Asenna uudet näytönsäästäjät Mac OS X: ään [ohjeet]

Mac OS X: ssä on joukko todella mahtavia HD-näytönsäästäjiä. Mutta ne eivät voi koskaan olla tarpeeksi. Haluat ladata ja asentaa muita jännittäviä näytönsäästäjiä verkosta - sanoa esimerkiksi uusia elokuvan näytönsäästäjiä tai festivaaliteemaisia ​​näytönsäästäjiä.

Näytönsäästäjien asentaminen oli helppoa (ne ovat edelleen helppoja), mutta tapa, jolla lisäsit ne kirjastoosi, on muuttunut Mac OS X Mavericks- tai Yosemite-käyttöjärjestelmissä. Ohjelmistopäivitykset ja GateKeeper-tietoturva ovat pidentäneet menettelyä hieman. Ja muutamalle ihmiselle monimutkainen.

Se ei ole enää kaksoisnapsauta ja asenna -menettelyä, etenkään kolmansien osapuolten sovelluksissa. Jos yrität tehdä niin, saat virheilmoituksen, että tiedostoa ei voi avata, koska se on tuntemattomalta kehittäjältä. Älä kuitenkaan lannistu! Tässä on pari tapaa asentaa suosikki näytönsäästäjät verkosta Mac OS X: ään.

Näytönsäästäjän lisääminen napsauttamalla Mac-tiedostoa hiiren kakkospainikkeella

Tämä menetelmä toimii tiedostoissa, joiden tunniste on .saver. Noudata menetelmää # 2 tiedostojen, joiden laajennus on .qtz, laajennus.

Vaihe 1. Avata "Finder" telakastasi.

Vaihe # 2. Etsi siinä asennettava näytönsäästäjä. Se päättyy laajennuksellajotkut_nimi.säästäjä ” (jokin_nimi on tiedostonimi.) Napsauta hiiren kakkospainikkeella tiedostoa ja valitse "avata."

Vaihe # 3. Näkyviin tulee varoitusviesti: ”some_name.saver on tuntemattomalta kehittäjältä. Haluatko varmasti avata sen? " Klikkaus "Avata.”

Vaihe # 4. "Järjestelmäasetukset ” käynnistyy automaattisesti Näytönsäästäjä-ikkunassa. Sen avulla saat valintaikkunan, jossa pyydetään asentamaan valittu näytönsäästäjä nykyisille käyttäjille tai kaikille Mac-tietokoneesi käyttäjille. Valitse oikea ruutu ja napsautaAsentaa."

Vaihe # 5. Aktivoi nyt uusi näytönsäästäjä luettelosta tavalliseen tapaan.

Näytönsäästäjän lisääminen Näytönsäästäjä-kansion kautta Macissa

Tämä menetelmä toimii tiedostoissa, joiden tunniste on.qtz. "

Vaihe 1. Lehdistö Komento + vaihto + G ja tyyppi ~ / Kirjasto / Näytönsäästäjät /

Vaihe # 2. Vedä ladattua näytönsäästäjätiedostoaNäytönsäästäjät”-Kansio. (sivuhuomautus: voit vetää .saver-tiedostot kansioon ja ne toimivat myös)

Vaihe # 3. Palaa takaisin Apple-valikkoon → Järjestelmäasetukset → Työpöytä- ja näytönsäästäjät etsimään ja käyttämään tiedostoa.

Merkintä että jos haluat näytönsäästäjän olevan kaikkien Macin käyttäjien käytettävissä, siirry ensimmäisessä vaiheessa kohtaan / Kirjasto / Näytönsäästäjät / (ohita ~).

Siinä kaikki ihmiset!

Jaa palautteesi kanssamme kommentissa.

Uusimmat viestit