Kuinka siirtää Apple Cash pankkitilille tai maksukortille

Apple Cash -kortti hyväksytään useissa kaupoissa, verkkosivustoilla ja sovelluksissa. Voit silti haluta siirtää summan pankkitilille, jos sinun on nostettava käteistä pankkiautomaatista. Lisäksi mieltymyksesi voivat olla erilaiset, etkä ehkä ole mukava ottaa iso summa täällä. Joten haluan näyttää sinulle, kuinka Apple Cash siirretään pankkitilillesi tai välittömästi pankkikortille.

 • Kuinka siirtää Apple Cash pankkitilille
 • Käytä välitöntä Apple Cash -siirtoa Visa-maksukortilla
 • Kuinka päivittää pankkitilisi tiedot
 • Mitä tehdä, jos et voi siirtää Apple Cash -korttia?

Ennen kuin aloitat:

  • Yksi siirtoraja on enintään 10 000 dollaria ja enintään 20 000 dollaria seitsemän päivän aikana
  • Siirto Apple Pay Cashista on mahdollista vain pankkitilille Yhdysvalloissa
  • Visa-maksukorttisi pitäisi olla kelvollinen tähän siirtoon. Kysy kortin myöntäjältä, jos sinulla on epäilyksiä

Kuinka siirtää Apple Cash pankkitilille

Siirto pankkitilille kestää 1-3 arkipäivää.

 1. Avaa Lompakko -sovelluksen iPhonessa.
 2. Napauta Apple Cash -kortti.
 3. Napauta Lisää-painike (musta ympyrä, jossa on kolme pistettä).iPad-käyttäjä: Avaa asetukset sovellus ja napauta Lompakko ja Apple Pay. Napauta sen jälkeen Apple Cash -kortti.
 4. Napauta sitten Siirto pankkiin.
 5. Täytä haluttu määrä haluat siirtää. Napauta tämän jälkeen Seuraava.
 6. Näpäytä 1-3 arkipäivää.merkintä: Noudata näytön ohjeita, jos et ole asettanut (lisännyt) pankkitiliä aiemmin.
 7. Vahvista siirto kasvotunnuksella, kosketustunnuksella tai laitteen salasanalla.

Rahat siirretään 1-3 työpäivän kuluessa. Työpäivät tarkoittavat useimmissa maissa joka päivä paitsi lauantaina, sunnuntaina, valtion pyhäpäivinä tai muina erityispäivinä, jolloin pankit suljetaan lain tai hallituksen määräyksen mukaan.

Käytä välitöntä Apple Cash -siirtoa Visa-maksukortilla

Vaiheet välittömään siirtämiseen hyväksyttävälle Visa-maksukortille ovat melkein samanlaisia ​​kuin pankkisiirto. Siirto kestää jopa 30 minuuttia. Siellä on pieni maksu - yhden prosentin maksu (vähimmäismaksu 0,25 dollaria ja enimmäismaksu 10 dollaria).

 1. IPhonessa: Avaa Lompakko Sovellus. Napauta seuraavaksi Apple Cash -kortti ja napauta sitten Lisää -painike (musta ympyrä, jossa on kolme pistettä).

  IPadissa: Avaa asetukset sovellus. Selaa alaspäin ja napauta Lompakko ja Apple Pay. Napauta seuraavaksi Apple Cash -kortti.

 2. Napauta nyt Siirto pankkiin.
 3. Syötä seuraavaksi haluamasi summa ja napauta Seuraava.
 4. Napauta tässä Välitön siirto.

  merkintä: Napauta Lisää kortti ja seuraa näytön ohjeet jos et ole lisännyt Visa-maksukorttia.

 5. Näpäytä > Valitse haluamasi Visa-maksukortti, jolle haluat siirtää varat, ja valitse valitun pankkikortin laskutustiedot.

Valittu summa siirretään 30 minuutin kuluessa.

Kuinka päivittää pankkitilisi tiedot

 1. Tuoda markkinoille Lompakko-sovellus iPhonessa → Apple Cash -korttilisää-painiketta.Avaa iPadilla Asetukset sovellus → Lompakko ja Apple PayApple Cash -kortti.
 2. Napauta nyt Pankkitili ja valitse sitten ensisijainen pankkitili.

Pankkitietojesi muokkaaminen

 • Napauta "Seuraava" vaihtoehto reititys numero tai tili määrä. Lisää sitten tarvittavat tiedot ja vahvista numerot. Napauta sen jälkeen Seuraava.

Pankkitietojesi poistaminen

 • Näpäytä Poistaa Pankkitilitiedot. Sinun täytyy napauttaa vahvista se uudelleen. Kun olet pyyhkinyt Apple Card -tietosi, voit lisää pankkitietosi taas tavalliseen tapaan.

Muistilappu: Kun päivität tietosi yhdellä laitteella, se synkronoidaan automaattisesti kaikkien laitteiden kanssa, jotka on liitetty samaan Apple ID: hen.

Mitä tehdä, jos et voi siirtää Apple Cash -korttia?

 • Varmista, että laitteessasi on Wi-Fi- tai mobiilidatayhteys
 • Tarkista ohjelmistopäivitykset iPhonessa tai iPadissa avaamalla asetukset sovellus → KenraaliOhjelmistopäivitys. Lataa ja asenna kaikki odottavat päivitykset, jos saatavilla
 • Jos haluat Visa-maksukortin, ota yhteyttä korttisi myöntäjään (todennäköisesti pankkisi) ja kysy, onko se kelvollinen
 • Pankkisiirtoa varten pankin on oltava kelvollinen Yhdysvaltojen pankkitili. Varmista myös, että olet syöttänyt oikean tilin ja reititysnumerot (samalla kun lisäät pankkitiedot)
 • Visa-välitöntä siirtoa varten käyttämäsi laskutusosoitteen on vastattava valitun maksukortin tietoja
 • Siirtomäärän ei tulisi ylittää edellä mainittuja rajoja. Vähimmäissumma, jonka voit siirtää kortillesi tai pankkisi, on 1 dollari. Jos koko Apple Cash -korttisi saldo on kuitenkin alle 1 dollari, voit siirtää sen kokonaan
 • Viimeinkin, jos et vieläkään pysty siirtämään rahaa, sinun on ehkä vahvistettava henkilöllisyytesi. Voit myös ottaa yhteyttä Applen tukeen

Kirjautua ulos…

Näin voit siirtää rahaa Apple Cash -kortilta välittömästi tai muutamassa päivässä maksukortillesi tai pankkitilillesi. Toivon, että tämä viesti oli hyödyllinen. Seuraavaksi saatat haluta myös tietää, miten voit lähettää ja vastaanottaa Apple Pay Cash -sovellusta iMessagen kautta.

Uusimmat viestit