Paras vetämällä ja pudottamalla -sovellus iPad Prolle vuonna 2021

Apple on kutsunut iOS 14: tä monumentaaliseksi askeleeksi iPadille. Ja tarkastelemalla mitä ekosysteemi on tuonut suosituimmalle tabletille, voimme sanoa, että väitteellä on huomattavaa sisältöä. “Vedä ja pudota” on todennäköisesti iPad 14: n halutuin ominaisuus. Kun otetaan huomioon sen merkitys käyttökokemuksen parantamisessa, kannattaa koota iPadin parhaat vedä ja pudota -sovellukset.

1. Google-dokumentit

Google Docs soveltuu erinomaisesti asiakirjojen luomiseen ja muokkaamiseen. Voit myös tehdä yhteistyötä muiden kanssa asiakirjoissa. Sovellus on päivitetty tukemaan vedä ja pudota -ominaisuutta. Nyt voit vetää ja pudottaa tekstiä asiakirjaan muista yhteensopivista sovelluksista. D & D-toiminto toimii melko hyvin. Kun vedät minkä tahansa rikkaan tekstin Dokumentteihin, se muotoillaan uudelleen yksinkertaiseksi tekstiksi. Siksi sinun on alustettava se uudelleen.

Vedä ja pudota -toiminnon lisäksi sovellus toimii myös offline-tilassa; jonka avulla voit työskennellä ilman häiriöitä. Lisäksi Google-dokumentit tukevat useita kieliä, kuten englanti, afrikaans, albaani, amhara, arabia, armenia, azerbaidžan, baski, valkovenäjä, bengali, bulgaria, kambodža, katalaani, kiina jne.

Hinta: Vapaa

ladata

2. Karhu

Bear on hieno kirjoitusohjelma, jonka avulla voit luoda muistiinpanoja, proosaa, koodausta ja jopa luonnostella mielikuvitustasi. Voit vetää tekstiä, tiedostoja, kuvia sisään ja ulos sovelluksesta. Järjestä muistiinpanosi älykäs hashtagin avulla. Siinä on tarkennustila, jonka avulla voit suorittaa työmme ilman häiriöitä.

On paljon merkintävaihtoehtoja, jotka auttavat sinua parantamaan kirjoittamista. Vielä parempi; saat mahdollisuuden viedä tiedostosi useissa muodoissa, kuten HTML, PDF, DOCX, MD, JPG jne.

Hinta: Vapaa

ladata

3. Kipinä

Readdle's Spark on älykkäin sähköpostisovellus iOS: lle. Vedä ja pudota -toiminnon avulla voit vetää tekstiä, kuvia, linkkejä jne. Muista sovelluksista viestiin. Voit myös vetää tiedostoja, dokumentoida valokuvia ja liittää ne helposti sähköpostiin.

Voit muokata niitä myös vetämällä PDF-liitteitä. On myös vaihtoehto vetää teksti jonkun muun sähköpostista toiseen sovellukseen.

Hinta: Vapaa

ladata

4. 1Salasana

1Password on epäilemättä paras salasanojen hallinta iOS: lle. Sovelluksesta on tullut toimivampi viimeisimmän päivityksen myötä. Nyt voit vetää ja pudottaa käyttäjänimiä ja salasanoja 1Passwordista toiseen sovellukseen tai verkkosivuun.

Sovelluksen avulla voit säilyttää tuotteitasi useissa eri luokissa, kuten kirjautumistunnukset, luottokortit, osoitteet, muistiinpanot, pankkitilit jne. Saat mahdollisuuden luoda useita holveja pitämään salasanasi turvallisemmin. Lisäksi salasananhallinta tukee myös moniajo-ominaisuuksia, kuten Split View ja Slide Over, jotta voit parantaa tuottavuuttasi.

Hinta: Vapaa

ladata

5. Asiat 3

Jos etsit käytännöllisempää sovellusta, jonka avulla voit hallita tehtäviäsi täydellisesti, siirry asioihin 3. Tietysti tehtävänhallinta on kallista, mutta se antaa hienon tehtävän antaa sinun käsitellä paljon tehtäviä täydellä rauhalla mielestä. Vedä ja pudota -toiminnon avulla voit nopeasti luoda tehokkaamman projektin kullekin tavoitteelle.

Voit pitää välilehteä kalenteritapahtumissa sekä tehtävissä ja suunnitella aikasi sen mukaan. Lisäksi sovelluksen avulla voit myös mukauttaa työnkulun tarpeitasi paremmin.

Hinta: $9.99

ladata

6. Hyvä huomautus 5

Hyvin harvat muistiinpanosovellukset ovat yhtä optimoituja iPadille kuin GoodNotes 5. Sen lisäksi, että sovellus tukee täysin Apple Pencil -ohjelmaa, se on myös suunniteltu toimimaan sujuvasti kaikkien moniajo-ominaisuuksien kanssa, mukaan lukien "Dark and Drop". Joten voit vetää ja pudottaa muistiinpanon kansiosta toiseen tai muistiinpanosta toiseen pitääksesi kaikki tarpeidesi mukaisina.

