Paras lapsilukko-ohjelmisto Macille vuonna 2021

Vaikka Internet on monia asioita oikein, se ei aina ole ikäsi sopiva tai turvallinen pienimmillesi. Lapset ovat nykyään yhä teknisesti taitavampia, eikä pelkästään heidän näytönsa seuraaminen riitä. Tarvitsemme jotain kattavampaa, kuten lapsilukko-ohjelmisto Macille. Tämä ohjelmisto voi estää lastasi kompastumasta tai selaamasta arkaluonteista sisältöä. Eikä kyse ole vain heidän verkkotoiminnansa seuraamisesta; meidän on myös suojeltava heitä verkkokiusaamiselta ja muilta vastaavilta. Onneksi nämä ohjelmistokappaleet voivat vähentää taakkaa ja yksinkertaistaa asioita vanhemmille.

1. Qustodio

Qustodio on rehellisesti paras ja erittäin suositeltava ohjelmisto. Lasten käyttämien laitteiden lisääntyessä vanhemmat eivät voi valvoa jokaista sekuntia, jonka lapset käyttävät Internetissä. Siellä Qustodio astuu sisään.

Tämä ohjelmisto estää pornografisen ja eksplisiittisen sisällön lapsesi laitteista, vaikka he tekisivät jotain yksityisessä selaustilassa. Se seuraa myös sosiaaliseen mediaan ja peleihin käytettyä aikaa; ja asettaa myös aikarajan heidän selaukselleen ja Internetille yleensä. Mutta tämän ohjelmiston olennainen piirre on, että se mahdollistaa sijainnin seurannan kaikissa lapsen laitteissa ja siinä on myös paniikkipainike, jota lapsi voi käyttää hälyttävissä tilanteissa.

Hinta: $39.95

ladata

2. Kaspersky Safe Kids

Kaspersky on osoittanut uskottavuutensa vuosien varrella kyberturvallisuusohjelmistoillaan ja mobiilisovelluksillaan. Sen Mac-lapsilukko-ohjelmistolla on myös erinomaiset kirjautumistiedot. Tämä ohjelmisto ei suojaa lapsiasi vain virtuaalimaailmassa, vaan myös huolehtii heistä tosielämässä.

GPS-seurannan avulla voit asettaa lapsillesi turvallisen alueen, ja aina, kun he astuvat ulos tältä alueelta, saat ilmoituksen. Paitsi että sinulle ilmoitetaan myös, jos lapsesi laitteessa on loppumassa akku, jotta voit muistuttaa lasta kytkemään laitteensa.

Näiden upeiden ominaisuuksien ohella ohjelmisto ohjaa myös lapsesi internetin käyttöä ja valvoo heidän toimintaa verkossa.

Hinta: $14.99

ladata

3. Norton Family Premier

Palkittu lapsilukko-ohjelmisto Macille, Norton tekee verkosta paljon turvallisemman pienimmillesi. Se pitää heidät poissa sopimattomista verkkosivustoista, sisällöstä ja verkkopetoista. Ajan ja verkkovalvonnan lisäksi Nortan seuraa myös hakujaan, sosiaalisia verkostojaan ja videoita.

Ohjelmisto lähettää sinulle sähköpostihälytyksen aina, kun lapsesi yrittää käydä estetyssä sivustossa tai etsiä estettyä sisältöä. Saat myös viikoittaisia ​​/ kuukausiraportteja, joissa on ytimekkäät toimintaraidat tuona aikana.

Hinta: $49.99

ladata

4. Net Nanny Monitoring -ohjelmisto Macille

Aivan kuten nimestä voi päätellä, Net Nanny on lapsillesi kuin virtuaalinen lastenhoitaja, joka seuraa lapsesi verkkotoimintaa puolestasi. Net Nanny on yksi luotetuimmista lapsilukko-ohjelmistoista Mac- ja Apple-laitteille. Voit yhdistää sen kaikkiin laitteisiisi ja olla varma lapsesi verkkoturvallisuudesta.

Se estää lapsesi altistumasta sopimattomalle sisällölle reaaliajassa, samoin kuin hakusuodatin sekä verkkosivustojen ja sovellusten esto. Aseta lapsille näytön ajastin, jotta ne eivät ylitä internetin käyttöä.

Hinta: $39.99

ladata

5. Haukkua

Bark seuraa yhteensä yli 40 palvelua ja sovellusta eri alustoilla ja antaa sinulle automaattisia ilmoituksia sähköpostista ja tekstistä, kun Barkin algoritmit havaitsevat mahdolliset riskit, kuten verkkokiusaamisen merkit, masennus, verkkopetoeläimet, aikuisille suunnattu sisältö ja paljon muuta. Sen algoritmit seuraavat neljä kertaa enemmän kuin mikään muu vastaava sovellus.

Ohjelmisto poistaa vanhempien tarpeen tutkia lastensa jokaista viestiä ja tekstiä tai viettää tuntikausia lapsen puhelinta tai keskustella heidän kanssaan. Tiedät, että lapsesi jokaista tekstiä ei ole mahdollista tai mahdollista lukea. Joten tässä Bark tulee sisään. Se on luotu yhteistyössä lastenpsykologien, nuorisoneuvojien, digitaalisen median asiantuntijoiden ja lainvalvontaviranomaisten kanssa.

Kuori varmistaa, että lapsesi on suojattu ja perhe on turvassa. Rajoittamaton lapsi, kaksikymmentäneljä seitsemän seurantaa, rajoittamaton toiminta tekee tästä edullisesta palvelusta kokeilun arvoisen.

