Kuinka palauttaa poistetut tiedostot iCloudista

Poistamalla joitain tarpeettomia tietoja, poistat vahingossa joitain tärkeitä tiedostoja. Ja nyt olet epätoivoisesti valmis palauttamaan kaikki poistetut tiedostot iCloudista tietokoneellasi tai iOS-laitteellasi.

Ota hengitys, kaveri! Sinulla ei ole lainkaan onnea. ICloud-tiedostojen palautusjärjestelmän ansiosta poistettujen tiedostojen palauttaminen sekä Macissa että iPhonessa on vaivatonta. Tietysti on joitain rajoituksia, mutta voit hakea suurimman osan kadonneista tiedostoista.

  • Kuinka palauttaa poistetut iCloud-tiedostot Macissa tai Windows PC: ssä
  • Äskettäin poistettujen tiedostojen palauttaminen iCloud Drivesta iPhonessa ja iPadissa

Kun poistat tiedostoja, ne pysyvät iCloudissa jopa 30 päivää ennen kuin ne poistetaan pysyvästi. Koska iCloud-varmuuskopiointi sisältää suurimman osan välttämättömistä tiedostoista, kuten sovellustiedot, laiteasetukset, HomeKitin määritykset, iMessage, valokuvat, videot, Apple-palveluiden ostohistoria, kuten musiikkisi, elokuvat, TV-ohjelmat, sovellukset, kirjat ja paljon muuta, voit hakea tavarasi ilman kipua.

Puhuminen iCloud-tietojen palauttamisesta sen ei tiedetä olevan erittäin nopea. Lisäksi voit palauttaa poistetut tiedot tehokkaasti vain tietokoneen icloud.com-sivustosta.

Vaikka uusimpien iOS-versioiden avulla voit palauttaa äskettäin poistetut tiedostot, se ei ole vielä ihanteellinen tapa. Joten, jos haluat palauttaa tiedot hieman tehokkaammin, sinun on oltava työpöydällä aktiivinen Internet-yhteys käytettävissä!

Kuinka palauttaa poistetut iCloud-tiedostot Macissa tai Windows PC: ssä

Vaihe 1. Avaa mikä tahansa selain tietokoneellasi ja siirry osoitteeseen icloud.com. Sitten, kirjaudu sisään iCloud-tilillesi.

Vaihe # 2. Napsauta nyt Asetukset-kuvake.

Vaihe # 3. Alla "Pitkälle kehittynyt" -osassa, sinulla on useita vaihtoehtoja:

  • Palauta tiedostot
  • Palauta yhteystiedot
  • Palauta kalenterit ja muistutukset
  • Palauta kirjanmerkit

Valitse nyt vaatimuksen mukainen vaihtoehto. Valitse sitten ja valitse haettavat tiedot. Lopulta osui Palauta-painike.

On myös mahdollisuus valita kaikki tiedot, joten valitse tämä vaihtoehto, jos haluat saada kaiken takaisin. Odota sitten jonkin aikaa, koska iCloud-tietojen palautus ei toimi nopeaan nopeuteen. Kaikki valitsemasi tiedot palautetaan vastaavissa sovelluksissa tai alkuperäisissä sijainneissa.

iOS 11: ssä tai uudemmassa on natiivi tiedostojenhallinta nimeltä "Tiedostot", jonka avulla voit noutaa äskettäin poistetut tiedostot iCloud Drivesta. Joten, jos olet poistanut jonkin iCloud-asematiedostostasi, noudata seuraavia ohjeita palauttaaksesi ne iOS-laitteellesi.

Äskettäin poistettujen tiedostojen palauttaminen iCloud Drivesta iPhonessa ja iPadissa

Vaihe 1. Avata Tiedostot-sovellus iOS-laitteellasi.

Vaihe # 2. Napauta nyt Selaa-välilehti ja osui sitten Äskettäin poistettu.

Vaihe # 3. Seuraavaksi sinun pitäisi nähdä kaikki poistetut tiedostot. Näpäytä Valitse oikeassa yläkulmassa ja valitse sitten tiedostot, jotka haluat palauttaa ja osui Palauta-painike.

Se siitä! Nämä tiedostot ovat nyt saatavilla alkuperäisessä kansiossaan.

Käärimistä…

Nyt kun tiedät kuinka palauttaa kadonneet tiedostot, käytä menetelmiä tietojen palauttamiseen, jos joskus löydät itsesi aidan väärälle puolelle. Olisi parempi, jos itse iOS-laitteessa olisi ollut täysimittainen tietojen palautusjärjestelmä. Toivon, että Apple sisällytti sen ennemmin kuin myöhemmin.

Katso myös alla olevat viestit:

  • iCloud Storage: SWOT-analyysi ja miksi se on parempi kuin muut pilvipalvelut
  • Parhaat iTunes-vaihtoehdot Macille ja Windows PC: lle
  • Parhaat tiedostojenhallintasovellukset iPhonelle ja iPadille
  • Asiakirjojen ja tietojen poistaminen iPhonessa ja iPadissa

Uusimmat viestit