Puridea iPhone Bluetooth -kaiutin

Langattomat Bluetooth-kaiuttimet ovat todella hauskoja. Olitpa sitten pitkällä ajomatkalla, ikimuistoisella pyöräretkellä tai mukavalla piknikillä rakkaidesi kanssa, he voivat todella piristää juhliasi, eikö vain?

Olen henkilökohtaisesti nauttinut niiden käytöstä aina, kun olen poissa ystävieni kanssa. Kaikki langattomat Bluetooth-kaiuttimet eivät kuitenkaan ole tarpeeksi hyviä vastaamaan odotuksia. Jos he menettävät yhden osaston, epäonnistuvat toisessa. Rehellisesti sanottuna kukaan heistä ei pystyisi täyttämään todellista tarvettani matkoilla.

Puridea Bluetooth-kaiutinkatsaus

Minulla on ollut kamala kokemus, Bluetooth-kaiuttimen kantaminen matkan aikana oli juuri tulossa huonoiksi ajatuksiksi mielessäni. Mutta kun törmäsin langattomaan Puridea-Bluetooth-kaiuttimeen, se vastasi ansaitusti kaikkia odotuksiani.

Mukana useita erittäin käyttäjäystävällisiä ominaisuuksia, kuten tehokas akku, virtapankki, joka on kehitetty antamaan sinun nauttia paitsi musiikista myös pitää laitteesi ladattuna, se on todella monipuolinen.

Yhdistää laitteesi välittömästi

Uusimmalla Bluetooth 4.0 -tekniikalla Bluetooth-kaiutin yhdistää laitteesi välittömästi; vain kolmessa sekunnissa. Siinä on loistava yhteysalue, jopa 33 jalkaa.

Ei ole mitään häiriötä ollenkaan. Yhdistä vain laite parhaan mukavuuden mukaan ja aloita suosikkimusiikkisi kuuntelu.

Loputon peliaika

Sisäänrakennettu litiumioniakku tarjoaa jopa kymmenen tuntia soittoaikaa. Joten, tuskin loppuu voimasta samalla kun pidät hauskaa.

Kun olet iloissasi, anna musiikin jatkua, kunnes sydämesi on täysin tyytyväinen. Siksi pitkä soittoaika ei koskaan petä sinua.

Edistyneessä Bluetooth-kaiuttimessa on myös kaiuttimeen kytketty 3,5-äänikaapeli, jonka avulla voit kuunnella myös muita kuin Bluetooth-laitteita.

Hyvä ääni

Siinä on kaksi korkealaatuista neodyymikaiutinelementtiä, jotka on erityisesti suunniteltu tuottamaan huippuluokan ääntä. Jos olet musiikin ystävä ja sinulla on taipumus laadukkaaseen ääneen, ihailet todella sen kovaa ja selkeää ääntä, joka jännittää sinut ytimeen.

Kaksinkertaistuu vankana virtapankkina

8000 mAh: n ulkoinen matkapuhelimen akkulaturi toimii älykkäästi tehokkaana virtapankkina iPhonelle, iPadille, Android-älypuhelimille tai tableteille.

Se on varustettu lataamaan kaiken tyyppisiä USB-porttilaitteita USB-latauskaapelilla.

LED-valo

Voit käyttää LED-valoa hätätilanteessa tai valaista tietä pimeillä alueilla. On tärkeää, että sinulla on taskulamppu matkan aikana. Siksi se kestää laskutuksesi tien päällä.

Sisäänrakennettu mikrofoni handsfree-käyttöön

Siinä on sisäänrakennettu mikrofoni handsfree-puheluita varten. Musiikin kuuntelun aikana sinun ei tarvitse irrottaa älypuhelinta, jotta voit soittaa puheluja. Se on pohjustettu etusi mukaiseksi.

Kannettava muotoilu

Kompaktin koon ansiosta voit kuljettaa Bluetooth-kaiutinta vaivattomasti. Se on kehitetty kevyeksi; varmista, että siitä ei tule estettä liikkeellä ollessasi.

Edulliseen hintaan

Huippumoderni Bluetooth-kaiutin on erittäin edulliseen hintaan (29,99 dollaria). Neljän yhdessä toiminnallisuuden tunteminen on melko mukava kauppa.

Kaikista ominaisuuksista, laadusta, käyttökokemuksesta, tehokkuudesta ja ennen kaikkea erottuvista ominaisuuksista, Puridea-langaton Bluetooth-kaiutin voi viehättää sinut heti ensivaikutelmasta.

Värivaihtoehdot: Vihreä, keltainen ja punainen

Yhteensopivuus: iPhone, iPad, iPod ja Android-puhelimet

Hinta: 39,99 dollaria [29,99 dollaria Amazon US -kaupassa.]

Osta se Amazonilta

Jaa palautteesi kanssamme kommentissa, Facebookissa, Twitterissä ja Google Plusissa.

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found