Kuinka käyttää valokuva-albumeja työpöydän taustakuvana Macissa

Photos-sovellus Macissa on yhtä kykenevä kuin iPhonessa. Sovellus hallinnoi kaikkia muistojasi helposti, jolloin voit käyttää niitä myös muissa kolmannen osapuolen sovelluksissa. Jokaisella on jokin tilaisuus tai ryhmä tilaisuuksia lähellä sydäntä. Nämä muistot siepataan valokuva-albumien muodossa.

Eikö olisi ihanaa, jos voit asettaa nämä kuvat työpöydän taustakuvaksi Mac-tietokoneellesi? Lisäksi kuva muuttuu ennalta määrätyllä aikavälillä, mikä herättää kaikki muistot eloon. Juuri tätä opastamme tässä artikkelissa. Tarkista vain prosessin tekeminen.

Kuinka käyttää valokuva-albumeja työpöydän taustakuvina Macissa

Vaihe 1. Avaa JärjestelmäAsetukset napsauttamalla Apple Menu.

Vaihe # 2. Napsauta nytTyöpöytä ja näytönsäästäjä”Osio.

Vaihe # 3. Napsauta sen alapuolellaTyöpöytä”-Välilehti.

Vaihe # 4. Napsauta vasemmanpuoleisessa paneelissa pienikolmio Valokuvat-osion vieressä. Tämä tuo näkyviin lisäasetukset.

Vaihe # 5. Voit nyt valita Hetki, kokoelma, vuosi, Paikka tai Jaettu iCloud-albumi.

Vaihe # 6. Kun olet valmis valitsemaan albumin, napsauta avattavaa valikkoa ja valitse, miten haluat kuvan näkyvän ruudulla. Voit käyttää Täytä näyttö, Sovita näyttöön, Venytä täyttöön, Keskitä tai laatta vaihtoehto.

Vaihe # 7. Nyt, jos haluat vaihtaa taustakuvan ennalta määrätyllä aikavälillä, sitten rasti ruutu siinä lukee "Vaihda kuva. ” Aivan sen vieressä, valitse aikaväli muutamasta sekunnista minuutteihin. Voit myös kehottaa Maciasi vaihtamaan taustakuvan joka kerta kun kirjaudut sisään tai joka kerta kun herätät Macin lepotilasta.

Siinä kaikki ihmiset!

Näin asetat valokuva-albumin taustakuvaksi Mac-tietokoneellesi. Voit jättää palautteen kommentoimalla alla.

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found