Kuinka vaihtaa Live Photos valokuviksi Macissa

iPhone 6s: n ja uudempien avulla voit kuvata Live-valokuvia, jotka ovat periaatteessa 3 sekunnin videoita tai liikkuvia kuvia. Voit muuntaa Live Photo -kuvan GIF-tiedostoksi tai videoksi, mutta entä jos haluat normaalin kuvan? No, se on helppoa. Voit tehdä sen iPhonellasi tai jos olet siirtänyt valokuvan Maciin, voit tehdä sen samalla. Tässä lyhyessä viestissä näytän sinulle, kuinka voit muuttaa live-valokuvan edelleen Maciin.

Kuinka muuntaa Live Photo valokuvaksi Macissa

  1. Avaa Valokuvat sovellus Mac-tietokoneellasi.
  2. Napsauta vasemmassa sivupalkissa nuoli varten Mediatyypit ja valitse Live-kuvat.
  3. Valitse Live Photo. paina komento -näppäintä valitaksesi useita Live-valokuvia.
  4. Napsauta hiiren kakkospainikkeella ja valitse Poista Live Photo käytöstä.

Kuinka kääntää se ja tehdä valokuvista Live Photos Macissa

Jos muutat mieltäsi, on melko vaivatonta muuntaa still-kuva Live-valokuvaksi. Tee tällöin samat vaiheet kuin yllä ja napsauta kuvaa hiiren kakkospainikkeella. Valitse lopuksi Ota Live Photo käyttöön.

Kärki: Jos haluat sekä Live Photo- että still-version kuvasta, napsauta hiiren kakkospainikkeella ja valitse Kopioi 1 valokuva. Nyt voit seurata yllä mainittuja vaiheita muuntaa yhden kopion normaalikuvaksi ja jättää toisen sellaisenaan (eli Live Photo)

Tyytyväinen valokuvaan!

Toivon, että yllä oleva opas auttoi sinua muuttamaan Live-valokuvan tavalliseksi, liikkumattomaksi kuvaksi. Jos sinulla on kysyttävää, laita ne alla oleviin kommentteihin.

Jos et pidä Live-valokuvista lainkaan, voit sammuttaa sen vaivattomasti iPhonen Kamera-sovelluksessa napauttamalla oikeassa yläkulmassa olevaa pientä kolmirivistä kuvaketta (iPhonessa, jossa on kasvotunnus) tai keskellä (iPhonessa, jossa on Koti-painike) ).

Viimeinen vinkki: Voit avata Live Photo -sovelluksen myös iPhonellasi. Napauta jakokuvaketta, napauta Kopio, ja valitse Kopioi valokuva. Nyt voit siirtää tämän stillkuvan iPhonesta Maciin.

Joitakin hyödyllisiä viestejä, jotka liittyvät Live-valokuviin:

  • Live-valokuvien lähettäminen Instagramiin ja Facebookiin iPhonesta
  • Live-valokuvien muokkaaminen iPhonessa
  • Vaiheet sieppaamaan eläviä valokuvia FaceTime Call -sovelluksesta Macissa
  • Live-valokuvien tarkasteleminen Macin Viestit-sovelluksessa

Uusimmat viestit