin.

Hinta: $39.99

Lataa CuteFTP

# 5. Lähetä

Transmit on älykäs FTP-asiakas, joka tunnetaan joustavuudestaan. Se on suunniteltu erityisesti Mac-tietokoneille; FTP-asiakas tukee SFTP-, S3- (Amazon.com-tiedostopalvelut) ja iDisk / WebDAV-protokollia. Transmit näyttää melkein Macin kaltaisen käyttöliittymän, joten on hienoa työskennellä tämän asiakkaan kanssa. Jos työskentelet tiettyjen kohteiden kanssa usein, Lähetä-toiminnolla voit luoda vedä ja pudota -järjestelmän. Sen lisäksi, että synkronoidaan Macin kanssa, se integroituu myös Finderiin; Tämän avulla voit liittää FTP-taltion työpöydälle kuten olisit tehnyt minkä tahansa ulkoisen aseman kanssa.

Hinta: $34

Lataa Lähetä

Jaa palautteesi meille kommentissa, Facebookissa, Twitterissä ja Google Plus -palvelussa.

Uusimmat viestit