Paras pyöräteline iPhone X: lle ja 8 Plus: lle vuonna 2021

Kaikki valmiina pitkälle matkalle ja haluatko navigoida GPS: n avulla? Haluaisit yhden näistä parhaista pyörätelineistä iPhone X: lle, iPhone 8: lle ja 8 Plus: lle, jotta voit pitää laitetta tukevasti optimaalisen katselukulman saavuttamiseksi. Joten mikä tekee näistä polkupyöristä paremman valinnan? Ne ovat kevyitä ja niissä on tukeva muotoilu. Vielä tärkeämpää on, että ne tarjoavat säädettävän otteen ja pyörivät mukavasti paremman katselukulman aikaansaamiseksi. Haluatko tietää enemmän niistä? Sukelletaan yli!

1. Vibrelli

Joustava muotoilu on Vibrellin pääkohde ja sopii halkaisijaltaan 0,9 - 1,3 tuuman polkupyörän ja moottoripyörän ohjaustankoihin. Pyöräteline pitää tukevasti kiinni älypuhelimestasi eikä salli luiskahtamista. Se tarjoaa kolme silikoninauhaa, jotka tarjoavat lisäsuojaa laitteelle.

360 asteen kiertämisen ansiosta se tarjoaa sekä vaaka- että pystysuuntaiset katselukulmat. Usean katselupaikan lisäksi voit käyttää älypuhelimesi kaikkia toimintoja ilman mitään ongelmia.

USP: Joustava muotoilu

Tutustu Amazoniin

2. Spigen A252

Suunnittelun ja toiminnallisuuden osalta Spigen A252 sijoittuu parhaimmillaan aivan ylhäältä. Tämän pyörätelineen suurin kohokohta on säädettävä katselukulma 360 asteen käännettävällä magneettikehyksellä.

Magneettipidikkeet helpottavat laitteen kiinnittämistä ja irrottamista. Joustavan hihnan ja kuuden vahvan magneetin yhdistelmä tarjoaa kaksinkertaisen turvallisuuden. Säädettävällä kahvalla se voi pitää iPhonen täydellisesti. Silikonipehmusteet suojaavat laitetta naarmuilta.

USP: Käännettävä magneettikehys

Tutustu Amazoniin

3. Okra

Tämä Okran silikonipyöräteline tarjoaa paremman pidon, jotta älypuhelimesi ei koskaan putoa edes kuoppaisella tiellä. Koska se on erittäin joustava, se sopii mukavasti kaikkiin älypuhelimiin, joiden koko on jopa 6 tuumaa.

Se ei myöskään salli kaavinta vahingoittaa laitettasi. Toinen merkittävä ominaisuus on kätevä kiinnitysjärjestelmä, joka varmistaa, että sinun ei tarvitse viettää paljon aikaa laitteen asentamiseen. Lisäksi voit hienosäätää vaivattomasti hihnan optimaalisen katselukulman saavuttamiseksi.

USP: Parannettu pito

Tutustu Amazoniin

4. Vaeltaa perämiehenä

On monia syitä, miksi Roamin ”Co-Pilotista” voi tulla automaattinen valinta. Ensinnäkin pyörätelineessä on erittäin turvallinen pito ja siinä on myös pehmeä silikoniverkko. Siksi älypuhelimesi pysyy tiukasti ehjänä paikoillaan jopa kuoppaisen matkan aikana, ja iPhonen putoaminen on vähemmän mahdollista.

Voit käyttää Co-Pilotia älypuhelimesi pitämiseen sekä polkupyörällä että polkupyörällä. Pitää mielessä; se ei toimi superurheilupyörien kanssa. Kestävä rakenne ja elinikäinen takuu takaavat, että se lupaa olla pitkäaikainen kumppani iPhonellesi.

USP: Kiinnitä verkko joustavan silikoniverkon kanssa

Tutustu Amazoniin

5. iKross

iKross on yksinkertaisesti siisti ja ihannetapauksessa täyttää tehtävänsä ilman mitään ongelmia. Siinä on vakaasti laitteita, joiden leveys on 2–3,7 tuumaa, ja ne sopivat sekä moottoripyörään että polkupyörän ohjaustankoon halkaisijaltaan 42 mm / 1,65 tuumaa.

Pidikkeissä on pehmeät kumityynyt, joissa on sileä silikonikahva, jotka paitsi pitävät laitetta tukevasti myös pitävät naarmuja poissa. Kumipäällysteinen silikonikahva kestää iskuja ja tärinää. Säädettävä kuulapään liitos käännetään mihin tahansa kulmaan optimaalisen katselukulman aikaansaamiseksi. Lukitus- ja vapautusruuvi tarjoaa vaivatonta asennusta ja laitteen irrottamista.

