Kuinka avata AT&T iPhone

AT&T iPhone on avattava, jos haluat käyttää toista SIM-korttia laitteellasi. Tämä johtuu siitä, että kun saat puhelimesi AT&T: ltä, se on lukittu toimimaan vain heidän SIM-korttinsa kanssa. Joten et voi yksinkertaisesti siirtyä uuteen operaattoriin milloin haluat. Tämä voi olla kätevää myös silloin, kun aiot myydä laitteesi. Joten oppitaan lisää prosessista.

 • AT&T iPhonen lukituksen avaamisen vaatimukset
 • Kuinka lähettää avauspyyntö AT&T: lle
 • Avaa iPhonen lukitus AT&T: ssä kolmannen osapuolen palveluiden avulla

Vaatimukset AT&T iPhonen lukituksen avaamiseksi

Ensinnäkin joidenkin ehtojen on täytyttävä, ennen kuin voit lähettää lukituspyynnön AT&T: lle. Sinun on varmistettava, että:

 • Sinun iPhone toimii AT&T -verkossa (ilmeisesti)
 • IPhonellasi on ei varastettuina tai kadonneina
 • IPhonellasi on ei ole ollut mukana laittomassa / vilpillisessä toiminnassa
 • Sinulla on täysin maksoi sopimuksenne tai osamaksusuunnitelma, mukaan lukien liittymämaksut. Jos ei, suorita maksut ja odota vähintään 24 tuntia ennen kuin jatkat lukituksen avaamista
 • IPhone on aktiivinen vain sinun AT&T -asiakastili ja kukaan muu
 • Kun olet päivittänyt iPhonen, sinun on odotettava 14 päivän "ostajan katumuksen" jakso ennen kuin pyydät vanhan laitteen lukituksen avaamista

Kuinka lähettää avauspyyntö AT&T: lle

Kun olet täyttänyt kaikki yllä olevat vaatimukset, sinun pitäisi Tarkista, onko iPhone tukikelpoinen lukituksen avaamiseksi. Tämä voidaan tarkistaa verkossa AT&T -sivustolta.

Kun olet vahvistanut, että laitteesi voidaan avata, lähetä avauspyyntö AT&T: lle seuraavasti:

 1. Siirry seuraavaan linkkiin: att.com/deviceunlock
 2. Lue kelpoisuusvaatimukset ja suostua avaamaan laitteesi
 3. Täytä online-pyyntölomake ja lähetä se
 4. Saat sähköpostivarmistus joka sisältää sinun avaa pyynnön numero. Pidä tämä sähköposti turvallisena, koska se on tärkeää
 5. Sinun täytyy vahvista lukituspyyntösi mennessä napsauttamalla linkkiä sisällä olevasta sähköpostista 24 tuntia vastaanottamisesta
 6. Kun olet vahvistanut, AT&T vastaa avauspyyntösi sisällä kaksi arkipäivää.

Muista, että syitä on useita pyyntösi voidaan hylätä, ja sinua saatetaan pyytää suorittamaan joitain lisävaiheita, ennen kuin voit avata AT&T iPhonen lukituksen.

Jos avauspyyntösi hyväksytään, AT&T antaa ohjeet jatkamiseen.

Avaa iPhonen lukitus AT&T: ssä kolmannen osapuolen palveluiden avulla

Jos tiedät, että AT&T ei voi avata iPhoneasi, voit kokeilla joitain kolmannen osapuolen palveluita. Saatavilla on monia vaihtoehtoja, mutta tee tutkimus ennen kuin valitset mitään.

Joitakin tunnettuja palveluita ovat DoctorUnlock ja UnlockAuthority. Ne voivat auttaa avaamaan iPhonen AT&T: ssä, ja prosessi toimii samalla tavalla kuin virallinen. Se on pysyvä ja toimii kaikkien laitemallien ja käyttöjärjestelmäversioiden kanssa.

AT&T iPhone on lukittu, mitä nyt?

Kun olet noudattanut ohjeita ja avannut puhelimesi lukituksen, voit nyt käyttää sitä minkä tahansa muun operaattorin kanssa. Sammuta vain iPhone, poista nykyinen SIM-kortti ja aseta uusi. Käynnistä sitten iPhone ja suorita asennus loppuun noudattamalla näytön ohjeita.

Yhteenvetona

Auttoiko tämä opas onnistuneesti avaamaan iPhonen lukituksen? Kerro meille alla olevissa kommenteissa. Haluat ehkä myös lukea, kuinka voit tarkistaa, onko iPhonen lukitus auki.

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found