Parhaat Mood Board -sovellukset iPhonelle ja iPadille vuonna 2021

Muutaman vuoden ajan mielialalautailu on saavuttanut huippunsa. Sosiaalisen median myötä pelkät suunnittelijat eivät käytä mielialalevyjä. Ihmiset ovat alkaneet ilmaista itseään mielialalevyillä. Meillä on pari sovellusta, jotka auttavat sinua luomaan täydellisen mielialan. Tutustu iPhonen ja iPadin parhaisiin tunnelmataulusovelluksiin tässä sovellusvalikoimassa.

1. Canva

Minulle Canva on kuin go-to-sovellus kaikkiin graafisiin tarkoituksiini. Luon Instagram-tarinoitani, YouTube-pikkukuvia ja monia muita asioita Canvan avulla. Tapasin äskettäin tämän henkilön, joka suosittelee Canvan käyttämistä mielialalevyjen luomiseen. Aluksi nauroin sen, mutta tutkittuani sain selville, että voit helposti luoda mielialalevyjä Canvan avulla.

Valitse vain tyhjä asettelu tai mielialalevyn malli ja aloita haluamiesi kuvien ja kuvien lisääminen. Lisää lainauksia tai tekstiä ja valitse fontit, ja olet valmis, valmis ja valmis. Katso, sanoin, että se on kakku.

Hinta: Ilmaiset / sovelluksen sisäiset ostokset

ladata

2. Adobe Spark

Adobe Sparkia voidaan helposti kutsua maallikkoversioksi Adobe Photoshopista. Vaikka voit luoda kauniin vision tai mielialalevyjä Photoshopiin, se voi olla hiljainen ja pelottava tehtävä harrastajille. Adobe Spark on paras ratkaisu ja vaihtoehto Photoshopille.

Ihmiset ympäri maailmaa ovat rakastaneet tämän sovelluksen käyttöä yksinkertaisempana vaihtoehtona yhä niin monimutkaiselle Adobe Photoshopille. Tunnelmalevyjen luominen hämmästyttävillä esteettisillä suodattimilla ja asetteluilla on kuin kakku tässä sovelluksessa. Tutki luovuuttasi luomalla moodboard tähän sovellukseen.

Hinta: Ilmaiset / sovelluksen sisäiset ostokset

ladata

3. Sana Swag

No, pääasiassa kiehtovien Insta-tarinoiden luomiseen, joissa on houkuttelevaa tekstiä ja tekstityksiä, Word Swag on loistava tapa vahvistaa myös Mood-taulua.

Kun olet luonut visuaalisesti houkuttelevan visuaalisen taulun millä tahansa tämän luettelon sovelluksella, siirry Word-swagiin ja lisää upeita hienoja fontteja luomukseesi. Sovellus tarjoaa myös automaattisen tekstityylin, joka sopii kuvaan, ja voit valita, haluatko käyttää sitä vai mennä minkä tahansa muun tyylin kanssa.

Hinta: Ilmaiset / sovelluksen sisäiset ostokset

ladata

4. Pinterest

Olisin tekemisessä julman rikoksen, jos en mainitsisi Pinterestiä tässä parhaiden mielialalevysovellusten luettelossa. Siitä lähtien, kun se julkaistiin vuonna 2010, sitä mainostetaan mielialan noususovelluksen numerosovelluksena. Kodin sisustaminen tai itsetehtyjen tekeminen tai matkan suunnittelu tai mikä tahansa; Pinterest on globaali go-to-sovellus inspiraation saamiseksi.

Kiinnität haluamasi viestit, ja ne tallennetaan luomallesi taululle. Tämä lauta itse toimii mielialahallituksena, joka antaa sinulle visuaalisesti mielenkiintoihisi liittyviä ideoita ja inspiraatioita. Voit luoda useita tauluja tarpeidesi mukaan ja lajitella nastat vastaavasti. On sanomattakin selvää, että miljoonan muun Pinterest-ystävän ja minun mukaan tämä sovellus on paras Mood Boarding -sovellus.

Hinta: Vapaa

ladata

5. Yli

Over on yhdistelmä Canva- ja Word Swag -sovelluksia, kun on kyse mielialalevyjen tekemisestä. Sovelluksella on käyttöliittymä, joka liittyy täysin Canvaan, jossa voit luoda mielialalaudan samalla tavalla kuin tekisit Canvassa.

Kun olet tyytyväinen mielialasi näyttämään, voit lisätä hienoja fontteja ja tarroja. Fontit ja tarrat lisäävät ylimääräisen elementin näkötauluusi, jolloin se näyttää vieläkin miellyttävämmältä ja esteettisemmältä.

Hinta: Ilmaiset / sovelluksen sisäiset ostokset

ladata

6. Jux MoodBoard

Jos yrität löytää sopivia sanoja ideasi ilmaisemiseksi, saatat tarvita apua tästä sovelluksesta. Tunnettu go-to-sovellukseksi mielialan nousulle, tämä sovellus on tarkoitettu kaikenlaisille käyttäjille ammattimaisista suunnittelijoista ihmisiin, jotka haluavat luoda hauskoja tunnelitauluja.