USP: Sileä silikonikahva

Tutustu Amazoniin

6. IPOW

Ipow tarjoaa kaksi erilaista asetusta, jotka sopivat saumattomasti erilaisiin ohjaustankokokoihin. Isommat käsivarret pitävät iPhonen paikallaan; estää sitä kaatumasta. Koska jousitetut varret ovat täysin säädettävissä, voit asentaa laitteen kätevästi.

Kumipäällysteinen kahva tarjoaa tarvittavan hoidon laitteelle samalla, kun se myös vähentää mahdollisen kämmenten mahdollisuutta. Kiinteä rakennettu rakenne antaa sille voiman vastustaa iskuja. Voit kiertää sitä mihin tahansa kulmaan saadaksesi optimaalisen katselukulman ajon aikana. Lisäksi sinulla on häiriötön pääsy kaikkiin ominaisuuksiin, kuten kaiuttimet, portti, kamera ja laitteen painikkeet.

USP: Silikoniset perhosnauhat

Tutustu Amazoniin

7. Macally

Turvallisella lukitusmekanismilla varustettu Macally tarjoaa maksimaalisen pidon ja pitää samalla naarmut loitolla. Siinä on kolme silikoninauhaa (musta, oranssi ja vihreä) ylimääräisen suojauksen tarjoamiseksi.

Puhelimen pidintä voidaan kääntää mukavasti mihin tahansa kulmaan niin, että sinulla on haluamasi katselukulma. Se on suunniteltu tapaamaan.

Tämän seurauksena sinun ei tarvitse irrottaa koteloa laitteen kiinnittämiseksi. Hyvin reagoivan vapautuspainikkeen avulla saat iPhonen nopeasti irti kiinnikkeestä. Tämän lisäksi Macallylle on asetettu 18 kuukauden takuu.

USP: Vahva pidikkeen pidike

Tutustu Amazoniin

8. Mongoora

Kun haluat parhaan katselukulman varsinkin pyörällä ajaessasi, 360 asteen kääntö tekee todellisen eron. Kun käytössä on ”Mongoora”, voit sijoittaa älypuhelimesi sekä vaaka- että pystysuunnassa. Siksi sinun on helpompaa navigoida Applen tai Google Mapsin avulla.

Pyöräteline on valmistettu korkealaatuisesta metallista ja muovista, mikä antaa sille tukevan ilmeen. Lisäksi siinä on silikoninauhat, jotka tarjoavat lisäturvaa. Joten seikkailunhaluinen ratsastuksesi pysyy miellyttävänä kokemuksena.

USP: Valmistettu korkealaatuisesta metallista ja muovista

Tutustu Amazoniin

9. Ptuna

Ptunassa on turvallinen lukitusmekanismi, joka auttaa pitämään laitetta tukevasti. Siinä on kiinnittimessä oleva liukumista estävä silikonivuori, joka paitsi pitää laitteen ehjänä myös estää naarmuuntumisen. Sileä silikoninauha tarjoaa lisää turvallisuutta. Pyöräteline voidaan helposti pidentää 3,7 tuumaan useimpiin laitteisiin.

Voit kääntää pidikettä mukavasti, jotta voit asettaa iPhonen haluamaasi suuntaan. Tukeva ruostumattomasta teräksestä valmistettu teline yhdistettynä iskunkestävään kumityynyyn tekee siitä erittäin kestävän. Ptuna-moottoripyörätelineellä on lisäksi vuoden takuu.

USP: Liukumaton silikonivuori

Tutustu Amazoniin

10. CAW.CAR-lisävarusteet

Tämä CAW.CAR Accessories -tarvikkeen polkupyöräteline on käytännöllinen. Se sopii älypuhelimiin, joiden leveys on enintään 3,7 tuumaa, ja se tukee ohjaustankoja halkaisijaltaan 0,6 - 1,3 tuumaa.

Säädettävällä kahvalla voit pitää laitetta tiukasti. Koska sitä voidaan kääntää mihin tahansa kulmaan, voit sijoittaa laitteen sekä vaaka- että pystysuunnassa. Kumipallo tarjoaa enemmän vakautta ja pehmeä pidike silikonivyöllä parantaa pitoa.

USP: Pehmeä pidike silikonivyöllä

Tutustu Amazoniin

Siinä kaikki!

Mikä on sinun suosikkisi?

Oletko valinnut jonkin näistä pyörätelineistä? Kerro meille sen nimi ja ominaisuudet, jotka olet löytänyt siinä merkittäviltä. Siinä tapauksessa, että jokin suosikki puhelimesi kiinnike puuttuu tästä luettelosta, ilmoita meille myös sen nimi.

Voit myös tutkia näitä viestejä:

  • Paras iPhone X, iPhone 8/8 Plus autoteline
  • iPhone X, iPhone 8/8 Plus -autolaturit
  • Parhaat iPhone X, iPhone 8/8 Plus -virtapankit
  • USB-C-virtalähteet iPhonelle

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found