Hinta: 9 dollaria kuukaudessa koko perheelle

ladata

6. FamiSafe-lapsilukko-ohjelmisto

Tässä lapsilukko-ohjelmassa on kaikki vakiotyökalut lapsesi turvallisuuden takaamiseksi, kuten aikarajojen asettaminen ja sopimattoman sisällön estäminen. Se voi myös tunnistaa ja suodattaa mahdollisesti sopimattomat kuvat ja tekstiviestit.

Lisäksi voit seurata lapsesi olinpaikkaa GPS: n ja geofencingin avulla. Estä kaikki sovellukset ja pelit, joita et halua lapsesi pelaavan, ja määritä Smart Schedule -ominaisuudella erilaisia ​​käyttöoikeussuunnitelmia. Se on erinomainen valinta lapsesi näyttöajan ja sisällönkulutuksen hallintaan.

Hinta: 9,99 dollaria / kuukausi

ladata

7. KidInspector Mac Monitoring -ohjelmisto

Nimi kertoo kaiken ja anna minun lisätä, että tämä on tiukka tarkastaja. Kaikki vierailut verkkosivustot, hakukyselyt, sosiaalisen median aktiviteetit, näppäinten painallukset ja sovellusten käyttö kirjataan. Vanhemmat voivat tarkastella kerättyjä tietoja tekstin, kaavion ja kuvakaappausten avulla.

Live View -ominaisuuden ansiosta lapsesi näyttö on käytettävissäsi milloin tahansa. Verkkokamerasta ja mikrofonista tulee työkaluja henkilökohtaiseen kotivalvontajärjestelmään.

Voit myös ohjelmoida nauhoituksen alkamaan tietyllä toiminnolla tai ajalla. Kaikki kuvakaappaukset ja nauhoitukset jaetaan henkilökohtaisella KidInspector-tilillä suojatulla pilvipalvelimella.

Hinta: 59 dollaria vuodessa yhdelle tietokoneelle

ladata

8. Mobicip - paras ei-tekniikkatietoisille vanhemmille

Tunnettu ja suositeltu lapsilukko-sovellus Macille. Mobicip suojaa nuoriasi Internetin outolta maailmalta. Se varmistaa myös, että lapsen yksityisiä tietoja ei jaeta vain huoltajien eikä minkään kolmannen osapuolen sovelluksen kanssa.

Edistynyt Internet-suodatus varmistaa, että käyttäjälle toimitetaan vain ikään sopivaa sisältöä. Mobicip antaa vanhemmille pääsyn kaikkiin perheen laitteisiin. He voivat asettaa näytön ajan, lukita / avata laitteita, rajoittaa pääsyä tiettyihin sovelluksiin, peleihin ja sosiaaliseen mediaan.

Location Tracker antaa heille mahdollisuuden seurata lapsiaan tai kadonneita laitteitaan milloin tahansa mistä tahansa. Vanhemmille sopivan käyttöliittymän ansiosta kaikki tämä ja paljon muuta voidaan tehdä.

Hinta: 49,99 dollaria vuodessa 5 laitteelle

ladata

9. PureSight-lapsilukko-ohjelmisto

Internetissä vanhempien on pidettävä tarkasti silmällä lapsiaan. PureSight auttaa vanhempia tekemään juuri tämän yksinkertaisesti ja tehokkaasti. Siinä on laaja valikoima ominaisuuksia, kuten Internet-ulkonaliikkumiskielto, verkkokiusaamisen torjunta, valvottu tiedostojen jakaminen, väärinkäytön esto, vanhempien portaali jne.

PureSight tarkkailee lapsesi verkkotoimintaa ja lähettää siitä vanhemmille yksityiskohtaiset raportit. Jos havaitaan mahdollisesti vaarallinen tai epäilyttävä käyttäytyminen, huoltajat saavat reaaliaikaisia ​​ilmoituksia. Käyttäjäystävälliset asennus- ja hallinta-asetukset helpottavat jopa ei-teknisesti taitavia vanhempia.

Hinta: 5,99 dollaria / kk 3 monilaitteelle

ladata

10. 1Tavoite: Sovellusten ja verkkosivustojen esto

Vaikka tämä ei ole lapsille tarkoitettu sovellus, tämä tekee melko kunnollisen työn estääkseen ei-toivotut sovellukset ja verkkosivustot. Täydellinen muille kuin helikopterin vanhemmille, jotka eivät halua seurata jokaista vaihetta ja suojaavat lapsiaan vain tietyltä sisällöltä.

Lisäksi sovellus on täydellinen viivyttäjille, olipa kyseessä lapsi, teini tai vanhempi. Sovellus voi estää verkkosivustoja Safarissa, Google Chromessa, Operassa ja Brave: ssä. Erityisesti voit myös estää tietyt verkkosivuston osat.

Estä internetyhteys estämällä kaikki selaimet tai ajoita useita estoja etukäteen.

Hinta: 1,99 $ / kuukausi

ladata

Olkoon enemmän inspiroivaa sisältöä!

No, se oli luettelo kaikista ohjelmistokappaleista, joita voit käyttää seuraamaan lapsesi internetin käyttöä. Pienet ovat melko vaikuttavia, ja oikea sekoitus viihdyttävää, kouluttavaa ja inspiroivaa sisältöä on heille välttämätön. Edellä luetellut lapsilukko-ohjelmistopaketit voivat käsitellä tätä työtä hienovaraisesti; sinun tarvitsee vain opettaa heitä. Kerro minulle alla olevissa kommenteissa, jos olet valinnut ohjelmiston vielä.

Voit halutessasi kurkistaa:

  • Parhaat Mac Cleaner -sovellukset ja ohjelmistot
  • Paras Mac-tietojen palautusohjelmisto
  • Paras videonmuokkausohjelmisto Macille

Uusimmat viestit