Sovelluksella on upeat asettelu- ja ruudukkovaihtoehdot. Ruudukkojen lisäksi voit valita useista kirjasinvaihtoehdoista, jotka voit lisätä parantamaan taulua. Joten pohjimmiltaan se luo mielialalevyn 3 yksinkertaisessa vaiheessa: valitse asettelu, lisää kuvia ja lopuksi lisää tekstiä; niinkin helppoa.

Hinta: Ilmaiset / sovelluksen sisäiset ostokset

ladata

7. MilaNote

Jos olet henkilö, joka ei halua liikaa taiteellisia asetteluita ja etsit minimalistista ja suoraviivaa visioalusta-sovellusta, sinun kannattaa kokeilla MilaNotea. Vaikka se on muistiinpanosovellus, ominaisuus mielialalevyjen luomiseen on integroitu erittäin hyvin.

Luo visuaalisesti houkutteleva näkötaulu lisäämällä kuvia, tekstiä, linkkejä ja muita visuaalisia elementtejä. Koska tämä ei ole itsenäinen mielialalevysovellus, sillä ei ole paljon mukautusvaihtoehtoja, mutta se tekee työn hyvin.

Hinta: Vapaa

ladata

8. Morpholio Board

Sisustussuunnittelijoiden ympäri maailmaa käyttämä Morpholio Board on paras Mood Boarding -sovellus, jos haluat innolla sisustaa kotisi. Sinusta voisi nopeasti tulla sisustajasi ilman ammattitaitoa ja tietoa. Lisäksi säästät myös pari sataa dollaria.

Morphilo voi ladata sovelluksen ilmaiseksi, mutta sinun on maksettava kaikkien ominaisuuksien käytöstä. Mutta mielestäni ilmainen versio tekee kunnollisen työn antamalla sinulle käsityksen siitä, mitä haluat ja miten haluat. Sovelluksessa on laaja valikoima huonekalu- ja koriste-esineitä, joista voit saada inspiraatiota ja selata niitä. Voit myös luoda VR-tunnelaudan napsauttamalla reaaliaikaisia ​​kuvia talostasi ja sijoittamalla huonekalut vastaavasti.

Hinta: Ilmaiset / sovelluksen sisäiset ostokset

ladata

9. Näkötaulu

Tämä sovellus on vastaus kysymykseesi, kun haluat luoda mielialan, joka inspiroi sinua ja kannustaa sinua saavuttamaan tavoitteesi ja saavuttamaan tavoitteet. Tämä visio taulusovellus auttaa sinua luomaan taulun, joka auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi, visiosi, tarkemmin. Siten nimi Vision Board.

Tämä sovellus antaa sinulle vetovoiman lain mantraan perustuen päivittäisen annoksen vahvistuksia pitämään sinut motivoituneena. Osoita visuaalisesti tavoitteesi tässä sovelluksessa, ja sovellus motivoi sinua työskentelemään sen eteen. Upean grafiikan ja yksinkertaisen käyttöliittymän avulla tavoitteet eivät ole koskaan näyttäneet niin kauniilta.

Hinta: Ilmaiset / sovelluksen sisäiset ostokset

ladata

10. Kiitollisuus: Päiväkirja, Vision Board

Tämä on paljon muutakin kuin pelkkä näköalusta. Se integroi voimakkaan positiivisen psykologian auttamaan sinua elämään tyydyttävämpää elämää joka päivä. Pidä kiitollispäiväkirjaa ja ilmoittaudu kiitollisuushaasteisiin ajattelutapasi muuttamiseksi.

Lisäksi päivittäiset vakuutukset pitävät sinut raiteilla ja muistuttavat pysymisestä positiivisessa päätilassa. Näkötaulun avulla voit luoda visuaalisen esityksen siitä, mitä haluat imeä elämässäsi. Luo alaosioita Vision Board -laitteellesi ja sisällytä kullekin enintään 10 kuvaa.

Hinta: Ilmainen (4,99 dollaria kuukausittain Pro Planille)

ladata

Nämä ovat apuvälineitä visuaalisesti miellyttävien mielialalevyjen luomiseen, mutta kaikki tulee mieleesi ja luovuuteen. Joten varmista, että sinulla on sitä runsaasti, koska se on ilmainen.

Voit myös tarkistaa nämä viestit:

  • Parhaat Instagram-kuvatekstisovellukset iPhonelle ja iPadille
  • Math Solver -sovellukset iPhonelle ja iPadille
  • Parhaat Apple TV -sovellukset oppimiseen
  • Parhaat sanasto-sovellukset iPhonelle ja iPadille

Minkä sovelluksen käyttöä harkitset? Kerro meille alla olevissa kommenteissa.

Uusimmat viestit