Parhaat iPhone Xs Max -vedenkestävät kotelot vuonna 2021

Aina kun käyn hauskassa vesiurheilulajissa tai haluan tarjota ylimääräistä turvallisuutta iPhonelle sateisena aikana, käytän kantta. Kuulutko myös samaan ajattelukouluun kuin minä? Jos kyllä, olet ehkä jo asettanut näkösi iPhone Xs Maxin parhaimmille vedenpitäville koteloille. Sen lisäksi, että seuraavat kannet tarjoavat huippuluokan vedenkestävyyden, ne suojaavat älypuhelinta myös ikäviltä putoamisilta. Hyppää sisään katsomaan heitä ja kerro minulle, mikä on suunniteltu vastaamaan mittarilukemaasi!

  1. FugouSell
  2. Temdan
  3. FRĒ
  4. Hitcase
  5. Katalysaattori

1. FugouSell

Entä valita erittäin edullinen (18,99 dollaria) mutta poikkeuksellisen hyvä vedenpitävä kotelo? FugouSellin vedenpitävä kotelo ei ehkä ole yhtä houkutteleva kuin edellä mainitut kollegansa. Puhut kuitenkin toiminnallisuudesta; tämä voi saada työsi tehtyä ilman mitään ongelmia.

Voit käyttää tätä tapaa upottaa älypuhelimesi jopa 3 metrin syvyyteen veteen 30 minuutin ajaksi. Sisäänrakennetun näytönsuojan avulla se ei vain suojaa jättiläistä 6,5 tuuman näyttöä naarmuilta, vaan tarjoaa myös paremman katselukulman.

Lisäksi tukeva rakenne antaa mahdollisuuden vastata armeijan tason suojaukseen. Ei siinä kaikki; FugouSell tukee myös langatonta latausta.

USP: Sotilasluokan suoja

Tutustu Amazoniin

2. Temdan

Kutsun Temdania todelliseksi lippulaivamurhaajaksi. Erittäin vankka rakenne; kotelo on suunniteltu toimittamaan kaiken puolustus älypuhelimeesi. Tässä tapauksessa voit viedä älypuhelimesi 6,6 jalkaan veden alle jopa tunnin ajaksi.

Läpinäkyvä takaosa antaa älypuhelimen muotoilulle loistaa. Näytönsuoja tarjoaa selkeyden, joka parantaa katselukokemustasi.

Haluatko katsella mediaa handsfree-tilassa? Tutustu sisäänrakennettuun jalustaan, jonka avulla voit tukea älypuhelinta maiseman katseluun. Lisäksi yhteensopivuus langattomien laturien kanssa tekee Temdanista täydellisen paketin.

USP: Sisäänrakennettu jalusta

Tutustu Amazoniin

3. FRĒ Lifeproofista

Mikään luettelo iPhonen parhaista vedenpitävistä koteloista ei voi olla ilman tätä tunnettua Lifeproof-tuotemerkkiä. Olen käyttänyt FRĒ: n vedenpitäviä koteloita ja löytänyt ne aina leikattuina muiden yläpuolelle. Joten odotan, että tämä Xs Max on vähäisintä kuin parasta.

Puhuminen suunnittelusta; tämä vedenpitävä kotelo näyttää kompaktilta ja tarjoaa tinkimättömän suojan älypuhelimellesi. Tukevan rakenteen ansiosta se voi jopa levittää ikäviä vaikutuksia. Lisäksi voit saada sen useina värivaihtoehtoina.

USP: Drop proof

Katso LifeProof

4. Hitcase Splash

Tämä "Hitcase" on vertaansa vailla, kun se tarjoaa luotettavan suojan vettä vastaan. Pidän eniten tästä kannesta on helppokäyttöinen muotoilu, joka auttaa sitä kietoutumaan Maxin ympärille.

Kirkkaan takaosan ansiosta älypuhelimesi voi edelleen tuntea tyylikkäästi läsnäolonsa. Toinen merkittävä ominaisuus on kestävä kotelo, jonka avulla “Splash” kestää helposti pudotuksia.

Painikkeet ovat melko sileitä ja reagoivia, kun taas kaikki laskelmat näyttävät olevan kohdalla. Pääasiassa reagoivan näytön ansiosta voit käyttää laitettasi ilman kipuja.

USP: Selkeä muotoilu

Tarkista HitCase

5. Katalysaattori

Kun puhut suosituimmista vedenpitävistä iPhone Xs Max -koteloista, et voi laittaa tätä koteloa Catalystilta. Minulle se on oikeassa yläosassa, liiketoiminnan parhaan kanssa kaikilta osin.

Ensinnäkin kyky tarjota 10 metrin vesitiivis suojaus tekee tästä kannesta kosketuksen useimpien kollegoidensa yläpuolelle. Jos olet uimari tai haluat hyödyntää vesiurheilua parhaalla mahdollisella tavalla, haluaisit sen olevan käytettävissänne.

Toiseksi se kestää jopa 6,6 jalan kuoppia. Tämä tarkoittaa, että älypuhelimesi voi vaivattomasti tuottaa odottamattomia pudotuksia. Vielä parempi, Catalyst toimii myös langattoman latauksen kanssa, joten sinun ei tarvitse poistaa kantta ennen laitteen asettamista langattomiin latureihin.

USP: Langaton lataustuki

Katso CatalystLifeStyle

Siinä kaikki, ihmiset!

Mikä on sinun suosikkisi?

Kuten edellä mainittiin, tapaukset ovat saaneet laadun kestämään odotuksesi useimmissa asioissa. Mikä tekee heistä luotettavia, on kyky suojata laite kaikilta vaaroilta. Haluatko jakaa ajatuksesi yllä tarkastelluista tapauksista? Ja jos haluat sisällyttää suosikkikannet yhteenvetoon, kerro niistä myös meille.

Haluat ehkä viitata myös näihin viesteihin:

  • Parhaat iPhone Xs Max -kotelot
  • iPhone Xs Max -puskurin kotelot
  • Parhaat iPhone Xs Max -lompakkokotelot
  • Parhaat iPhone Xs Max -kotelot

Uusimmat viestit