Toinen merkittävä GoodNotes-ominaisuus on Sidecarin tuki, jonka avulla voit käyttää iPadiasi Macin toisena näyttönä. Säästä se hetkeksi, jolloin haluat tuplata tuottavuuden käyttämällä sekä macOS: n että iPadOS: n voimia. Sen lisäksi, että se on kätevä muistiinpanosovellus, se tekee myös tehokasta työtä PDF-editorina, jotta voit hallita PDF-tiedostojasi helposti.

Hinta: $7.99

ladata

7. Evernote

Yksinkertaisesti sanottuna Evernote on erinomainen tapa tehdä nopeasti muistiinpanoja ja luoda tehtäväluetteloita. Sovelluksen avulla voit myös tallentaa asioita selatessasi verkkoa lukeaksesi tai katsellaksesi myöhemmin.

Mitä tulee vedä ja pudota -toimintoon, sovellus on täysin omaksunut tämän ominaisuuden; jonka avulla voit vetää ja pudottaa sisältöä saumattomasti. Voit esimerkiksi vetää muistiinpanoja muihin sovelluksiin ja myös siirtää sisältöä helposti muista sovelluksista muistiinpanoihisi.

Tämän kätevän ominaisuuden lisäksi sovelluksen avulla voit myös luoda esityslistaa, muistioita ja vaikuttavia esityksiä. Vielä parempi, voit asettaa mukautettuja muistutuksia, jotta et menetä mitään tärkeitä tehtäviä.

Hinta: Vapaa

ladata

8. Lentoposti

Lentoposti on monipuolinen sähköpostiohjelma, ja olen aina nauttinut sen käytöstä. IOS 11: n Vedä ja vedä -ominaisuuden tuella siitä tulee entistä tuottavampi. Voit vetää useita tiedostoja liittääksesi sähköpostiisi. Sen avulla voit vetää kohteita helposti sisään ja ulos sovelluksesta.

Lisäksi sovelluksen avulla voit muokata viestejä kerralla. Se toimii Gmailin, Exchange EWS: n, IMAP: n ja POP3: n kanssa. Lisäksi sitä tukee jopa 19 kieltä, mukaan lukien englanti, arabia, katalaani, kroatia, tšekki, tanska, hollanti, ranska, saksa, heprea, unkari, italia jne.

Hinta: $4.99

ladata

9. Vetoketju

Mikä tekee "Zip-paketista" niin tehokkaan sovelluksen, on kyky tehdä tehtävien vetäminen ja purkaminen vaivatonta. D & D: n avulla voit tehdä prosessista uskomattoman yksinkertaisen. Siirry tähän oppaaseen tiedostojen pakkaamiseen / purkamiseen iOS-laitteellasi.

Hinta: $0.99

ladata

10. 1Kirjoittaja

"1Writer" on se, mitä haluat tehdä kirjoittamisesta ja tekstin muokkaamisesta yksinkertaisemmaksi ja suoraviivaisemmaksi iPadille. D & D-ominaisuuden avulla voit helposti siirtää kuvia, linkkejä ja muuta artikkelisi rikastuttamiseksi.

Sovelluksessa on 20 erilaista fonttia, joiden avulla voit mukauttaa tekstiä. On myös tumma teema, joka helpottaa lukemista ja kirjoittamista yöllä. Sovelluksen sisäisen selaimen avulla voit etsiä mitä tahansa haluamaasi poistumatta sovelluksesta.

Lisäksi tämä kirjoitusohjelma on yhteensopiva useiden suosittujen kolmansien osapuolten sovellusten kanssa, kuten Luonnokset, Terminologia, Päivä yksi, Toimituksellinen, Fraaseologia, Byword, Ulysses, Tumblr, Chrome, Gmail, Launch Center Pro, Tweetbot, Dispatch, Due, Fantastical, Clear OmniFocus, Things, 2Do jne.

Hinta: $4.99

ladata

Siinä kaikki!

Mikä on sinun suosikkisi?

Joten minkä näistä sovelluksista olet valinnut tuottavuutesi vahvistamiseksi? Olisi mukava tietää sen nimi.

Olimmeko unohtaneet sisällyttää suosikkisovelluksiasi tähän luetteloon? Kerro myös meille.

Haluat ehkä lukea myös nämä viestit.

  • Parhaat värityssovellukset iPadille
  • Parhaat stressitappajasovellukset iPhonelle ja iPadille
  • Piirtosovellukset iPadille
  • Paras ohut kärki Stylus iPadille

Uusimmat viestit