Parhaat iPhone SE / 5s -lompakkokotelot vuonna 2021

Lompakkokytkinkotelo iPhonellesi toimii paitsi tyylikäs tyyli, mutta on myös kätevä, koska se antaa sinulle tilaa tallentaa kaikki lisävarusteet kätevästi. Kaikkien luottokorttien, käteisen ja henkilökorttien säilyttämisen ansiosta iPhone SE / 5s -kotelokotelot palvelevat molempia toimintoja ja kuvaavat viljeltyä muotoilua.

1. Kaksitoista eteläkirjaa

Jos tyylikäs muotoilu sopii makuun, on todennäköistä, että löydät Twelve South BookBookin suoraan rahasta.

Tämä kotelo on veistetty korkealaatuisesta nahasta ja tuo esiin rikkaan ammattitaidon. Ylellisen nahkarakenteen ansiosta kansi tarjoaa ylimääräisen pidon.

Mahdollisuus pitää useita kortteja ja käteistä tekee BookBookista loistavan matkakotelon. Suojauksesta puhuttaessa tämän vintage-kannen ei pitäisi pettää iPhonea.

USP: Vaikuttava vintage-muotoilu

Tutustu Amazoniin

2. SHIELDON

SHIELDON folio -lompakkokotelossa on hienostunut muotoilu, jonka pitäisi sopia täydellisesti toimeenpanoprofiilisi kanssa. Kova PC-sisustus vahvistaa aitoa lehmännahkaa.

Käynnistettävän siistin ammattitaidon ansiosta sillä on tyylikäs ulkoasu, jotta se tekisi merkittävän parin kompaktin iPhonen kanssa. On useita kortinhaltijoita ja rahatasku pitämään henkilöllisyytesi, luottokorttisi ja jotkut dollarin setelit turvassa. Toinen hyödyllinen ominaisuus on jalustatoiminto, jonka avulla voit tuoda elämää mediaelämään.

USP: Hienostunut muotoilu

Tutustu Amazoniin

3. TUCCH

Jos etsit halpaa lompakkokytkinkoteloa, sinun on harkittava vakavasti TUCCHia. Syy, miksi sanon sen, koska tämä kansi nappaa useimmat laatikot huolimatta siitä, että se on vain 17,99 dollaria.

Rakennuksen laadusta puhuttaessa se on valmistettu pehmeästä PU-nahasta ja siinä on TPU-sisustus, joka parantaa iskunkestävyyttä. Suuri lokero yhdessä kolmen korttipaikan kanssa pystyy vastaamaan perustarpeisiisi.

Lisäksi TUCCH tarjoaa tämän kannen joissakin kauniilla sävyillä, kuten punaisella, vaaleanpunaisella, sinisellä ja muulla.

USP: Iskunkestävä muotoilu

Tutustu Amazoniin

4. Silk Wallet Slayer Vol.1

Pitäisikö sinun kokeilla toista lompakkokoteloa, Silk Wallet Slayer Vol. 1 olisi hieno valinta. Mikä asettaa tämän tapauksen käyrän eteen, on kyky paitsi tallentaa enintään kolme korttia ja rahaa, myös pitää iPhonen tyyli ennallaan.

Silk on lujittanut sitä kaksinkertaisilla kerroksilla varmistaakseen, että kansi kestää kolhuja. Yritys tarjoaa näytönsuojan maksutta, jotta näytöllä on täydellinen suoja naarmuilta. Eikä siinä kaikki, Wallet Slayer on saatavana joissakin tyylikkäissä värivaihtoehdoissa, kuten kaunis vihreä ja viileä punainen.

USP: Pienikokoinen ja piilotettu korttipaikka

Tutustu Amazoniin

5. SHANSHUI

Valitse SHANSHUI, jos haluat saada kohtuullisen hyvän lompakon kannen kuluttamatta tonnia dollareita. Tämä PU-nahkakotelo on siisti muotoilu ja siinä on useita taskuja korttien ja käteisen säilyttämiseen.

RFID-estotekniikka tarjoaa kaivatun suojan korttisi tiedoille. Irrotettavan rakenteen ansiosta sinulla on vapaus vähentää irtotavaraa.

Iskuja vaimentavalla sisätilalla on tärkeä rooli SHANSHUI: n luotettavassa suojakannessa. Lisäksi tämä folio-lompakkokansi on seitsemässä huomattavassa sävyssä, kuten ruusunpunainen, kaunis vaaleanpunainen ja paljon muuta.

USP: Vaikuttava irrotettava muotoilu

Tutustu Amazoniin

Siinä kaikki ihmiset!

Kumpi pidät eniten? Älä jaa valintasi kanssamme alla olevassa kommentissa.

Uusimmat viestit